Nr. 12950279

Verkocht
Lancia - Fulvia 2C sedan - 1970
Eindbod
€ 5,000
348 weken geleden

Lancia - Fulvia 2C sedan - 1970

Deze prachtige Lancia Fulvia werd voor het eerst geregistreerd in 1970 in Italië. 1970 was het enige jaar dat de Lancia Fulvia 2C werd vervaardigd met een transmissie met 4 versnellingen. De 1,3 liter benzinemotor met 85 PK heeft een mooi en sterk geluid, ook mede dankzij de geluiddemper die in perfecte staat en zeer elastisch is. Het stationaire toerental is 1000 toeren per minuut en het toerental van de motor wordt met gemak opgevoerd. De auto stuurt en remt goed. Het is ook uitermate comfortabel, ondanks dat het 47 jaar oud is. De kuilen in het wegdek worden goed geabsorbeerd door de ophang. De versnellingsbak schakelt soepel. Dit is de luxe versie. De auto heeft o.a. intacte en werkende jaloezieën voor de achterruit, zoals in de afbeelding. Het heeft vintage Daino matten. De auto heeft 3 vorige eigenaars gehad. De afgelezen kilometerstand is 2171, de echte kilometers zouden 102.171 km moeten zijn, gezien het bijna onberispelijke interieur en het originele leder met bijna geen gebruikssporen. De auto is goedgekeurd voor de periodieke keuring die geldig is tot 07/2019. De onderkant is perfect. U kunt het originele en bijna perfecte dak, hetgeen zeldzaam is voor een 47-jarige auto, zeker waarderen. De kleur is het klassieke Lancia blauw (code MM 1.346.7069). De carrosserie heeft wat onvolkomenheden maar het heeft geen roestplekken (met uitzondering van een paar sporen van roest in de motorruimte: hier stagneert water wanneer het regent en dit heeft enige sporen nagelaten gedurende de afgelopen 47 jaar). Het is op de oppervlakte, het plaatwerk is perfect intact. De mechanische onderdelen zijn in orde. Na verloop van tijd werden de volgende onderdelen vervangen: koppeling, geluiddemper, bougies, olie en filters (m.b.t. de koppeling en geluiddemper, dat werd mij mondeling medegedeeld door de vorige eigenaar - in werkelijkheid zijn ze in uitstekende staat). De distributietandwielen zijn gezond. De mechanica is volledig origineel. Alles werkt, ook de accessoires: van de ruitenwissers tot de motor van de ruitensproeier en de vintage Autovox Gemini 660 autoradio. Het is noodzakelijk om het elektrische systeem te controleren. Alles werkt, maar de koplampenschakelaar voert niet altijd de juiste opdracht uit (dit is een probleem bij alle Lancia auto's van die periode). Dit voertuig kan worden bezichtigd en opgehaald in Luserna San Giovanni, (Italië).

Nr. 12950279

Verkocht
Lancia - Fulvia 2C sedan - 1970

Lancia - Fulvia 2C sedan - 1970

Deze prachtige Lancia Fulvia werd voor het eerst geregistreerd in 1970 in Italië. 1970 was het enige jaar dat de Lancia Fulvia 2C werd vervaardigd met een transmissie met 4 versnellingen. De 1,3 liter benzinemotor met 85 PK heeft een mooi en sterk geluid, ook mede dankzij de geluiddemper die in perfecte staat en zeer elastisch is. Het stationaire toerental is 1000 toeren per minuut en het toerental van de motor wordt met gemak opgevoerd. De auto stuurt en remt goed. Het is ook uitermate comfortabel, ondanks dat het 47 jaar oud is. De kuilen in het wegdek worden goed geabsorbeerd door de ophang. De versnellingsbak schakelt soepel.

Dit is de luxe versie. De auto heeft o.a. intacte en werkende jaloezieën voor de achterruit, zoals in de afbeelding. Het heeft vintage Daino matten. De auto heeft 3 vorige eigenaars gehad. De afgelezen kilometerstand is 2171, de echte kilometers zouden 102.171 km moeten zijn, gezien het bijna onberispelijke interieur en het originele leder met bijna geen gebruikssporen.
De auto is goedgekeurd voor de periodieke keuring die geldig is tot 07/2019.
De onderkant is perfect.
U kunt het originele en bijna perfecte dak, hetgeen zeldzaam is voor een 47-jarige auto, zeker waarderen.

De kleur is het klassieke Lancia blauw (code MM 1.346.7069). De carrosserie heeft wat onvolkomenheden maar het heeft geen roestplekken (met uitzondering van een paar sporen van roest in de motorruimte: hier stagneert water wanneer het regent en dit heeft enige sporen nagelaten gedurende de afgelopen 47 jaar). Het is op de oppervlakte, het plaatwerk is perfect intact.

De mechanische onderdelen zijn in orde. Na verloop van tijd werden de volgende onderdelen vervangen: koppeling, geluiddemper, bougies, olie en filters (m.b.t. de koppeling en geluiddemper, dat werd mij mondeling medegedeeld door de vorige eigenaar - in werkelijkheid zijn ze in uitstekende staat). De distributietandwielen zijn gezond.
De mechanica is volledig origineel. Alles werkt, ook de accessoires: van de ruitenwissers tot de motor van de ruitensproeier en de vintage Autovox Gemini 660 autoradio. Het is noodzakelijk om het elektrische systeem te controleren. Alles werkt, maar de koplampenschakelaar voert niet altijd de juiste opdracht uit (dit is een probleem bij alle Lancia auto's van die periode).


Dit voertuig kan worden bezichtigd en opgehaald in Luserna San Giovanni, (Italië).

Stel een zoekopdracht in
Stel een zoekopdracht in om een melding te ontvangen wanneer er nieuwe resultaten zijn.

Dit object was te vinden in

                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    

Zo koop je op Catawiki

Meer informatie over onze Kopersbescherming

      1. Ontdek iets bijzonders

      Verken duizenden bijzondere objecten die door experts zijn geselecteerd. Bekijk de foto's, de details en de geschatte waarde van elk bijzonder object. 

      2. Plaats het hoogste bod

      Vind iets waar je van houdt en plaats het hoogste bod. Je kunt de veiling volgen tot het einde of je kunt ons systeem voor je laten bieden. Het enige dat je hoeft te doen, is het maximale bedrag instellen dat je wilt betalen. 

      3. Veilig betalen

      Betaal voor je bijzondere object en we houden de betaling veilig totdat je nieuwe aanwinst veilig is bezorgd. We gebruiken een vertrouwd betalingssysteem om alle transacties af te handelen. 

Wil je iets vergelijkbaars verkopen?

Of je nu nieuw bent met online veilingen of professioneel verkoopt, wij kunnen je helpen meer te verdienen met je bijzondere objecten.

Verkoop je object