Nr. 13932467

Verkocht
Volkswagen - Kever - 1970 - Electrisch
Eindbod
€ 17,250
338 weken geleden

Volkswagen - Kever - 1970 - Electrisch

Deze Volkswagen Kever is uniek. Veel sneller dan het origineel, en toch maakt hij geen geluid... Hoe dit kan? Deze Kever is in 2012 vanaf de grond opnieuw opgebouwd en omgebouwd naar elektrisch door Rebbl.com. Goedgekeurd op elektrisch kenteken in december 2012 door de RDW. Maar liefst 35kWh aan Lithium batterijen, waardoor een range haalbaar is van ruim 200km. Hoogwaardig batterijmanagement van Orion voor een lange levensduur. Met de 2 Elcon laders voeg je ongeveer 30km range per uur toe. Er is ruimte voor een 3e lader. De elektrische Kostov motor is luchtgekoeld en is direct op de versnellingsbak gemonteerd. Daarboven is een krachtige Soliton 1 controller geplaatst die de auto veel koppel geeft. De meeste auto's houden deze Kever niet bij aan het stoplicht. De top snelheid is ongeveer 170km/h. De Kever heeft sinds de ombouw bijna 50000km elektrisch gereden. In 2016 is de Überbug van buiten opnieuw gespoten, in juli 2017 is het interieur vernieuwd en het dashboard opnieuw gespoten. Er is een elektrische kachel toegevoegd waardoor de auto van binnen direct warmm wordt. Dat maakt de Kever zeer geschikt voor dagelijks woon-werk verkeer. Als eye-catcher natuurlijk heel geschikt voor zakelijke promotie doeleinden. Of gewoon voor de lol als extra auto om lekker in te rijden, zonder schuldgevoel over vervuiling. - Keuring geldig tot en met mei 2019 - Eigenaars (na opbouw en ombouw): 1 - Aandrijving: elektrisch - Zitplaatsen 5 De auto is op afspraak te bezichtigen in Haren, vlak onder Groningen, Nederland.

Nr. 13932467

Verkocht
Volkswagen - Kever - 1970 - Electrisch

Volkswagen - Kever - 1970 - Electrisch

Deze Volkswagen Kever is uniek. Veel sneller dan het origineel, en toch maakt hij geen geluid... Hoe dit kan? Deze Kever is in 2012 vanaf de grond opnieuw opgebouwd en omgebouwd naar elektrisch door Rebbl.com. Goedgekeurd op elektrisch kenteken in december 2012 door de RDW.

Maar liefst 35kWh aan Lithium batterijen, waardoor een range haalbaar is van ruim 200km. Hoogwaardig batterijmanagement van Orion voor een lange levensduur. Met de 2 Elcon laders voeg je ongeveer 30km range per uur toe. Er is ruimte voor een 3e lader. De elektrische Kostov motor is luchtgekoeld en is direct op de versnellingsbak gemonteerd. Daarboven is een krachtige Soliton 1 controller geplaatst die de auto veel koppel geeft. De meeste auto's houden deze Kever niet bij aan het stoplicht. De top snelheid is ongeveer 170km/h.

De Kever heeft sinds de ombouw bijna 50000km elektrisch gereden. In 2016 is de Überbug van buiten opnieuw gespoten, in juli 2017 is het interieur vernieuwd en het dashboard opnieuw gespoten.

Er is een elektrische kachel toegevoegd waardoor de auto van binnen direct warmm wordt. Dat maakt de Kever zeer geschikt voor dagelijks woon-werk verkeer. Als eye-catcher natuurlijk heel geschikt voor zakelijke promotie doeleinden. Of gewoon voor de lol als extra auto om lekker in te rijden, zonder schuldgevoel over vervuiling.

- Keuring geldig tot en met mei 2019
- Eigenaars (na opbouw en ombouw): 1
- Aandrijving: elektrisch
- Zitplaatsen 5

De auto is op afspraak te bezichtigen in Haren, vlak onder Groningen, Nederland.

Stel een zoekopdracht in
Stel een zoekopdracht in om een melding te ontvangen wanneer er nieuwe resultaten zijn.

Dit object was te vinden in

                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    

Zo koop je op Catawiki

Meer informatie over onze Kopersbescherming

      1. Ontdek iets bijzonders

      Verken duizenden bijzondere objecten die door experts zijn geselecteerd. Bekijk de foto's, de details en de geschatte waarde van elk bijzonder object. 

      2. Plaats het hoogste bod

      Vind iets waar je van houdt en plaats het hoogste bod. Je kunt de veiling volgen tot het einde of je kunt ons systeem voor je laten bieden. Het enige dat je hoeft te doen, is het maximale bedrag instellen dat je wilt betalen. 

      3. Veilig betalen

      Betaal voor je bijzondere object en we houden de betaling veilig totdat je nieuwe aanwinst veilig is bezorgd. We gebruiken een vertrouwd betalingssysteem om alle transacties af te handelen. 

Wil je iets vergelijkbaars verkopen?

Of je nu nieuw bent met online veilingen of professioneel verkoopt, wij kunnen je helpen meer te verdienen met je bijzondere objecten.

Verkoop je object