Nr. 14626873

Verkocht
Mercedes-Benz - 190 C (W110) Heckflosse - 1963
Eindbod
€ 12,500
333 weken geleden

Mercedes-Benz - 190 C (W110) Heckflosse - 1963

DETAILS Chassis: 110.010 Motor: 4-cilinder in lijn 1844 cc - benzine Transmissie: Handgeschakeld met 4 versnellingen en hendel op stuurwiel Interieur: Sky Blue-Light Blue Nieuw Eerste registratie: 26.02.1963 Documenten: origineel registratiedocument en Duitse nummerplaten (Lörrach); onderhoudsboekje uit die tijd BESCHRIJVING: De W110 is een midden-hoge klasse sedan geproduceerd door de Duitse autofabrikant Mercedes-Benz tussen 1961 en 1968. Wij bieden te koop aan de allereerste serie met de voorrichtingaanwijzers op de spatborden. Geregistreerd in februari 1963, dus een van de eerste geproduceerde units. Hij heeft zeer weinig km gereden omdat hij stil heeft gestaan sinds 1993. Afgeleid van de grootste W111 kreeg de W110 dezelfde bijnaam, Heckflosse ("staartvin"), ook omdat het dak, de deuren en achterzijde van de carrosserie overeenkwamen. De oldtimer is met name interessant omdat de uitvoering met benzinemotor (190c) veel minder werden geproduceerd dan de diesel-versie (190Dc). De auto reisde tot 1993 regelmatig naar Duitsland, zoals blijkt uit de stempels in het boekje, vervolgens is hij in Italië aangekomen maar nooit geregistreerd en stond sindsdien stil in een garage. Vandaar de lage afgelezen kilometerstand en dat hij in algeheel goede staat verkeert. Het interieur en stoelbekleding zijn zojuist vernieuwd. Alles is nieuw, inclusief de hemelbekleding. Het dashboard vertoont wat barstjes. De carrosserie is onlangs opnieuw gespoten. De verchroomde delen zijn origineel en hebben wat imperfecties. De motor start en loopt prima, een grote onderhoudsbeurt is recent uitgevoerd. De auto schakelt en remt naar behoren. Dit voertuig kan worden bezichtigd en getest in San Severino Marche, Italië. De prijs is exclusief kosten voor export en vervoer, maar we kunnen u hier wel tegen zeer concurrerende prijzen bij helpen.

Nr. 14626873

Verkocht
Mercedes-Benz - 190 C (W110) Heckflosse - 1963

Mercedes-Benz - 190 C (W110) Heckflosse - 1963

DETAILS
Chassis: 110.010
Motor: 4-cilinder in lijn 1844 cc - benzine
Transmissie: Handgeschakeld met 4 versnellingen en hendel op stuurwiel
Interieur: Sky Blue-Light Blue Nieuw
Eerste registratie: 26.02.1963
Documenten: origineel registratiedocument en Duitse nummerplaten (Lörrach); onderhoudsboekje uit die tijd

BESCHRIJVING:
De W110 is een midden-hoge klasse sedan geproduceerd door de Duitse autofabrikant Mercedes-Benz tussen 1961 en 1968. Wij bieden te koop aan de allereerste serie met de voorrichtingaanwijzers op de spatborden. Geregistreerd in februari 1963, dus een van de eerste geproduceerde units. Hij heeft zeer weinig km gereden omdat hij stil heeft gestaan sinds 1993. Afgeleid van de grootste W111 kreeg de W110 dezelfde bijnaam, Heckflosse ("staartvin"), ook omdat het dak, de deuren en achterzijde van de carrosserie overeenkwamen.

De oldtimer is met name interessant omdat de uitvoering met benzinemotor (190c) veel minder werden geproduceerd dan de diesel-versie (190Dc).

De auto reisde tot 1993 regelmatig naar Duitsland, zoals blijkt uit de stempels in het boekje, vervolgens is hij in Italië aangekomen maar nooit geregistreerd en stond sindsdien stil in een garage. Vandaar de lage afgelezen kilometerstand en dat hij in algeheel goede staat verkeert. Het interieur en stoelbekleding zijn zojuist vernieuwd. Alles is nieuw, inclusief de hemelbekleding. Het dashboard vertoont wat barstjes. De carrosserie is onlangs opnieuw gespoten. De verchroomde delen zijn origineel en hebben wat imperfecties. De motor start en loopt prima, een grote onderhoudsbeurt is recent uitgevoerd. De auto schakelt en remt naar behoren.


Dit voertuig kan worden bezichtigd en getest in San Severino Marche, Italië.
De prijs is exclusief kosten voor export en vervoer, maar we kunnen u hier wel tegen zeer concurrerende prijzen bij helpen.

Stel een zoekopdracht in
Stel een zoekopdracht in om een melding te ontvangen wanneer er nieuwe resultaten zijn.

Dit object was te vinden in

                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    

Zo koop je op Catawiki

Meer informatie over onze Kopersbescherming

      1. Ontdek iets bijzonders

      Verken duizenden bijzondere objecten die door experts zijn geselecteerd. Bekijk de foto's, de details en de geschatte waarde van elk bijzonder object. 

      2. Plaats het hoogste bod

      Vind iets waar je van houdt en plaats het hoogste bod. Je kunt de veiling volgen tot het einde of je kunt ons systeem voor je laten bieden. Het enige dat je hoeft te doen, is het maximale bedrag instellen dat je wilt betalen. 

      3. Veilig betalen

      Betaal voor je bijzondere object en we houden de betaling veilig totdat je nieuwe aanwinst veilig is bezorgd. We gebruiken een vertrouwd betalingssysteem om alle transacties af te handelen. 

Wil je iets vergelijkbaars verkopen?

Of je nu nieuw bent met online veilingen of professioneel verkoopt, wij kunnen je helpen meer te verdienen met je bijzondere objecten.

Verkoop je object