Nr. 17342547

Verkocht
Renault - Safrane 3.0 V6 1999 - 1999
Eindbod
€ 1,812
317 weken geleden

Renault - Safrane 3.0 V6 1999 - 1999

In 1999 het topmodel van Renault, deze is ook nog eens zeer luxe uitgevoerd.Op dat moment was het een auto uit het TOP segment. Dit type Renault was bedoeld om te strijden tegen de toen leverbaar Grote BMW En Mercedes en Audi modellen Dit type is ook uitgevoerd met multi-link achteras ophanging. Auto stuurt ook zeer strak, niet zo zweverig als Renault normaal in dit segment. Deze unieke Beginnende klassieker is door de luxe uitvoering zeer goed dagelijks te gebruiken ideale youngtimer, auto heeft een nieuwe uitgevoerde taxatie rapport verzekering op de dagwaarde (4800,00) tevens is er een voordelig taxatie formulier aanwezig voor de bijtelling Nederlandse belasting om in youngtimer tarief te rijden . Deze Zeer luxe in perfecte conditie Renault Safrane 3.0 V6 De auto is perfect onderhouden Renault specialist Verkeert in mint conditie, in 1999 toen de auto is verkocht was de V6 in Nederland niet leverbaar meer Deze is in 2009 geïmporteerd vanuit Zwitserland . Sinds die tijd is auto keurig onderhouden verkeerd technisch en opties in perfecte staat .De auto is met zeer veel opties uitgevoerd ,leren bekleding ,verwarmde voorruit , Verwarmde stoelen met geheugen in te stellen op verschillende bestuurders,goedwerkende navigatie voor 1999 zeer uniek ,vol automatische klimaat airco , 4 traps automaat deze is in 2015 jaar gereviseerd werkt zeer goed Tevens is toen de distributie venrieuwd even als de waterpomt en draainende delen in 2015 is voor 5000,00 aan onderhoud gepleegd aan de auto , motorisch is de auto ook keurig onderhouden onder de motorkap ook zeer keurig schoon geen lekkage's. Heeft verder geen mankementen.Wordt ook door ons gebruikt zakelijk in young-timer tarief. Kilometerstand loopt dus ook iets op . Buitenzijde is zeer strak en schade vrij op de foto is links achter een deukje te zien deze is verwijderd door uitdeuken zonder spuiten .Lakwerk verkeert in zeer goede conditie. Motorkap is een keer gespoten .auto is dus zeer strak en heeft geen beschadigingen in interieur en buitenzijde. Alle elec componenten in interieur werken. Apk is nieuw en uitgevoerd op 19-12-2017 Alle onderhouds-facturen zijn aanwezig en distributie is in 2015 bij 185.000 km vervangen . Auto is toekomstige klassieker zeker door de uitvoering met V6 24v 204pk die in Nederland toentertijd op de Safrane phase 2 niet meer leverbaar was. Auto verkeert in in top conditie ook opmerking in taxatie formulier. Auto kan na veiling en tijdens veiling op afspraak bekeken worden in Yde (dr)

Nr. 17342547

Verkocht
Renault - Safrane 3.0 V6 1999 - 1999

Renault - Safrane 3.0 V6 1999 - 1999

In 1999 het topmodel van Renault, deze is ook nog eens zeer luxe uitgevoerd.Op dat moment was het een auto uit het TOP segment.

Dit type Renault was bedoeld om te strijden tegen de toen leverbaar Grote BMW En Mercedes en Audi modellen Dit type is ook uitgevoerd met multi-link achteras ophanging. Auto stuurt ook zeer strak, niet zo zweverig als Renault normaal in dit segment.

Deze unieke Beginnende klassieker is door de luxe uitvoering zeer goed dagelijks te gebruiken ideale youngtimer, auto heeft een nieuwe uitgevoerde taxatie rapport verzekering op de dagwaarde (4800,00) tevens is er een voordelig taxatie formulier aanwezig voor de bijtelling Nederlandse belasting om in youngtimer tarief te rijden .

Deze Zeer luxe in perfecte conditie Renault Safrane 3.0 V6 De auto is perfect onderhouden Renault specialist Verkeert in mint conditie, in 1999 toen de auto is verkocht was de V6 in Nederland niet leverbaar meer Deze is in 2009 geïmporteerd vanuit Zwitserland .

Sinds die tijd is auto keurig onderhouden verkeerd technisch en opties in perfecte staat .De auto is met zeer veel opties uitgevoerd ,leren bekleding ,verwarmde voorruit , Verwarmde stoelen met geheugen in te stellen op verschillende bestuurders,goedwerkende navigatie voor 1999 zeer uniek ,vol automatische klimaat airco , 4 traps automaat deze is in 2015 jaar gereviseerd werkt zeer goed Tevens is toen de distributie venrieuwd even als de waterpomt en draainende delen in 2015 is voor 5000,00 aan onderhoud gepleegd aan de auto , motorisch is de auto ook keurig onderhouden onder de motorkap ook zeer keurig schoon geen lekkage's. Heeft verder geen mankementen.Wordt ook door ons gebruikt zakelijk in young-timer tarief. Kilometerstand loopt dus ook iets op .

Buitenzijde is zeer strak en schade vrij op de foto is links achter een deukje te zien deze is verwijderd door uitdeuken zonder spuiten .Lakwerk verkeert in zeer goede conditie. Motorkap is een keer gespoten .auto is dus zeer strak en heeft geen beschadigingen in interieur en buitenzijde. Alle elec componenten in interieur werken.

Apk is nieuw en uitgevoerd op 19-12-2017 Alle onderhouds-facturen zijn aanwezig en distributie is in 2015 bij 185.000 km vervangen .

Auto is toekomstige klassieker zeker door de uitvoering met V6 24v 204pk die in Nederland toentertijd op de Safrane phase 2 niet meer leverbaar was.

Auto verkeert in in top conditie ook opmerking in taxatie formulier.

Auto kan na veiling en tijdens veiling op afspraak bekeken worden in Yde (dr)

Stel een zoekopdracht in
Stel een zoekopdracht in om een melding te ontvangen wanneer er nieuwe resultaten zijn.

Dit object was te vinden in

                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    

Zo koop je op Catawiki

Meer informatie over onze Kopersbescherming

      1. Ontdek iets bijzonders

      Verken duizenden bijzondere objecten die door experts zijn geselecteerd. Bekijk de foto's, de details en de geschatte waarde van elk bijzonder object. 

      2. Plaats het hoogste bod

      Vind iets waar je van houdt en plaats het hoogste bod. Je kunt de veiling volgen tot het einde of je kunt ons systeem voor je laten bieden. Het enige dat je hoeft te doen, is het maximale bedrag instellen dat je wilt betalen. 

      3. Veilig betalen

      Betaal voor je bijzondere object en we houden de betaling veilig totdat je nieuwe aanwinst veilig is bezorgd. We gebruiken een vertrouwd betalingssysteem om alle transacties af te handelen. 

Wil je iets vergelijkbaars verkopen?

Of je nu nieuw bent met online veilingen of professioneel verkoopt, wij kunnen je helpen meer te verdienen met je bijzondere objecten.

Verkoop je object