Nr. 15865611

Niet meer beschikbaar
Ford - Mercury "Top Chop" - 1951
Bieden gesloten
325 weken geleden

Ford - Mercury "Top Chop" - 1951

Gegevens - Geldige keuring: ja. - Motor 5700 cc Beschrijving Ford Mercury "Top Chop" uit 1951, hetzelfde model dat gebruikt is in de film COBRA met Sylvester Stallone. Gebouwd en voorbereid door het beroemde bedrijf “Lordz of Custom” in Los Angeles, met de extra kleine achterruit en het unieke gestroomlijnde ontwerp (u kunt het verschil zien met de andere auto‘s). Volledige “Lead Sled” uitgerust met een elektrische deuropener met afstandsbediening. Donkere metallic wijnrode kleur met verbazingwekkende vlammen, met interieur in blauw fluweel. Het dashboard is, met alle verchroomde onderdelen, in de oorspronkelijke staat gelaten. 5700 cc Chevrolet 350 8V motor met ongeveer 200 pk. Met zeer weinig mijlen, ongeveer 8200 sinds het volledig gereviseerd is, TCI 350 automaat. Nieuw: schokdempers cilinderkoppen, bussen, schijfremmen voor met rembekrachtiging, stuurbekrachtiging, airco. Alles is in een zeer goede staat, rijdt als een moderne auto, vliegt als het ware op de snelweg en met een hele goede wegligging, met vier nieuwe banden. Professionele 1000w versterker stereo systeem met gescheiden sub. Volledige en degelijke auto, gereviseerd in oktober 2017, met alle papieren voor registratie en overdracht van eigendom klaar, zoals vereist bij de wet. De auto is met grote zorg onderhouden en is wegens omstandigheden te koop. Dit voertuig kan worden bezichtigd en opgehaald in Bari, Italië.

Nr. 15865611

Niet meer beschikbaar
Ford - Mercury "Top Chop" - 1951

Ford - Mercury "Top Chop" - 1951

Gegevens
- Geldige keuring: ja.
- Motor 5700 cc

Beschrijving
Ford Mercury "Top Chop" uit 1951, hetzelfde model dat gebruikt is in de film COBRA met Sylvester Stallone. Gebouwd en voorbereid door het beroemde bedrijf “Lordz of Custom” in Los Angeles, met de extra kleine achterruit en het unieke gestroomlijnde ontwerp (u kunt het verschil zien met de andere auto‘s). Volledige “Lead Sled” uitgerust met een elektrische deuropener met afstandsbediening. Donkere metallic wijnrode kleur met verbazingwekkende vlammen, met interieur in blauw fluweel. Het dashboard is, met alle verchroomde onderdelen, in de oorspronkelijke staat gelaten.

5700 cc Chevrolet 350 8V motor met ongeveer 200 pk. Met zeer weinig mijlen, ongeveer 8200 sinds het volledig gereviseerd is, TCI 350 automaat. Nieuw: schokdempers cilinderkoppen, bussen, schijfremmen voor met rembekrachtiging, stuurbekrachtiging, airco. Alles is in een zeer goede staat, rijdt als een moderne auto, vliegt als het ware op de snelweg en met een hele goede wegligging, met vier nieuwe banden.
Professionele 1000w versterker stereo systeem met gescheiden sub. Volledige en degelijke auto, gereviseerd in oktober 2017, met alle papieren voor registratie en overdracht van eigendom klaar, zoals vereist bij de wet.

De auto is met grote zorg onderhouden en is wegens omstandigheden te koop.


Dit voertuig kan worden bezichtigd en opgehaald in Bari, Italië.

Stel een zoekopdracht in
Stel een zoekopdracht in om een melding te ontvangen wanneer er nieuwe resultaten zijn.

Dit object was te vinden in

                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    

Zo koop je op Catawiki

Meer informatie over onze Kopersbescherming

      1. Ontdek iets bijzonders

      Verken duizenden bijzondere objecten die door experts zijn geselecteerd. Bekijk de foto's, de details en de geschatte waarde van elk bijzonder object. 

      2. Plaats het hoogste bod

      Vind iets waar je van houdt en plaats het hoogste bod. Je kunt de veiling volgen tot het einde of je kunt ons systeem voor je laten bieden. Het enige dat je hoeft te doen, is het maximale bedrag instellen dat je wilt betalen. 

      3. Veilig betalen

      Betaal voor je bijzondere object en we houden de betaling veilig totdat je nieuwe aanwinst veilig is bezorgd. We gebruiken een vertrouwd betalingssysteem om alle transacties af te handelen. 

Wil je iets vergelijkbaars verkopen?

Of je nu nieuw bent met online veilingen of professioneel verkoopt, wij kunnen je helpen meer te verdienen met je bijzondere objecten.

Verkoop je object