Nr. 18674649

Niet meer beschikbaar
Fiat - Scoiattolo 26 Super - 1978
Bieden gesloten
307 weken geleden

Fiat - Scoiattolo 26 Super - 1978

Het gaat om een Scoiattolo BMC van 1978, deze werden in Riva del Garda gebouwd, totaal minder dan 300 auto's zover bekend, normaliter met een fiat 500 of 126 motor, drie zijn er met een platte Giardiniera motor gebouwd, en voor zover bekend zijn er twee overgebleven, een is nog in het bezit van de zoon van de eigenaar van de fabriek, (zij hebben overigens destijds ook de eerste Panda 4x4 omgebouwd) . Dit exemplaar heeft een 6.5 Prinoth motor, deze motoren werden per 2 op een sneeuwpiste voertuig ingebouwd. Deze auto heeft handgrepen op de deuren, hetgeen uniek is, een ampèremeter en een thermometer die vanaf fabriek zijn ingebouwd, de originele velgen zitten aan de auto, echter met smallere banden 145-70 12 , samen met de auto zijn ook de volgende 5 originele wielen met de originele Semperit 165-12 banden, de drager voor de kofferdeksel, een houder voor het reservewiel achter, een complete originele Scoiattolo imperiaal. Deze auto werd tegen meerprijs met tripoidale aandrijfblokken geleverd, de auto heeft behalve 4 versnellingen vooruit een extra "primino"een extra korte versnelling waarmee extreme hellingen genomen kunnen worden, evenals apart rembare achterwielen(zie foto) evenals de 4x4 optie die onder het rijden kan worden ingeschakeld. Er is een compleet archief in een tas met foto's, krantenknipsels enz. gekopieerd van het originele archief van de fabrikant, evenals originele folders, stickers, visitekaartje, origineel instructieboekje, originele brief die samen met de auto werd geleverd, alsmede andere spullen. De auto heeft dus zowel voor als achter een differentieel, schijfremmen voor, trommelremmen achter. Ondanks de lage topsnelheid van 90 Kmh kan dit autotootje goed meekomen in het verkeer, maar is te traag voor de snelweg. Voor info sta ik gaarne ter beschikking. De auto wordt nog af en toe gebruikt en kan gewoon gereden worden. Op verzoek is er door de fabrikant een elektrisch pomp gemonteerd waardoor de auto ook na lange stilstand onmiddelijk start. Auto is een paar jaar geleden op 17000 euro getaxeerd, links en rechts achter is er wat roest nu. Verder is de auto voorzien van een rudimentele startonderbreking . Verzenden kan in onderling overleg geregeld worden, zodat het zo goedkoop mogelijk kan. Voor eventuele verder info sta ik gaarne ter beschikking. Op de foto is bovenop het reservewiel een kleine softtop te zien, deze werd meestal in de zomer gebruikt, de auto is voorzien van een rollbar van roestvrij staal die fabrieksmatig is ingebouwd. De auto staat in Brenzone del Garda aan het Gardameer en kan na overleg bezichtigd worden.

Nr. 18674649

Niet meer beschikbaar
Fiat - Scoiattolo 26 Super - 1978

Fiat - Scoiattolo 26 Super - 1978

Het gaat om een Scoiattolo BMC van 1978, deze werden in Riva del Garda gebouwd, totaal minder dan 300 auto's zover bekend, normaliter met een fiat 500 of 126 motor, drie zijn er met een platte Giardiniera motor gebouwd, en voor zover bekend zijn er twee overgebleven, een is nog in het bezit van de zoon van de eigenaar van de fabriek, (zij hebben overigens destijds ook de eerste Panda 4x4 omgebouwd) .

Dit exemplaar heeft een 6.5 Prinoth motor, deze motoren werden per 2 op een sneeuwpiste voertuig ingebouwd. Deze auto heeft handgrepen op de deuren, hetgeen uniek is, een ampèremeter en een thermometer die vanaf fabriek zijn ingebouwd, de originele velgen zitten aan de auto, echter met smallere banden 145-70 12 , samen met de auto zijn ook de volgende 5 originele wielen met de originele Semperit 165-12 banden, de drager voor de kofferdeksel, een houder voor het reservewiel achter, een complete originele Scoiattolo imperiaal.

Deze auto werd tegen meerprijs met tripoidale aandrijfblokken geleverd, de auto heeft behalve 4 versnellingen vooruit een extra "primino"een extra korte versnelling waarmee extreme hellingen genomen kunnen worden, evenals apart rembare achterwielen(zie foto) evenals de 4x4 optie die onder het rijden kan worden ingeschakeld. Er is een compleet archief in een tas met foto's, krantenknipsels enz. gekopieerd van het originele archief van de fabrikant, evenals originele folders, stickers, visitekaartje, origineel instructieboekje, originele brief die samen met de auto werd geleverd, alsmede andere spullen.
De auto heeft dus zowel voor als achter een differentieel, schijfremmen voor, trommelremmen achter. Ondanks de lage topsnelheid van 90 Kmh kan dit autotootje goed meekomen in het verkeer, maar is te traag voor de snelweg. Voor info sta ik gaarne ter beschikking.

De auto wordt nog af en toe gebruikt en kan gewoon gereden worden. Op verzoek is er door de fabrikant een elektrisch pomp gemonteerd waardoor de auto ook na lange stilstand onmiddelijk start.

Auto is een paar jaar geleden op 17000 euro getaxeerd, links en rechts achter is er wat roest nu. Verder is de auto voorzien van een rudimentele startonderbreking .

Verzenden kan in onderling overleg geregeld worden, zodat het zo goedkoop mogelijk kan.

Voor eventuele verder info sta ik gaarne ter beschikking.

Op de foto is bovenop het reservewiel een kleine softtop te zien, deze werd meestal in de zomer gebruikt, de auto is voorzien van een rollbar van roestvrij staal die fabrieksmatig is ingebouwd.

De auto staat in Brenzone del Garda aan het Gardameer en kan na overleg bezichtigd worden.

Stel een zoekopdracht in
Stel een zoekopdracht in om een melding te ontvangen wanneer er nieuwe resultaten zijn.

Dit object was te vinden in

                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    

Zo koop je op Catawiki

Meer informatie over onze Kopersbescherming

      1. Ontdek iets bijzonders

      Verken duizenden bijzondere objecten die door experts zijn geselecteerd. Bekijk de foto's, de details en de geschatte waarde van elk bijzonder object. 

      2. Plaats het hoogste bod

      Vind iets waar je van houdt en plaats het hoogste bod. Je kunt de veiling volgen tot het einde of je kunt ons systeem voor je laten bieden. Het enige dat je hoeft te doen, is het maximale bedrag instellen dat je wilt betalen. 

      3. Veilig betalen

      Betaal voor je bijzondere object en we houden de betaling veilig totdat je nieuwe aanwinst veilig is bezorgd. We gebruiken een vertrouwd betalingssysteem om alle transacties af te handelen. 

Wil je iets vergelijkbaars verkopen?

Of je nu nieuw bent met online veilingen of professioneel verkoopt, wij kunnen je helpen meer te verdienen met je bijzondere objecten.

Verkoop je object