Nr. 13637157

Verkocht
Fiat - 500 F - 1969
Eindbod
€ 9,500
342 weken geleden

Fiat - 500 F - 1969

DETAILS:  - Keuring geldig tot: 25/04/2018 - Kentekenplaten en documenten: Italiaans  - Motor: 499.5 cc  - Eigenaars: 2  - Afgelezen kilometerstand: 99.000 km  BESCHRIJVING  De Fiat 500, of "Cinquino" is een van de ultieme symbolen van industriële productie die de geschiedenis van Italië markeerde tijdens het economische wonder. Vandaag de dag vertegenwoordigt hij wereldwijd dat typische “Made in Italy“-icoon. Deze auto is in uitstekende staat en heeft slechts 2 eigenaren gehad. Een volledige en nauwkeurige restauratie werd onlangs uitgevoerd door professionals en nu is de auto in nieuwstaat. De carrosserie is volledig opnieuw gespoten in een spectaculaire en zeldzame Light Blue. Alle pakkingen zijn vervangen en de bodem is perfect. The chroom glanst. Het tweetonige rode leren interieur is nieuw; zijpanelen, hemelbekleding en het dashboard zijn perfect. Motor en alle mechanica zijn smetteloos en vernieuwd, slechts 5.000 km gereden na de restauratie. De auto is ook uitgerust met een extra bagagerek en vintage rieten koffer. De kap is gloednieuw. Geen woorden zijn nodig om dit juweeltje te omschrijven. De restauratie kostte ongeveer €15.000. Alle details zijn aangepakt en gerenoveerd en is nu weer zo goed als nieuw, er is rekening gehouden met de originaliteit van de auto zoals door de ASI gecertificeerd. Dit is je kans om een zo goed als nieuw Italiaanse cultauto te bemachtigen! Dit voertuig kan worden bezichtigd en opgehaald in Controguerra (TE), Italië.

Nr. 13637157

Verkocht
Fiat - 500 F - 1969

Fiat - 500 F - 1969

DETAILS: 
- Keuring geldig tot: 25/04/2018
- Kentekenplaten en documenten: Italiaans 
- Motor: 499.5 cc 
- Eigenaars: 2 
- Afgelezen kilometerstand: 99.000 km 

BESCHRIJVING 
De Fiat 500, of "Cinquino" is een van de ultieme symbolen van industriële productie die de geschiedenis van Italië markeerde tijdens het economische wonder. Vandaag de dag vertegenwoordigt hij wereldwijd dat typische “Made in Italy“-icoon.

Deze auto is in uitstekende staat en heeft slechts 2 eigenaren gehad. Een volledige en nauwkeurige restauratie werd onlangs uitgevoerd door professionals en nu is de auto in nieuwstaat. De carrosserie is volledig opnieuw gespoten in een spectaculaire en zeldzame Light Blue. Alle pakkingen zijn vervangen en de bodem is perfect. The chroom glanst.
Het tweetonige rode leren interieur is nieuw; zijpanelen, hemelbekleding en het dashboard zijn perfect. Motor en alle mechanica zijn smetteloos en vernieuwd, slechts 5.000 km gereden na de restauratie.
De auto is ook uitgerust met een extra bagagerek en vintage rieten koffer. De kap is gloednieuw.
Geen woorden zijn nodig om dit juweeltje te omschrijven. De restauratie kostte ongeveer €15.000. Alle details zijn aangepakt en gerenoveerd en is nu weer zo goed als nieuw, er is rekening gehouden met de originaliteit van de auto zoals door de ASI gecertificeerd.

Dit is je kans om een zo goed als nieuw Italiaanse cultauto te bemachtigen!


Dit voertuig kan worden bezichtigd en opgehaald in Controguerra (TE), Italië.

Stel een zoekopdracht in
Stel een zoekopdracht in om een melding te ontvangen wanneer er nieuwe resultaten zijn.

Dit object was te vinden in

                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    

Zo koop je op Catawiki

Meer informatie over onze Kopersbescherming

      1. Ontdek iets bijzonders

      Verken duizenden bijzondere objecten die door experts zijn geselecteerd. Bekijk de foto's, de details en de geschatte waarde van elk bijzonder object. 

      2. Plaats het hoogste bod

      Vind iets waar je van houdt en plaats het hoogste bod. Je kunt de veiling volgen tot het einde of je kunt ons systeem voor je laten bieden. Het enige dat je hoeft te doen, is het maximale bedrag instellen dat je wilt betalen. 

      3. Veilig betalen

      Betaal voor je bijzondere object en we houden de betaling veilig totdat je nieuwe aanwinst veilig is bezorgd. We gebruiken een vertrouwd betalingssysteem om alle transacties af te handelen. 

Wil je iets vergelijkbaars verkopen?

Of je nu nieuw bent met online veilingen of professioneel verkoopt, wij kunnen je helpen meer te verdienen met je bijzondere objecten.

Verkoop je object