Nog niet geregistreerd?
Door gratis een Catawiki-account aan te maken, kun je bieden op onze 75.000 bijzondere objecten die iedere week geveild worden.
ofInloggen

Nr. 17050035

Verkocht
Helmut Newton - Sumo. With stand - 2009
Eindbod
€ 186
313 weken geleden

Helmut Newton - Sumo. With stand - 2009

28,5 x 38 x 5 cm Het kunst-en fotografieboek, (met standaard ) van Helmut Newton, het standaardwerk betreffende zijn brede en uitgebreide oeuvre. Dit grote boek van bijna zes kilo komt samen met de speciale boekenstandaard van Perspex die voor dit boek gemaakt werd. Beiden zijn nog nieuw en zitten nog in de verpakking. Het totale pakket zit nog nieuw in de verpakking. De foto's van het boek komen vanuit mijn eigen exemplaar. Het pakket voor deze veiling is dus nog niet open geweest en wordt dus aangeboden als nieuw. Het gewicht van dit kavel, inclusief de verpakking; bijna 10 kg. Verzending door GLS in de aangesloten landen van Europa, daarbuiten door PostNL. Natuurlijk aangetekend en te volgen via Track en Trace. Ophalen in Nispen (net onder Roosendaal kan natuurlijk ook.

Nr. 17050035

Verkocht
Helmut Newton - Sumo. With stand - 2009

Helmut Newton - Sumo. With stand - 2009

28,5 x 38 x 5 cm

Het kunst-en fotografieboek, (met standaard ) van Helmut Newton, het standaardwerk betreffende zijn brede en uitgebreide oeuvre. Dit grote boek van bijna zes kilo komt samen met de speciale boekenstandaard van Perspex die voor dit boek gemaakt werd.

Beiden zijn nog nieuw en zitten nog in de verpakking. Het totale pakket zit nog nieuw in de verpakking. De foto's van het boek komen vanuit mijn eigen exemplaar. Het pakket voor deze veiling is dus nog niet open geweest en wordt dus aangeboden als nieuw.

Het gewicht van dit kavel, inclusief de verpakking; bijna 10 kg.

Verzending door GLS in de aangesloten landen van Europa, daarbuiten door PostNL. Natuurlijk aangetekend en te volgen via Track en Trace. Ophalen in Nispen (net onder Roosendaal kan natuurlijk ook.

Stel een zoekopdracht in
Stel een zoekopdracht in om een melding te ontvangen wanneer er nieuwe resultaten zijn.

Dit object was te vinden in

                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    

Zo koop je op Catawiki

Meer informatie over onze Kopersbescherming

      1. Ontdek iets bijzonders

      Verken duizenden bijzondere objecten die door experts zijn geselecteerd. Bekijk de foto's, de details en de geschatte waarde van elk bijzonder object. 

      2. Plaats het hoogste bod

      Vind iets waar je van houdt en plaats het hoogste bod. Je kunt de veiling volgen tot het einde of je kunt ons systeem voor je laten bieden. Het enige dat je hoeft te doen, is het maximale bedrag instellen dat je wilt betalen. 

      3. Veilig betalen

      Betaal voor je bijzondere object en we houden de betaling veilig totdat je nieuwe aanwinst veilig is bezorgd. We gebruiken een vertrouwd betalingssysteem om alle transacties af te handelen. 

Wil je iets vergelijkbaars verkopen?

Of je nu nieuw bent met online veilingen of professioneel verkoopt, wij kunnen je helpen meer te verdienen met je bijzondere objecten.

Verkoop je object