Nr. 18821459

Niet meer beschikbaar
Fiat - Topolino A balestra corta - 1936
Bieden gesloten
306 weken geleden

Fiat - Topolino A balestra corta - 1936

BESCHRIJVING Fiat 500 Topolino A, zeldzame 2-deurs sedan-versie met korte bladvering, een van de eerste Topolino "A" gedateerd 1936. De auto is in een zeer goede algemene staat, volledig functionele mechanische onderdelen, vintage zwarte kentekenplaten, ASI registratie met gouden plaat en slechts 3 vorige eigenaars. Het zal gekeurd worden voor de levering. Fiat 500, algemeen bekend als de "Topolino", behoort ongetwijfeld tot de meest beroemde Italiaanse auto's. In 1930 instrueerde Benito Mussolini Senator Giovanni Agnelli om hem te informeren over de absolute noodzaak om Italianen te voorzien van een voordelige en betaalbare auto. Het project werd toevertrouwd aan Dante Giacosa: in juni 1936 werd de Fiat 500 gelanceerd voor de verkoop en sinds de eerste verschijning werd het door iedereen "Topolino" genoemd. Dit voertuig kan worden bezichtigd en opgehaald in Reggio Emilia, Italië.

Nr. 18821459

Niet meer beschikbaar
Fiat - Topolino A balestra corta - 1936

Fiat - Topolino A balestra corta - 1936

BESCHRIJVING
Fiat 500 Topolino A, zeldzame 2-deurs sedan-versie met korte bladvering, een van de eerste Topolino "A" gedateerd 1936.
De auto is in een zeer goede algemene staat, volledig functionele mechanische onderdelen, vintage zwarte kentekenplaten, ASI registratie met gouden plaat en slechts 3 vorige eigenaars. Het zal gekeurd worden voor de levering.

Fiat 500, algemeen bekend als de "Topolino", behoort ongetwijfeld tot de meest beroemde Italiaanse auto's. In 1930 instrueerde Benito Mussolini Senator Giovanni Agnelli om hem te informeren over de absolute noodzaak om Italianen te voorzien van een voordelige en betaalbare auto.
Het project werd toevertrouwd aan Dante Giacosa: in juni 1936 werd de Fiat 500 gelanceerd voor de verkoop en sinds de eerste verschijning werd het door iedereen "Topolino" genoemd.


Dit voertuig kan worden bezichtigd en opgehaald in Reggio Emilia, Italië.

Stel een zoekopdracht in
Stel een zoekopdracht in om een melding te ontvangen wanneer er nieuwe resultaten zijn.

Dit object was te vinden in

                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    

Zo koop je op Catawiki

Meer informatie over onze Kopersbescherming

      1. Ontdek iets bijzonders

      Verken duizenden bijzondere objecten die door experts zijn geselecteerd. Bekijk de foto's, de details en de geschatte waarde van elk bijzonder object. 

      2. Plaats het hoogste bod

      Vind iets waar je van houdt en plaats het hoogste bod. Je kunt de veiling volgen tot het einde of je kunt ons systeem voor je laten bieden. Het enige dat je hoeft te doen, is het maximale bedrag instellen dat je wilt betalen. 

      3. Veilig betalen

      Betaal voor je bijzondere object en we houden de betaling veilig totdat je nieuwe aanwinst veilig is bezorgd. We gebruiken een vertrouwd betalingssysteem om alle transacties af te handelen. 

Wil je iets vergelijkbaars verkopen?

Of je nu nieuw bent met online veilingen of professioneel verkoopt, wij kunnen je helpen meer te verdienen met je bijzondere objecten.

Verkoop je object