Nog niet geregistreerd?
Door gratis een Catawiki-account aan te maken, kun je bieden op onze 75.000 bijzondere objecten die iedere week geveild worden.
ofInloggen

Nr. 16740273

Niet meer beschikbaar
Triumph - TR6 Roadster  - 1969
Bieden gesloten
318 weken geleden

Triumph - TR6 Roadster - 1969

Wij bieden deze unieke Triumph TR6 roadster uit 1969 aan! deze Triumph is een van de eerste ooit geleverd heeft een krachtige 150PK 6 Cilinder motor en is in een perfecte staat. Deze geweldige TR6 cabriolet is uit 1969 van de 1e serie en verkeert nog steeds in topstaat . De roadster is voorzien van perfecte originele spaak velgen met nieuwe Vredestein banden (2018) Nette British racing green lak en glimmend chroomwerk, bullet spiegels en chromen zijstrips. Deze kleurencombinatie is werkelijk prachtig! de donker groene lak in combinatie met zo goed als nieuwe biscuit lederen stoelen. Exterieur: Deze Triumph TR6 is perfect, het lakwerk is strak en netjes, Het chroomwerk is perfect en deels nieuw, voorzien van nette spaak-velgen en nieuwe Vredestein banden, originele chromen details, en goed hang en sluitwerk. Tevens voorzien van originele Lucas koplampen, met 2 extra HELLA verstralers onder de bumper voor. Een dubbel WORKS 4 pijps uitlaat systeem met een prachtig diep geluid. Voorzien van rvs bullet spiegels, extra rally badges op de grill, chromen ruitenwissers, aluminium en Monza tankdop. De softtop is netjes met heldere raampjes. Wij leveren bij deze TR6 ook een teneau-cover. De bodem is hard, solide en volledig schadevrij. Interieur: Het interieur heeft twee originele biscuit lederen stoelen met hoofdsteun, een notenhouten dashboard met originele Smiths klokken, notenhouten pookknop, lederen handremhoes en nieuwe Triumph TR6 matten. is voorzien van een origineel zwart tapijt set, nette biscuit deurkaarten. Het stuur is origineel en van leder. Er is een klassieke radio gemonteerd welke goed werkt evenals 2 speakers. Zowel van binnen als buiten echt in een excellente conditie. Techniek: Voorzien van de originele 2498cc 6 cilinder motor met 150PK, perfecte 4 versnellingen handbak en twee originele luchtfilters. Uiteraard is de techniek volledig gecontroleerd in onze werkplaats en voorzien van een complete onderhoudsbeurt. Goed werkende schijfremmen. Deze Triumph TR6 is technisch in zeer goede staat en heeft een prachtig geluid door de sportuitlaten en zware 6 cilinder motor. Details: Deze TR6 is werkelijk een plaatje, precies zoals het hoort, een zeer nette Engelse sportwagen met sterke 2.5 liter motor en de enige echte British racing green lak. De wagen is altijd netjes onderhouden en gestald in een verwarmde garage. Wij hebben een uitgebreide documentatiemap en de ‘owners workshop manual’ bij de auto. Een prachtige kans voor de liefhebber! Deze Triumph verkopen wij inclusief: Nieuwe APK (MOT) Grote onderhoudsbeurt Export documenten (EU) Nieuwe banden De Triumph staat in Rogat (Nederland) U bent van harte welkom deze Classic Triumph TR6 te bekijken en een proefrit te maken voor het bieden. Neem hiervoor even contact op met Catawiki.

Nr. 16740273

Niet meer beschikbaar
Triumph - TR6 Roadster  - 1969

Triumph - TR6 Roadster - 1969

Wij bieden deze unieke Triumph TR6 roadster uit 1969 aan!
deze Triumph is een van de eerste ooit geleverd heeft een krachtige 150PK 6 Cilinder motor en is in een perfecte staat.

Deze geweldige TR6 cabriolet is uit 1969 van de 1e serie en verkeert nog steeds in topstaat . De roadster is voorzien van perfecte originele spaak velgen met nieuwe Vredestein banden (2018)
Nette British racing green lak en glimmend chroomwerk, bullet spiegels en chromen zijstrips. Deze kleurencombinatie is werkelijk prachtig! de donker groene lak in combinatie met zo goed als nieuwe biscuit lederen stoelen.

Exterieur:
Deze Triumph TR6 is perfect, het lakwerk is strak en netjes, Het chroomwerk is perfect en deels nieuw, voorzien van nette spaak-velgen en nieuwe Vredestein banden, originele chromen details, en goed hang en sluitwerk.
Tevens voorzien van originele Lucas koplampen, met 2 extra HELLA verstralers onder de bumper voor. Een dubbel WORKS 4 pijps uitlaat systeem met een prachtig diep geluid.
Voorzien van rvs bullet spiegels, extra rally badges op de grill, chromen ruitenwissers, aluminium en Monza tankdop.
De softtop is netjes met heldere raampjes. Wij leveren bij deze TR6 ook een teneau-cover.
De bodem is hard, solide en volledig schadevrij.

Interieur:
Het interieur heeft twee originele biscuit lederen stoelen met hoofdsteun, een notenhouten dashboard met originele Smiths klokken, notenhouten pookknop, lederen handremhoes en nieuwe Triumph TR6 matten. is voorzien van een origineel zwart tapijt set, nette biscuit deurkaarten.
Het stuur is origineel en van leder. Er is een klassieke radio gemonteerd welke goed werkt evenals 2 speakers.
Zowel van binnen als buiten echt in een excellente conditie.

Techniek:
Voorzien van de originele 2498cc 6 cilinder motor met 150PK, perfecte 4 versnellingen handbak en twee originele luchtfilters. Uiteraard is de techniek volledig gecontroleerd in onze werkplaats en voorzien van een complete onderhoudsbeurt. Goed werkende schijfremmen. Deze Triumph TR6 is technisch in zeer goede staat en heeft een prachtig geluid door de sportuitlaten en zware 6 cilinder motor.

Details:
Deze TR6 is werkelijk een plaatje, precies zoals het hoort, een zeer nette Engelse sportwagen met sterke 2.5 liter motor en de enige echte British racing green lak. De wagen is altijd netjes onderhouden en gestald in een verwarmde garage. Wij hebben een uitgebreide documentatiemap en de ‘owners workshop manual’ bij de auto.

Een prachtige kans voor de liefhebber!

Deze Triumph verkopen wij inclusief:
Nieuwe APK (MOT)
Grote onderhoudsbeurt
Export documenten (EU)
Nieuwe banden

De Triumph staat in Rogat (Nederland)

U bent van harte welkom deze Classic Triumph TR6 te bekijken en een proefrit te maken voor het bieden. Neem hiervoor even contact op met Catawiki.

Stel een zoekopdracht in
Stel een zoekopdracht in om een melding te ontvangen wanneer er nieuwe resultaten zijn.

Dit object was te vinden in

                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    

Zo koop je op Catawiki

Meer informatie over onze Kopersbescherming

      1. Ontdek iets bijzonders

      Verken duizenden bijzondere objecten die door experts zijn geselecteerd. Bekijk de foto's, de details en de geschatte waarde van elk bijzonder object. 

      2. Plaats het hoogste bod

      Vind iets waar je van houdt en plaats het hoogste bod. Je kunt de veiling volgen tot het einde of je kunt ons systeem voor je laten bieden. Het enige dat je hoeft te doen, is het maximale bedrag instellen dat je wilt betalen. 

      3. Veilig betalen

      Betaal voor je bijzondere object en we houden de betaling veilig totdat je nieuwe aanwinst veilig is bezorgd. We gebruiken een vertrouwd betalingssysteem om alle transacties af te handelen. 

Wil je iets vergelijkbaars verkopen?

Of je nu nieuw bent met online veilingen of professioneel verkoopt, wij kunnen je helpen meer te verdienen met je bijzondere objecten.

Verkoop je object