Nr. 17599317

Niet meer beschikbaar
Mercedes-Benz - SL 6,9 V12 Brabus - 1994
Bieden gesloten
311 weken geleden

Mercedes-Benz - SL 6,9 V12 Brabus - 1994

Betreft een zeer zeldzame Mercedes SL 6,9 V12 Brabus uit 1994 met aantoonbaar 509 pk! APK gekeurd tot 07-11-2018 Auto is geregistreerd in NL Bouwjaar 1994 175.000km gelopen Brandstof benzine Kleur zwart, van buiten en van binnen In zeer goede staat van onderhoud In zeer goede optische staat, zit zeer goed in zijn lak Leren bekleding Electrische ramen Electrische dak (vernieuwd) Electrische stoelen Electrische spiegels Stuurbekrachtiging Centrale vergrendeling ABS Originele Brabus velgen gezandstraald en opnieuw gepoedercoat ABS remsysteem Automatische versnellingsbak Op maat gemaakte volledige RVS uitlaat Betreft een unieke, zeer zeldzame en zeer nette SL 6,9 V12 Brabus uit 1994. De auto heeft 175 DKM gelopen en tijdens ons bezit zijn de gebruikerssporen passende bij de leeftijd grondig aangepakt. De electrische kap is vernieuwd en werkt volledig zoals het hoort. De auto is zeer professioneel volledig overgespoten en ziet er echt uit als nieuw, hierna altijd binnen gestaan. Naast de gebruikelijke onderhoud is de volledige kabelboom van de motor vervangen en motorisch/technisch functioneert de auto echt op en top, de motor is verder origineel. De originele brabus velgen zijn gezandstraald en opnieuw gepoedercoat. Er is een op maat gemaakte RVS uitlaat onder de auto geplaatst waarbij de nodige aandacht is geschonken aan de sound van de auto, met een zeer magnifiek en sportief geluid als resultaat. Kortom, de auto is echt een aanwinst voor de liefhebber van de optische schoonheid van een cabrio icm de opgevoerde krachtige model van Brabus. Auto kan worden bezichtigd in Rotterdam

Nr. 17599317

Niet meer beschikbaar
Mercedes-Benz - SL 6,9 V12 Brabus - 1994

Mercedes-Benz - SL 6,9 V12 Brabus - 1994

Betreft een zeer zeldzame Mercedes SL 6,9 V12 Brabus uit 1994 met aantoonbaar 509 pk!

APK gekeurd tot 07-11-2018
Auto is geregistreerd in NL
Bouwjaar 1994
175.000km gelopen
Brandstof benzine
Kleur zwart, van buiten en van binnen
In zeer goede staat van onderhoud
In zeer goede optische staat, zit zeer goed in zijn lak
Leren bekleding
Electrische ramen
Electrische dak (vernieuwd)
Electrische stoelen
Electrische spiegels
Stuurbekrachtiging
Centrale vergrendeling
ABS
Originele Brabus velgen gezandstraald en opnieuw gepoedercoat
ABS remsysteem
Automatische versnellingsbak
Op maat gemaakte volledige RVS uitlaat

Betreft een unieke, zeer zeldzame en zeer nette SL 6,9 V12 Brabus uit 1994.
De auto heeft 175 DKM gelopen en tijdens ons bezit zijn de gebruikerssporen passende bij de leeftijd grondig aangepakt. De electrische kap is vernieuwd en werkt volledig zoals het hoort. De auto is zeer professioneel volledig overgespoten en ziet er echt uit als nieuw, hierna altijd binnen gestaan. Naast de gebruikelijke onderhoud is de volledige kabelboom van de motor vervangen en motorisch/technisch functioneert de auto echt op en top, de motor is verder origineel. De originele brabus velgen zijn gezandstraald en opnieuw gepoedercoat. Er is een op maat gemaakte RVS uitlaat onder de auto geplaatst waarbij de nodige aandacht is geschonken aan de sound van de auto, met een zeer magnifiek en sportief geluid als resultaat. Kortom, de auto is echt een aanwinst voor de liefhebber van de optische schoonheid van een cabrio icm de opgevoerde krachtige model van Brabus.

Auto kan worden bezichtigd in Rotterdam

Stel een zoekopdracht in
Stel een zoekopdracht in om een melding te ontvangen wanneer er nieuwe resultaten zijn.

Dit object was te vinden in

                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    

Zo koop je op Catawiki

Meer informatie over onze Kopersbescherming

      1. Ontdek iets bijzonders

      Verken duizenden bijzondere objecten die door experts zijn geselecteerd. Bekijk de foto's, de details en de geschatte waarde van elk bijzonder object. 

      2. Plaats het hoogste bod

      Vind iets waar je van houdt en plaats het hoogste bod. Je kunt de veiling volgen tot het einde of je kunt ons systeem voor je laten bieden. Het enige dat je hoeft te doen, is het maximale bedrag instellen dat je wilt betalen. 

      3. Veilig betalen

      Betaal voor je bijzondere object en we houden de betaling veilig totdat je nieuwe aanwinst veilig is bezorgd. We gebruiken een vertrouwd betalingssysteem om alle transacties af te handelen. 

Wil je iets vergelijkbaars verkopen?

Of je nu nieuw bent met online veilingen of professioneel verkoopt, wij kunnen je helpen meer te verdienen met je bijzondere objecten.

Verkoop je object