Nr. 19418989

Verkocht
Rover - P5B Coupe 3.5 V8 Automaat - 1971
Eindbod
€ 12,000
301 weken geleden

Rover - P5B Coupe 3.5 V8 Automaat - 1971

Deze Rover P5 b is van 1971 en komt uit Italie van de 2e eigenaar. Dit type werd 'the poor men Rolls Royce genoemd. De koningin van Engeland heeft er vervolgens nog twee. Deze auto heeft ongeveer 4 jaar stil gestaan er moet dus nog wel wat werk gedaan worden. Leuk is te vermelden dat na een paar handelingen de motor aansloeg. Denk ook even aan de bijtellingsregeling en voor deze auto hoef je geen wegenbelasting te betalen. Deze Rover P5B heeft een 3.5 V8 benzinemotor met daaraan een 4 traps automatische versnellingsbak gekoppeld. Verder is het chassis nog hard. Plaatwerk en lak hebben op een aantal punten nog wel wat aandacht nodig. De voorstoelen zijn voorzien van nieuwe lederen bekleding. Hierdoor hebben ze hun oorspronkelijke uitstraling weer terug evenals het zitcomfort. De Rover kan worden bezichtigd in Purmerend, Nederland.

Nr. 19418989

Verkocht
Rover - P5B Coupe 3.5 V8 Automaat - 1971

Rover - P5B Coupe 3.5 V8 Automaat - 1971

Deze Rover P5 b is van 1971 en komt uit Italie van de 2e eigenaar. Dit type werd 'the poor men Rolls Royce genoemd. De koningin van Engeland heeft er vervolgens nog twee. Deze auto heeft ongeveer 4 jaar stil gestaan er moet dus nog wel wat werk gedaan worden. Leuk is te vermelden dat na een paar handelingen de motor aansloeg. Denk ook even aan de bijtellingsregeling en voor deze auto hoef je geen wegenbelasting te betalen.

Deze Rover P5B heeft een 3.5 V8 benzinemotor met daaraan een 4 traps automatische versnellingsbak gekoppeld.

Verder is het chassis nog hard. Plaatwerk en lak hebben op een aantal punten nog wel wat aandacht nodig.

De voorstoelen zijn voorzien van nieuwe lederen bekleding. Hierdoor hebben ze hun oorspronkelijke uitstraling weer terug evenals het zitcomfort.

De Rover kan worden bezichtigd in Purmerend, Nederland.


Stel een zoekopdracht in
Stel een zoekopdracht in om een melding te ontvangen wanneer er nieuwe resultaten zijn.

Dit object was te vinden in

                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    

Zo koop je op Catawiki

Meer informatie over onze Kopersbescherming

      1. Ontdek iets bijzonders

      Verken duizenden bijzondere objecten die door experts zijn geselecteerd. Bekijk de foto's, de details en de geschatte waarde van elk bijzonder object. 

      2. Plaats het hoogste bod

      Vind iets waar je van houdt en plaats het hoogste bod. Je kunt de veiling volgen tot het einde of je kunt ons systeem voor je laten bieden. Het enige dat je hoeft te doen, is het maximale bedrag instellen dat je wilt betalen. 

      3. Veilig betalen

      Betaal voor je bijzondere object en we houden de betaling veilig totdat je nieuwe aanwinst veilig is bezorgd. We gebruiken een vertrouwd betalingssysteem om alle transacties af te handelen. 

Wil je iets vergelijkbaars verkopen?

Of je nu nieuw bent met online veilingen of professioneel verkoopt, wij kunnen je helpen meer te verdienen met je bijzondere objecten.

Verkoop je object