Nr. 18521141

Verkocht
Alfa Romeo - Alfetta 2.0 Quadrifoglio Oro Injection - 1984
Eindbod
€ 4,300
308 weken geleden

Alfa Romeo - Alfetta 2.0 Quadrifoglio Oro Injection - 1984

Inrichting: 4-deurs Aantal zitplaatsen: 5 Vermogen motor: 131 PK (96 kW) Cilinderinhoud: 1.962 cc Aantal cilinders: 4 Bekleding: Stof Kleur bekleding: Grijs/Beige Technische keuring: Spaans (verlopen) Kenteken: (Spaans) Deze originele Alfa Romeo Alfetta 2.0 in de uitgevoerde QO trim oftewel: Quadrifoglio Oro ziet er goed uit. Dit is nog een echte Alfa Romeo met het karakteristieke 'Nord' motorblok in combinatie met de Bosch Injection niet alleen betrouwbaar maar ook een genot om in te rijden. De buitenkant ziet er goed uit maar heeft hier en daar toch wat schoonheidsfoutjes in de lak, en heeft beschadigde bumpers. maar daar rijdt hij niet minder door. Het originele interieur, is in een goede conditie en dit werk allemaal naar behoren. De Alfa is origineel geleverd op 21-08-1984 in Spanje, waar wij hem vandaan hebben geïmporteerd, leuke is dat alle boekjes en garantie bewijzen nog aanwezig zijn. De auto kan optioneel met export papieren worden geleverd (kosten voor koper) Staat van techniek (motor, versnellingsbak, remmen): Zeer goed rijbaar. Staat van lakwerk en carrosserie: Het lakwerk is goed, de carrosserie is in een technische goede conditie. Opties: - Toerenteller - Achterruitverwarming - Elektrische ramen voor De auto kan bekeken(afgehaald) worden in Heemskerk, Nederland. Het is aan te bevelen dit te doen alvorens een bod uit te brengen. Het betreft een gebruikte auto met gebruiksporen uiteraard, dus verwacht geen nieuwe. Transport kan in overleg worden verzorgd (kosten voor koper)

Nr. 18521141

Verkocht
Alfa Romeo - Alfetta 2.0 Quadrifoglio Oro Injection - 1984

Alfa Romeo - Alfetta 2.0 Quadrifoglio Oro Injection - 1984

Inrichting: 4-deurs
Aantal zitplaatsen: 5
Vermogen motor: 131 PK (96 kW)
Cilinderinhoud: 1.962 cc
Aantal cilinders: 4
Bekleding: Stof
Kleur bekleding: Grijs/Beige
Technische keuring: Spaans (verlopen)
Kenteken: (Spaans)

Deze originele Alfa Romeo Alfetta 2.0 in de uitgevoerde QO trim oftewel: Quadrifoglio Oro ziet er goed uit. Dit is nog een echte Alfa Romeo met het karakteristieke 'Nord' motorblok in combinatie met de Bosch Injection niet alleen betrouwbaar maar ook een genot om in te rijden.

De buitenkant ziet er goed uit maar heeft hier en daar toch wat schoonheidsfoutjes in de lak, en heeft beschadigde bumpers.
maar daar rijdt hij niet minder door. Het originele interieur, is in een goede conditie en dit werk allemaal naar behoren. De Alfa is origineel geleverd op 21-08-1984 in Spanje, waar wij hem vandaan hebben geïmporteerd, leuke is dat alle boekjes en garantie bewijzen nog aanwezig zijn. De auto kan optioneel met export papieren worden geleverd (kosten voor koper)

Staat van techniek (motor, versnellingsbak, remmen): Zeer goed rijbaar.
Staat van lakwerk en carrosserie: Het lakwerk is goed, de carrosserie is in een technische goede conditie.

Opties:
- Toerenteller
- Achterruitverwarming
- Elektrische ramen voor

De auto kan bekeken(afgehaald) worden in Heemskerk, Nederland. Het is aan te bevelen dit te doen alvorens een bod uit te brengen. Het betreft een gebruikte auto met gebruiksporen uiteraard, dus verwacht geen nieuwe. Transport kan in overleg worden verzorgd (kosten voor koper)

Stel een zoekopdracht in
Stel een zoekopdracht in om een melding te ontvangen wanneer er nieuwe resultaten zijn.

Dit object was te vinden in

                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    

Zo koop je op Catawiki

Meer informatie over onze Kopersbescherming

      1. Ontdek iets bijzonders

      Verken duizenden bijzondere objecten die door experts zijn geselecteerd. Bekijk de foto's, de details en de geschatte waarde van elk bijzonder object. 

      2. Plaats het hoogste bod

      Vind iets waar je van houdt en plaats het hoogste bod. Je kunt de veiling volgen tot het einde of je kunt ons systeem voor je laten bieden. Het enige dat je hoeft te doen, is het maximale bedrag instellen dat je wilt betalen. 

      3. Veilig betalen

      Betaal voor je bijzondere object en we houden de betaling veilig totdat je nieuwe aanwinst veilig is bezorgd. We gebruiken een vertrouwd betalingssysteem om alle transacties af te handelen. 

Wil je iets vergelijkbaars verkopen?

Of je nu nieuw bent met online veilingen of professioneel verkoopt, wij kunnen je helpen meer te verdienen met je bijzondere objecten.

Verkoop je object