Nr. 15991787

Verkocht
Sony PS-X3 High End draaitafel (1977) quartz lock met Technics element
Eindbod
€ 205
326 weken geleden

Sony PS-X3 High End draaitafel (1977) quartz lock met Technics element

De SONY PS-X3 is een platenspeler uit de High End serie van SONY. Direct Drive en Quartz gestuurd. Qua Hi Fi kwaliteiten kan deze topdraaitafel zich meten met andere top klasse spelers. Het design van de speler is exclusief dankzij het materiaal gebruik, kleurstelling, zichtbare onderzijde en het draaiplateau met ronde luchtkussentjes. De bouwconstructie is robuust dankzij het volledige aluminium chassis geplaatst op zware poten. De poten zijn instelbaar zodat de draaitafel perfect horizontaal geplaatst kan worden.. De gebruikte componenten zijn hoogwaardig. Het chassis is volledig gemaakt van een aluminium legering, zelfs de onderzijde is van aluminium (zie foto's). Het gewicht is bijna 11kg. Dankzij het volledige aluminium chassis en de stevige verstelbare voeten is deze draaitafel ongevoelig voor trillingen van buitenaf. De aandrijving van de motor is Direct Drive, Quartz gestuurd (door SONY aangeduid als Xlock), een brushless motor en servo controlled. Dat betekent dat geen bijgeluiden hebt van de motor en dat de motor uitstekend op 33 en 45 toeren blijft draaien. Deze SONY klasse draaitafel is voorzien van een Technics headshell en zeer goed Technics 270c element en goede naald. In het chassis zijn twee sparingen voor een reserve headshell. Er is ook een extra contragewichtje aanwezig, voor het geval je een zwaar element wilt monteren. Ook wordt de originele SONY 45 toeren adapter meegeleverd. De bediening van deze SONY X3 is handmatig. Deze draaitafel is gereinigd en gepoetst. Het chassis heeft de tand des tijds goed doorstaan en heeft nauwelijks sporen van gebruik. De stofkap is helemaal heel en heeft de onvermijdelijke sporen van gebruik. De stofkap en eventueel scharnieren kunnen eenvoudig worden gedemonteerd. Voorzien van degelijke originele SONY interlink en losse en dikke stroomkabel waarmee door aansluiting van andere stroomkabel de kwaliteit verder verhoogd kan worden. Bij verzending wordt de draaitafel in een dubbele doos verzonden met extra stevige buitendoos met extra aandacht voor de gevoelige delen. Het totale pakket zal ca 13 kg wegen.

Nr. 15991787

Verkocht
Sony PS-X3 High End draaitafel (1977) quartz lock met Technics element

Sony PS-X3 High End draaitafel (1977) quartz lock met Technics element

De SONY PS-X3 is een platenspeler uit de High End serie van SONY.
Direct Drive en Quartz gestuurd. Qua Hi Fi kwaliteiten kan deze topdraaitafel zich meten met andere top klasse spelers.

Het design van de speler is exclusief dankzij het materiaal gebruik, kleurstelling, zichtbare onderzijde en het draaiplateau met ronde luchtkussentjes.
De bouwconstructie is robuust dankzij het volledige aluminium chassis geplaatst op zware poten. De poten zijn instelbaar zodat de draaitafel perfect horizontaal geplaatst kan worden..
De gebruikte componenten zijn hoogwaardig.

Het chassis is volledig gemaakt van een aluminium legering, zelfs de onderzijde is van aluminium (zie foto's). Het gewicht is bijna 11kg.
Dankzij het volledige aluminium chassis en de stevige verstelbare voeten is deze draaitafel ongevoelig voor trillingen van buitenaf.

De aandrijving van de motor is Direct Drive, Quartz gestuurd (door SONY aangeduid als Xlock), een brushless motor en servo controlled.
Dat betekent dat geen bijgeluiden hebt van de motor en dat de motor uitstekend op 33 en 45 toeren blijft draaien.

Deze SONY klasse draaitafel is voorzien van een Technics headshell en zeer goed Technics 270c element en goede naald.
In het chassis zijn twee sparingen voor een reserve headshell.
Er is ook een extra contragewichtje aanwezig, voor het geval je een zwaar element wilt monteren.
Ook wordt de originele SONY 45 toeren adapter meegeleverd.

De bediening van deze SONY X3 is handmatig.
Deze draaitafel is gereinigd en gepoetst.
Het chassis heeft de tand des tijds goed doorstaan en heeft nauwelijks sporen van gebruik.
De stofkap is helemaal heel en heeft de onvermijdelijke sporen van gebruik.
De stofkap en eventueel scharnieren kunnen eenvoudig worden gedemonteerd.

Voorzien van degelijke originele SONY interlink en losse en dikke stroomkabel waarmee door aansluiting van andere stroomkabel de kwaliteit verder verhoogd kan worden.

Bij verzending wordt de draaitafel in een dubbele doos verzonden met extra stevige buitendoos met extra aandacht voor de gevoelige delen.
Het totale pakket zal ca 13 kg wegen.


Stel een zoekopdracht in
Stel een zoekopdracht in om een melding te ontvangen wanneer er nieuwe resultaten zijn.

Dit object was te vinden in

                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    

Zo koop je op Catawiki

Meer informatie over onze Kopersbescherming

      1. Ontdek iets bijzonders

      Verken duizenden bijzondere objecten die door experts zijn geselecteerd. Bekijk de foto's, de details en de geschatte waarde van elk bijzonder object. 

      2. Plaats het hoogste bod

      Vind iets waar je van houdt en plaats het hoogste bod. Je kunt de veiling volgen tot het einde of je kunt ons systeem voor je laten bieden. Het enige dat je hoeft te doen, is het maximale bedrag instellen dat je wilt betalen. 

      3. Veilig betalen

      Betaal voor je bijzondere object en we houden de betaling veilig totdat je nieuwe aanwinst veilig is bezorgd. We gebruiken een vertrouwd betalingssysteem om alle transacties af te handelen. 

Wil je iets vergelijkbaars verkopen?

Of je nu nieuw bent met online veilingen of professioneel verkoopt, wij kunnen je helpen meer te verdienen met je bijzondere objecten.

Verkoop je object