Nr. 16386001

Verkocht
Goggomobil 250 TS - Goggomobil 250 TS - 1967
Eindbod
€ 3,600
321 weken geleden

Goggomobil 250 TS - Goggomobil 250 TS - 1967

Deze dwergauto is ooit geadopteerd als schuurvondst en vervolgens op hobbymatige wijze gerestaureerd hetgeen absoluut niet onverdienstelijk is gedaan maar ook niet superstrak (lak gerold) De deuren sluiten niet netjes en her en der zitten lichte onvolkomenheden in de vorm van een deukje bijvoorbeeld, Het dak zou nog gespoten/strak gemaakt kunnen worden (deukjes/scheuren) maar hier kan ook een origineel roldak in worden geplaatst (kosten ong. 600 euro bij leverancier) Interieur verkeerd in een zeer mooie staat, het chassis is keihard en is aan de binnenzijde volledig nieuw in de lak gezet aan de onderzijde getectyleerd. Er is veel geïnvesteerd in de Goggomobil zoals nieuwe chroomlijsten, logo’s etc. Zelfs de originele ruitenwissers zijn nieuw. Wat nu nog rest is afbouwwerk op cosmetisch/technisch vlak. Motor is los, loopt niet maar heeft compressie en moet dus nagekeken worden. De remmen en versnellingsbak moeten in orde worden gemaakt (werken dus niet) De banden zijn uitgedroogd. Er zitten geen papieren bij de Goggomobil, wel een chassisnummer. De liefhebber kan met enige investering in tijd en geld in het bezit komen van een prachtige Goggomobil! Bijna alle onderdelen voor deze auto’s kunnen bij diverse firma’s nog probleemloos worden aangeschaft (zie o.a. Uwe Staufenberg) Let op; het betreft hier dus een (niet afgemaakt) restauratieproject! Het wordt aanbevolen om het voertuig te bezichtigen voordat u een bod uitbrengt, om teleurstelling te voorkomen. Neem contact op met Catawiki om een bezichtiging in te plannen. De auto kan bekeken en afgehaald worden in Winterswijk, Nederland.

Nr. 16386001

Verkocht
Goggomobil 250 TS - Goggomobil 250 TS - 1967

Goggomobil 250 TS - Goggomobil 250 TS - 1967

Deze dwergauto is ooit geadopteerd als schuurvondst en vervolgens op hobbymatige wijze gerestaureerd hetgeen absoluut niet onverdienstelijk is gedaan maar ook niet superstrak (lak gerold) De deuren sluiten niet netjes en her en der zitten lichte onvolkomenheden in de vorm van een deukje bijvoorbeeld, Het dak zou nog gespoten/strak gemaakt kunnen worden (deukjes/scheuren) maar hier kan ook een origineel roldak in worden geplaatst (kosten ong. 600 euro bij leverancier)

Interieur verkeerd in een zeer mooie staat, het chassis is keihard en is aan de binnenzijde volledig nieuw in de lak gezet aan de onderzijde getectyleerd. Er is veel geïnvesteerd in de Goggomobil zoals nieuwe chroomlijsten, logo’s etc. Zelfs de originele ruitenwissers zijn nieuw.

Wat nu nog rest is afbouwwerk op cosmetisch/technisch vlak. Motor is los, loopt niet maar heeft compressie en moet dus nagekeken worden. De remmen en versnellingsbak moeten in orde worden gemaakt (werken dus niet) De banden zijn uitgedroogd. Er zitten geen papieren bij de Goggomobil, wel een chassisnummer.

De liefhebber kan met enige investering in tijd en geld in het bezit komen van een prachtige Goggomobil! Bijna alle onderdelen voor deze auto’s kunnen bij diverse firma’s nog probleemloos worden aangeschaft (zie o.a. Uwe Staufenberg) Let op; het betreft hier dus een (niet afgemaakt) restauratieproject!

Het wordt aanbevolen om het voertuig te bezichtigen voordat u een bod uitbrengt, om teleurstelling te voorkomen. Neem contact op met Catawiki om een bezichtiging in te plannen.

De auto kan bekeken en afgehaald worden in Winterswijk, Nederland.

Stel een zoekopdracht in
Stel een zoekopdracht in om een melding te ontvangen wanneer er nieuwe resultaten zijn.

Dit object was te vinden in

                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    

Zo koop je op Catawiki

Meer informatie over onze Kopersbescherming

      1. Ontdek iets bijzonders

      Verken duizenden bijzondere objecten die door experts zijn geselecteerd. Bekijk de foto's, de details en de geschatte waarde van elk bijzonder object. 

      2. Plaats het hoogste bod

      Vind iets waar je van houdt en plaats het hoogste bod. Je kunt de veiling volgen tot het einde of je kunt ons systeem voor je laten bieden. Het enige dat je hoeft te doen, is het maximale bedrag instellen dat je wilt betalen. 

      3. Veilig betalen

      Betaal voor je bijzondere object en we houden de betaling veilig totdat je nieuwe aanwinst veilig is bezorgd. We gebruiken een vertrouwd betalingssysteem om alle transacties af te handelen. 

Wil je iets vergelijkbaars verkopen?

Of je nu nieuw bent met online veilingen of professioneel verkoopt, wij kunnen je helpen meer te verdienen met je bijzondere objecten.

Verkoop je object