Nr. 13763751

Niet meer beschikbaar
MÜNCH - MAMMUT - 1400 TTS - No 234
Bieden gesloten
342 weken geleden

MÜNCH - MAMMUT - 1400 TTS - No 234

Volgens Münch-deskundige Rolf Damen is deze machine met zijn volledige herbouwde 1400-motor een van de krachtigste ooit. Het chassis, de transmissie en de koppeling hebben talloze verbeteringen doorgemaakt. 47 jaar aan Münch-ervaring zitten in deze motorfiets. Alle originele onderdelen zijn inbegrepen. Deze Twitter biedt een unieke rijervaring en is tevens ook een uniek museumstuk. Red 07 verzamelnummer. Onze specialist voor snelheid, chassis en prestaties, Mr. Hayabusa, Elmar Geulen ("Mr. Hayabusa" staat daadwerkelijk op zijn identiteitskaart!), zeven maal wereldrecordhouder, ook met machines zonder kuip, zijn ervaring kwam goed van pas bij de restauratie van deze motor. Na een uitgebreide proefrit met deze donkerrode metallic motorfiets nr. 234 (een BMW kleur van begin jaren 70), reed hij een normale gepatenteerde groene Opel (er bestaan meerdere in deze kleur), en concludeerde hij zeer trots, verwijzend naar zijn aanpassingen: 'We zijn vele lichtjaren gevorderd, dit is het pad dat Friedel ook zou hebben genomen.‘. Foto nr. 3: Elmar Geulen op de MÜNCH 1400 TTS nr. 234 Video: https://www.youtube.com/watch?v=xkStvULEshs Deze motorfiets kan worden bekeken en opgehaald in Coburg, Duitsland.

Nr. 13763751

Niet meer beschikbaar
MÜNCH - MAMMUT - 1400 TTS - No 234

MÜNCH - MAMMUT - 1400 TTS - No 234

Volgens Münch-deskundige Rolf Damen is deze machine met zijn volledige herbouwde 1400-motor een van de krachtigste ooit.

Het chassis, de transmissie en de koppeling hebben talloze verbeteringen doorgemaakt.

47 jaar aan Münch-ervaring zitten in deze motorfiets.

Alle originele onderdelen zijn inbegrepen.

Deze Twitter biedt een unieke rijervaring en is tevens ook een uniek museumstuk.

Red 07 verzamelnummer.

Onze specialist voor snelheid, chassis en prestaties, Mr. Hayabusa, Elmar Geulen ("Mr. Hayabusa" staat daadwerkelijk op zijn identiteitskaart!), zeven maal wereldrecordhouder, ook met machines zonder kuip, zijn ervaring kwam goed van pas bij de restauratie van deze motor.

Na een uitgebreide proefrit met deze donkerrode metallic motorfiets nr. 234 (een BMW kleur van begin jaren 70), reed hij een normale gepatenteerde groene Opel (er bestaan meerdere in deze kleur), en concludeerde hij zeer trots, verwijzend naar zijn aanpassingen:

'We zijn vele lichtjaren gevorderd, dit is het pad dat Friedel ook zou hebben genomen.‘.
Foto nr. 3: Elmar Geulen op de MÜNCH 1400 TTS nr. 234

Video: https://www.youtube.com/watch?v=xkStvULEshs

Deze motorfiets kan worden bekeken en opgehaald in Coburg, Duitsland.

Stel een zoekopdracht in
Stel een zoekopdracht in om een melding te ontvangen wanneer er nieuwe resultaten zijn.

Dit object was te vinden in

                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    

Zo koop je op Catawiki

Meer informatie over onze Kopersbescherming

      1. Ontdek iets bijzonders

      Verken duizenden bijzondere objecten die door experts zijn geselecteerd. Bekijk de foto's, de details en de geschatte waarde van elk bijzonder object. 

      2. Plaats het hoogste bod

      Vind iets waar je van houdt en plaats het hoogste bod. Je kunt de veiling volgen tot het einde of je kunt ons systeem voor je laten bieden. Het enige dat je hoeft te doen, is het maximale bedrag instellen dat je wilt betalen. 

      3. Veilig betalen

      Betaal voor je bijzondere object en we houden de betaling veilig totdat je nieuwe aanwinst veilig is bezorgd. We gebruiken een vertrouwd betalingssysteem om alle transacties af te handelen. 

Wil je iets vergelijkbaars verkopen?

Of je nu nieuw bent met online veilingen of professioneel verkoopt, wij kunnen je helpen meer te verdienen met je bijzondere objecten.

Verkoop je object