Nr. 12266923

Verkocht
Toyota - Celica Turbo 4WD Carlos Sainz - 1992
Eindbod
€ 11,000
351 weken geleden

Toyota - Celica Turbo 4WD Carlos Sainz - 1992

Toyota Celica Turbo 4WD Carlos Sainz Limited Edition ST185 uit 1992. In zeer goede originele staat. Slechts één eigenaar sinds nieuwstaat. Speciale Carlos Sainz editie, 5000 exemplaren. Gebouwd om in aanmerking te komen voor Group A goedkeuring. Dit is een van de 150 exemplaren die nieuw in Spanje werden verkocht, van de 3000 die werden verkocht in Europa. Unit 4356 van 5000. Slechts één eigenaar, 104.000 echte kilometers, goed onderhouden en origineel behouden, zonder aanpassingen, geen races en vrij van ongevallen. 2.000cc Turbo, 208 pk motor en 4WD. Deze versie beschikt over specifieke opties die de reguliere Turbo-versie niet heeft, zoals: - Lucht-water intercooler, in plaats van standaard lucht-lucht; - Motorkap specifiek ontwerpen voor betere uitlaat van warme lucht uit de motor en met een inlaat voor het koelen van de nokkenas; - Specifieke bumper, veel lichter en met meer ventilatieopeningen; - Specifieke spiegels; - Olieradiator vervangen, versnellingen 2 en 3 gesynchroniseerd, verstevigd, afstand koppeling-pedaal ingekort, afstand versnelling-pook ingekort; - Lederen stoelen - Genummerd identificatieplaat van de serie (4356/5000); Geldige inspectie ITV (Spaanse APK) tot oktober 2017 en Spaanse documenten. Het voertuig heeft altijd in een garage gestaan en is altijd goed onderhouden, De auto wordt geleverd inclusief een custommade autohoes met Toyota logo. Het voertuig start direct en is gereed om elke afstand af te leggen. Alleen wat plekjes in het lakwerk, normaal door gebruik, te zien op de foto‘s. Dit voertuig kan worden bekeken en opgehaald in Barcelona, Spanje. De biedingen op de veiling zijn exclusief transport en export, tenzij anders vermeld. Het wordt sterk aangeraden om het voertuig te bezichtigen alvorens te bieden, dit om teleurstelling en misverstanden achteraf te voorkomen. Neem contact op met Catawiki voor het maken van een afspraak.

Nr. 12266923

Verkocht
Toyota - Celica Turbo 4WD Carlos Sainz - 1992

Toyota - Celica Turbo 4WD Carlos Sainz - 1992

Toyota Celica Turbo 4WD Carlos Sainz Limited Edition ST185 uit 1992.

In zeer goede originele staat. Slechts één eigenaar sinds nieuwstaat. Speciale Carlos Sainz editie, 5000 exemplaren. Gebouwd om in aanmerking te komen voor Group A goedkeuring. Dit is een van de 150 exemplaren die nieuw in Spanje werden verkocht, van de 3000 die werden verkocht in Europa. Unit 4356 van 5000.

Slechts één eigenaar, 104.000 echte kilometers, goed onderhouden en origineel behouden, zonder aanpassingen, geen races en vrij van ongevallen. 2.000cc Turbo, 208 pk motor en 4WD. Deze versie beschikt over specifieke opties die de reguliere Turbo-versie niet heeft, zoals:

- Lucht-water intercooler, in plaats van standaard lucht-lucht;
- Motorkap specifiek ontwerpen voor betere uitlaat van warme lucht uit de motor en met een inlaat voor het koelen van de nokkenas;
- Specifieke bumper, veel lichter en met meer ventilatieopeningen; - Specifieke spiegels;
- Olieradiator vervangen, versnellingen 2 en 3 gesynchroniseerd, verstevigd, afstand koppeling-pedaal ingekort, afstand versnelling-pook ingekort;
- Lederen stoelen
- Genummerd identificatieplaat van de serie (4356/5000);

Geldige inspectie ITV (Spaanse APK) tot oktober 2017 en Spaanse documenten. Het voertuig heeft altijd in een garage gestaan en is altijd goed onderhouden, De auto wordt geleverd inclusief een custommade autohoes met Toyota logo. Het voertuig start direct en is gereed om elke afstand af te leggen. Alleen wat plekjes in het lakwerk, normaal door gebruik, te zien op de foto‘s.

Dit voertuig kan worden bekeken en opgehaald in Barcelona, Spanje.

De biedingen op de veiling zijn exclusief transport en export, tenzij anders vermeld.

Het wordt sterk aangeraden om het voertuig te bezichtigen alvorens te bieden, dit om teleurstelling en misverstanden achteraf te voorkomen. Neem contact op met Catawiki voor het maken van een afspraak.

Stel een zoekopdracht in
Stel een zoekopdracht in om een melding te ontvangen wanneer er nieuwe resultaten zijn.

Dit object was te vinden in

                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    

Zo koop je op Catawiki

Meer informatie over onze Kopersbescherming

      1. Ontdek iets bijzonders

      Verken duizenden bijzondere objecten die door experts zijn geselecteerd. Bekijk de foto's, de details en de geschatte waarde van elk bijzonder object. 

      2. Plaats het hoogste bod

      Vind iets waar je van houdt en plaats het hoogste bod. Je kunt de veiling volgen tot het einde of je kunt ons systeem voor je laten bieden. Het enige dat je hoeft te doen, is het maximale bedrag instellen dat je wilt betalen. 

      3. Veilig betalen

      Betaal voor je bijzondere object en we houden de betaling veilig totdat je nieuwe aanwinst veilig is bezorgd. We gebruiken een vertrouwd betalingssysteem om alle transacties af te handelen. 

Wil je iets vergelijkbaars verkopen?

Of je nu nieuw bent met online veilingen of professioneel verkoopt, wij kunnen je helpen meer te verdienen met je bijzondere objecten.

Verkoop je object