Nr. 13962863

Verkocht
AC - Cobra Replika 427 - 1966
Eindbod
€ 31,000
324 weken geleden

AC - Cobra Replika 427 - 1966

U biedt op een Cobra replica op een CMC basis met een Amerikaans certificaat van eigendom (New Jersey) - 1966 - De douane documenten zijn beschikbaar. De Cobra kwam in 2009 naar Duitsland en werd daar opgeslagen. Na de 'wederopstanding' in 2017, werd het elektrische systeem omgezet in overeenstemming met Europese normen. De remmen en veel onderdelen van het frame en de ophang werden gereviseerd en de auto werd opnieuw gespoten. De banden zijn nieuw. Een bijpassende kap is ook inbegrepen. Ondanks de zeer mooie visuele staat zijn er een paar haarlijn scheurtjes in de lak (voorzijde en spatborden). De kilometerstand van de Ford 5.0 l HO motor is 1186 mijlen. Volgens de vorige eigenaar is het aantal PK ongeveer 260-280. De Cobra replica kan worden bezichtigd en opgehaald in Saarlouis, Duitsland. Levering kan ook op verzoek georganiseerd worden.

Nr. 13962863

Verkocht
AC - Cobra Replika 427 - 1966

AC - Cobra Replika 427 - 1966

U biedt op een Cobra replica op een CMC basis met een Amerikaans certificaat van eigendom (New Jersey) - 1966 - De douane documenten zijn beschikbaar.
De Cobra kwam in 2009 naar Duitsland en werd daar opgeslagen. Na de 'wederopstanding' in 2017, werd het elektrische systeem omgezet in overeenstemming met Europese normen. De remmen en veel onderdelen van het frame en de ophang werden gereviseerd en de auto werd opnieuw gespoten. De banden zijn nieuw.
Een bijpassende kap is ook inbegrepen.

Ondanks de zeer mooie visuele staat zijn er een paar haarlijn scheurtjes in de lak (voorzijde en spatborden).

De kilometerstand van de Ford 5.0 l HO motor is 1186 mijlen. Volgens de vorige eigenaar is het aantal PK ongeveer 260-280.

De Cobra replica kan worden bezichtigd en opgehaald in Saarlouis, Duitsland.
Levering kan ook op verzoek georganiseerd worden.

Stel een zoekopdracht in
Stel een zoekopdracht in om een melding te ontvangen wanneer er nieuwe resultaten zijn.

Dit object was te vinden in

                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    

Zo koop je op Catawiki

Meer informatie over onze Kopersbescherming

      1. Ontdek iets bijzonders

      Verken duizenden bijzondere objecten die door experts zijn geselecteerd. Bekijk de foto's, de details en de geschatte waarde van elk bijzonder object. 

      2. Plaats het hoogste bod

      Vind iets waar je van houdt en plaats het hoogste bod. Je kunt de veiling volgen tot het einde of je kunt ons systeem voor je laten bieden. Het enige dat je hoeft te doen, is het maximale bedrag instellen dat je wilt betalen. 

      3. Veilig betalen

      Betaal voor je bijzondere object en we houden de betaling veilig totdat je nieuwe aanwinst veilig is bezorgd. We gebruiken een vertrouwd betalingssysteem om alle transacties af te handelen. 

Wil je iets vergelijkbaars verkopen?

Of je nu nieuw bent met online veilingen of professioneel verkoopt, wij kunnen je helpen meer te verdienen met je bijzondere objecten.

Verkoop je object