Alle veilingen
×

Welcome back! Whilst you were away we added the functionality to view auctions and bid in pounds.

We are hiring!

Veilig kopen

Drie extra zekerheden om veilig te kopen op de Catawiki veilingen:

1. Alle veilingen worden begeleid door een veilingmeester

Iedere veiling op Catawiki wordt begeleid door een professionele veilingmeester. Alle veilingmeesters zijn expert in hun verzamelgebied en selecteren persoonlijk de te veilen items. Daarnaast houdt de veilingmeester toezicht tijdens de veiling en is aanspreekpunt bij eventuele problemen.

2. U betaalt de factuur aan Catawiki

Bij andere veilingsites betaalt u meestal rechtstreeks aan de verkoper. Vervolgens moet u maar afwachten of de verkoper het item ook daadwerkelijk opstuurt. Bij Catawiki werkt dit veiliger. Na de aankoop van een item betaalt u aan Catawiki. Op het moment dat we uw geld hebben ontvangen krijgt de verkoper bericht dat het item is betaald. Daarna moet de verkoper het item binnen 3 werkdagen naar u opsturen. Wij betalen de verkoper dan minimaal 2 weken na uw betaling aan ons. Mocht er tijdens het leveringsproces iets misgaan dan kunnen wij indien nodig de uitbetaling aan de verkoper opschorten.

3. Feedbacksysteem

Na iedere aankoop via Catawiki vragen wij u om de verkoper via ons feedbacksysteem te beoordelen. Als u tevreden bent met de levering dan geeft u de verkoper een positieve beoordeling en als u ontevreden bent kunt u de verkoper negatief beoordelen Alle eerdere beoordelingen zijn te bekijken in de shop van de aanbieder. Dit kunt u doen door bij een kavel te klikken op de shopnaam of banner van de aanbieder.