Nr. 12320153

Verkocht
Citroën C4 F - Flatbed - 1930
Eindbod
€ 16,500
338 weken geleden

Citroën C4 F - Flatbed - 1930

De Citroën C4 werd gemaakt van 1928 tot 1932 met meer dan 120.000 exemplaren. De carrosserie zou een ruime Sedan kunnen zijn of een bedrijfsvoertuig, waarvan er vele versies zijn: brandweer truck, gesloten bestelbus enzovoorts. Het hier gepresenteerde voertuig is uitgerust met een zogenaamde flatbed (vlakke laadruimte). Het is belangrijk om op te merken dat het voertuig een normale Franse registratie heeft, niet een oldtimer registratie. Daarom kan het nog steeds gebruikt worden overeenkomstig het oorspronkelijke doel, en tevens voor het vervoer van koopwaar. Een volledige restauratie werd uitgevoerd door de huidige eigenaar tussen 2015 en 2016: - De carrosserie werd gezandstraald en opnieuw gespoten, het frame werd gespoten met epoxy lak. - De motor is volledig uit elkaar gehaald en gerestaureerd(loopt momenteel als een klokje). -Nieuw elektrisch circuit met gevlochten kabels - Zes nieuwe banden (dubbele banden aan de achterzijde). Herziene ophangwrijving. Herziene achteras Nieuwe waterpomp en spoelpomp. Radiateur en chroom van de koplampen is opnieuw gedaan. Nieuwe bekleding. Er zijn echter enkele kleine werkzaamheden die gedaan moeten worden: snelheidsmeterkabel (kilometerkabel), hendel aan het raam rechts, richtingaanwijzer, en montage van de uitlaat. Afgelezen kilometerstand: 100.225 kilometer Een map met facturen is beschikbaar. Geldige (Franse) APK vanaf juni 2017. Dit voertuig kan worden bezichtigd en opgehaald in het zuiden van Frankrijk in de Manosque regio.

Nr. 12320153

Verkocht
Citroën C4 F - Flatbed - 1930

Citroën C4 F - Flatbed - 1930

De Citroën C4 werd gemaakt van 1928 tot 1932 met meer dan 120.000 exemplaren. De carrosserie zou een ruime Sedan kunnen zijn of een bedrijfsvoertuig, waarvan er vele versies zijn: brandweer truck, gesloten bestelbus enzovoorts.

Het hier gepresenteerde voertuig is uitgerust met een zogenaamde flatbed (vlakke laadruimte). Het is belangrijk om op te merken dat het voertuig een normale Franse registratie heeft, niet een oldtimer registratie. Daarom kan het nog steeds gebruikt worden overeenkomstig het oorspronkelijke doel, en tevens voor het vervoer van koopwaar.

Een volledige restauratie werd uitgevoerd door de huidige eigenaar tussen 2015 en 2016:
- De carrosserie werd gezandstraald en opnieuw gespoten, het frame werd gespoten met epoxy lak.
- De motor is volledig uit elkaar gehaald en gerestaureerd(loopt momenteel als een klokje).
-Nieuw elektrisch circuit met gevlochten kabels
- Zes nieuwe banden (dubbele banden aan de achterzijde).
Herziene ophangwrijving.
Herziene achteras
Nieuwe waterpomp en spoelpomp.
Radiateur en chroom van de koplampen is opnieuw gedaan.
Nieuwe bekleding.

Er zijn echter enkele kleine werkzaamheden die gedaan moeten worden: snelheidsmeterkabel (kilometerkabel), hendel aan het raam rechts, richtingaanwijzer, en montage van de uitlaat.

Afgelezen kilometerstand: 100.225 kilometer
Een map met facturen is beschikbaar.
Geldige (Franse) APK vanaf juni 2017.

Dit voertuig kan worden bezichtigd en opgehaald in het zuiden van Frankrijk in de Manosque regio.

Stel een zoekopdracht in
Stel een zoekopdracht in om een melding te ontvangen wanneer er nieuwe resultaten zijn.

Dit object was te vinden in

                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    

Zo koop je op Catawiki

Meer informatie over onze Kopersbescherming

      1. Ontdek iets bijzonders

      Verken duizenden bijzondere objecten die door experts zijn geselecteerd. Bekijk de foto's, de details en de geschatte waarde van elk bijzonder object. 

      2. Plaats het hoogste bod

      Vind iets waar je van houdt en plaats het hoogste bod. Je kunt de veiling volgen tot het einde of je kunt ons systeem voor je laten bieden. Het enige dat je hoeft te doen, is het maximale bedrag instellen dat je wilt betalen. 

      3. Veilig betalen

      Betaal voor je bijzondere object en we houden de betaling veilig totdat je nieuwe aanwinst veilig is bezorgd. We gebruiken een vertrouwd betalingssysteem om alle transacties af te handelen. 

Wil je iets vergelijkbaars verkopen?

Of je nu nieuw bent met online veilingen of professioneel verkoopt, wij kunnen je helpen meer te verdienen met je bijzondere objecten.

Verkoop je object