Nr. 12304293

Verkocht
Alberto Meda & Paolo Rizzatto voor Luceplan - Vloerlamp "Titania Terra"
Eindbod
€ 205
354 weken geleden

Alberto Meda & Paolo Rizzatto voor Luceplan - Vloerlamp "Titania Terra"

De Luceplan Titania Terra vloerlamp is een hypermoderne indrukwekkende verlichting! De Titania plafondlamp is een vaker voorkomende lamp op de veiling, echter de Titania Terra (vloerlamp) is een minder maak voorkomend model. Vanwege het aluminium evenals de plafondlamp een lichtgewicht dat naar believen in kleur kan worden aangepast door middel van filters die je eenvoudig kan toevoegen of verwijderen. In de punt van de voet zit echter een gewicht waardoor deze volledig stabiel staat. de lamp komt in een modern interieur perfect tot zijn recht. Merk: Luceplan Ontwerper: Alberto Meda / Paolo Rizzatto Dimbaar: Ja Dimmer Ja, met dimmer Hoogte: 152cm Afmeting kap: 72 x 29 cm Lichtbron: Inclusief lampje en 2 groen kleur filters Hangsysteem van de lamp dient met draad. Zeer geringe sporen van gebruik. Aan de achterzijde ontbreken twee metalen plaatjes, niet opvallend zichtbaar. Levering: Vanwege de omvang en materiaal dient er voor verzending materiaal aangeschaft te worden daarom zullen de verzendkosten hoger zijn dan gemiddeld maar bent u wel gegarandeerd van een veilige verzending! Mag uiteraard ook worden afgehaald in Nijmegen!

Nr. 12304293

Verkocht
Alberto Meda & Paolo Rizzatto voor Luceplan - Vloerlamp "Titania Terra"

Alberto Meda & Paolo Rizzatto voor Luceplan - Vloerlamp "Titania Terra"

De Luceplan Titania Terra vloerlamp is een hypermoderne indrukwekkende verlichting!
De Titania plafondlamp is een vaker voorkomende lamp op de veiling, echter de Titania Terra (vloerlamp) is een minder maak voorkomend model. Vanwege het aluminium evenals de plafondlamp een lichtgewicht dat naar believen in kleur kan worden aangepast door middel van filters die je eenvoudig kan toevoegen of verwijderen. In de punt van de voet zit echter een gewicht waardoor deze volledig stabiel staat. de lamp komt in een modern interieur perfect tot zijn recht.

Merk: Luceplan
Ontwerper: Alberto Meda / Paolo Rizzatto
Dimbaar: Ja
Dimmer Ja, met dimmer
Hoogte: 152cm
Afmeting kap: 72 x 29 cm
Lichtbron: Inclusief lampje en 2 groen kleur filters

Hangsysteem van de lamp dient met draad. Zeer geringe sporen van gebruik. Aan de achterzijde ontbreken twee metalen plaatjes, niet opvallend zichtbaar.

Levering: Vanwege de omvang en materiaal dient er voor verzending materiaal aangeschaft te worden daarom zullen de verzendkosten hoger zijn dan gemiddeld maar bent u wel gegarandeerd van een veilige verzending! Mag uiteraard ook worden afgehaald in Nijmegen!

Stel een zoekopdracht in
Stel een zoekopdracht in om een melding te ontvangen wanneer er nieuwe resultaten zijn.

Dit object was te vinden in

                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    

Zo koop je op Catawiki

Meer informatie over onze Kopersbescherming

      1. Ontdek iets bijzonders

      Verken duizenden bijzondere objecten die door experts zijn geselecteerd. Bekijk de foto's, de details en de geschatte waarde van elk bijzonder object. 

      2. Plaats het hoogste bod

      Vind iets waar je van houdt en plaats het hoogste bod. Je kunt de veiling volgen tot het einde of je kunt ons systeem voor je laten bieden. Het enige dat je hoeft te doen, is het maximale bedrag instellen dat je wilt betalen. 

      3. Veilig betalen

      Betaal voor je bijzondere object en we houden de betaling veilig totdat je nieuwe aanwinst veilig is bezorgd. We gebruiken een vertrouwd betalingssysteem om alle transacties af te handelen. 

Wil je iets vergelijkbaars verkopen?

Of je nu nieuw bent met online veilingen of professioneel verkoopt, wij kunnen je helpen meer te verdienen met je bijzondere objecten.

Verkoop je object