Nr. 17981269

Verkocht
2 vintages verrekijkers; Bell and Howell 8 x 40 ; Jenor RGD 7 x 50 Field 7.1
Eindbod
€ 30
312 weken geleden

2 vintages verrekijkers; Bell and Howell 8 x 40 ; Jenor RGD 7 x 50 Field 7.1

BELL & HOWELL Betreft de Bell & Howell 8 x 40 met Extra Wide Angle; tripled tested; ultra violet en fully coated lenses. Erg goed uitziende verrekijker met weinig gebruikerssporen. Voorzien van de originele lensdoppen. De lenzen zijn absoluut krasvrij en helder. Scherp stellen gaat moeiteloos met haarscherp beeld. De coated behuizing is in uitstekende staat. Met draagriem welke geheel intact is. De kijker zit in de originele Bell & Howell draagtas waarvan de draagriem ook in uitstekende staat verkeerd. De tas is hardcovered en rood gevoerd. Sluiting van de tas werkt perfect. Geen "plakplekken" op de behuizing. JENOR Het betreft hier de Jenor RGD 3 ***, 7 x 50 Field 7.1 . Coated Optic en tripled tested. De kijker verkeerd in goede staat met weinig gebruikerssporen. Voorzien van de originele lensdoppen. De lenzen zijn absoluut krasvrij en helder. Ook bij deze kijker gaat het scherp moeiteloos met haarscherp beeld. De coated behuizing verkeert in uitstekende staat en vertoont geen "plakplekken". De leren draagriem is geheel intact. In mooie, bruine decoratieve originele leren draagtas met leren draagriem. De draagriem is stevig en vertoont geen breukjes. De tas is hardcovered en gestikt. Alle originele popnagels zijn nog aanwezig.

Nr. 17981269

Verkocht
2 vintages verrekijkers; Bell and Howell 8 x 40 ; Jenor RGD 7 x 50 Field 7.1

2 vintages verrekijkers; Bell and Howell 8 x 40 ; Jenor RGD 7 x 50 Field 7.1

BELL & HOWELL
Betreft de Bell & Howell 8 x 40 met Extra Wide Angle; tripled tested; ultra violet en fully coated lenses. Erg goed uitziende verrekijker met weinig gebruikerssporen. Voorzien van de originele lensdoppen. De lenzen zijn absoluut krasvrij en helder. Scherp stellen gaat moeiteloos met haarscherp beeld. De coated behuizing is in uitstekende staat. Met draagriem welke geheel intact is. De kijker zit in de originele Bell & Howell draagtas waarvan de draagriem ook in uitstekende staat verkeerd. De tas is hardcovered en rood gevoerd. Sluiting van de tas werkt perfect. Geen "plakplekken" op de behuizing.

JENOR
Het betreft hier de Jenor RGD 3 ***, 7 x 50 Field 7.1 . Coated Optic en tripled tested. De kijker verkeerd in goede staat met weinig gebruikerssporen. Voorzien van de originele lensdoppen. De lenzen zijn absoluut krasvrij en helder. Ook bij deze kijker gaat het scherp moeiteloos met haarscherp beeld. De coated behuizing verkeert in uitstekende staat en vertoont geen "plakplekken". De leren draagriem is geheel intact. In mooie, bruine decoratieve originele leren draagtas met leren draagriem. De draagriem is stevig en vertoont geen breukjes. De tas is hardcovered en gestikt. Alle originele popnagels zijn nog aanwezig.

Stel een zoekopdracht in
Stel een zoekopdracht in om een melding te ontvangen wanneer er nieuwe resultaten zijn.

Dit object was te vinden in

                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    

Zo koop je op Catawiki

Meer informatie over onze Kopersbescherming

      1. Ontdek iets bijzonders

      Verken duizenden bijzondere objecten die door experts zijn geselecteerd. Bekijk de foto's, de details en de geschatte waarde van elk bijzonder object. 

      2. Plaats het hoogste bod

      Vind iets waar je van houdt en plaats het hoogste bod. Je kunt de veiling volgen tot het einde of je kunt ons systeem voor je laten bieden. Het enige dat je hoeft te doen, is het maximale bedrag instellen dat je wilt betalen. 

      3. Veilig betalen

      Betaal voor je bijzondere object en we houden de betaling veilig totdat je nieuwe aanwinst veilig is bezorgd. We gebruiken een vertrouwd betalingssysteem om alle transacties af te handelen. 

Wil je iets vergelijkbaars verkopen?

Of je nu nieuw bent met online veilingen of professioneel verkoopt, wij kunnen je helpen meer te verdienen met je bijzondere objecten.

Verkoop je object