Nr. 19914337

Verkocht
DALI Blue 5005 - 3 Way Floor Standing Speakers
Eindbod
€ 260
299 weken geleden

DALI Blue 5005 - 3 Way Floor Standing Speakers

DALI Blue 1001 - 2 Way Speaker System - 90 Watt Getest en goed werkende staat Made in Denmark Kersenhouten uitvoering De set is in zeer goede conditie , bekijk de foto serie voor een goede indruk Bij een van de speakers laat het vinyl aan de onderkant iets los, tevens zijn twee front pinnetjes gebroken, dit gaat natuurlijk niet ten kostte van de kwaliteit en prestaties van de speakers en is bijna niet zichtbaar maar toch het vermelden waard Specifications: Product Series BLUE Speaker Type Front Frequency Range (+/-3 dB) [Hz] 37 - 25,000 Sensitivity (2,83 V/1 m) [dB] 91.5 Nominal Impedance [Ω] 4 Maximum SPL [dB] 111 Recommended Amplifier Power [W] 25 - 150 Crossover Frequency [Hz] 3,500 High Frequency Driver 1 x 1" Soft Textile Dome Low Frequency Driver 2 x 6.5" Wood Fibre Cone Enclosure Type Bass Reflex Bass Reflex Tuning Frequency [Hz] 36.5 Recommended Placement Floor Recommended Distance From Wall [cm] 10 - 100 Dimensions (HxWxD) [mm] 860 x 215 x 294 Weight [kg] 13.3 Finish: Cherry Vinyl DALI luidsprekers worden gekarakteriseerd door sublieme kwaliteit en een meeslepende luisterervaring in een groot deel van de luisterruimte. De factor die het meeste bijdraagt aan de superioriteit van DALI is het gebruik van exclusieve DALI luidsprekerunits, die volledig van nul af aan door onze ingenieurs worden ontworpen, in nauwe samenwerking met experts van de belangrijkste producenten van luidsprekerunits ter wereld. Met onze unieke luidsprekertechnologieën kunnen we luidsprekersystemen ontwerpen en bouwen die het de luisteraars mogelijk maken om hun favoriete muziek precies te horen zoals de artiest het bedoeld heeft. Het vervult ons met groot genoegen dat we leven kunnen blazen in opgenomen muziek, en een geloofwaardige illusie kunnen creëren van erbij te zijn, ter ere van de artiesten en uit respect voor hun publiek. De set word zorgvuldig verpakt en verzonden met T&T code Op halen mogelijk na overleg

Nr. 19914337

Verkocht
DALI Blue 5005 - 3 Way Floor Standing Speakers

DALI Blue 5005 - 3 Way Floor Standing Speakers

DALI Blue 1001 - 2 Way Speaker System - 90 Watt
Getest en goed werkende staat
Made in Denmark
Kersenhouten uitvoering
De set is in zeer goede conditie , bekijk de foto serie voor een goede indruk
Bij een van de speakers laat het vinyl aan de onderkant iets los, tevens zijn twee front pinnetjes gebroken, dit gaat natuurlijk niet ten kostte van de kwaliteit en prestaties van de speakers en is bijna niet zichtbaar maar toch het vermelden waard

Specifications:
Product Series BLUE
Speaker Type Front
Frequency Range (+/-3 dB) [Hz] 37 - 25,000
Sensitivity (2,83 V/1 m) [dB] 91.5
Nominal Impedance [Ω] 4
Maximum SPL [dB] 111
Recommended Amplifier Power [W] 25 - 150
Crossover Frequency [Hz] 3,500
High Frequency Driver 1 x 1" Soft Textile Dome
Low Frequency Driver 2 x 6.5" Wood Fibre Cone
Enclosure Type Bass Reflex
Bass Reflex Tuning Frequency [Hz] 36.5
Recommended Placement Floor
Recommended Distance From Wall [cm] 10 - 100
Dimensions (HxWxD) [mm] 860 x 215 x 294
Weight [kg] 13.3
Finish: Cherry Vinyl


DALI luidsprekers worden gekarakteriseerd door sublieme kwaliteit en een meeslepende luisterervaring in een groot deel van de luisterruimte.
De factor die het meeste bijdraagt aan de superioriteit van DALI is het gebruik van exclusieve DALI luidsprekerunits, die volledig van nul af aan door onze ingenieurs worden ontworpen, in nauwe samenwerking met experts van de belangrijkste producenten van luidsprekerunits ter wereld. Met onze unieke luidsprekertechnologieën kunnen we luidsprekersystemen ontwerpen en bouwen die het de luisteraars mogelijk maken om hun favoriete muziek precies te horen zoals de artiest het bedoeld heeft. Het vervult ons met groot genoegen dat we leven kunnen blazen in opgenomen muziek, en een geloofwaardige illusie kunnen creëren van erbij te zijn, ter ere van de artiesten en uit respect voor hun publiek.


De set word zorgvuldig verpakt en verzonden met T&T code
Op halen mogelijk na overleg

Stel een zoekopdracht in
Stel een zoekopdracht in om een melding te ontvangen wanneer er nieuwe resultaten zijn.

Dit object was te vinden in

                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    

Zo koop je op Catawiki

Meer informatie over onze Kopersbescherming

      1. Ontdek iets bijzonders

      Verken duizenden bijzondere objecten die door experts zijn geselecteerd. Bekijk de foto's, de details en de geschatte waarde van elk bijzonder object. 

      2. Plaats het hoogste bod

      Vind iets waar je van houdt en plaats het hoogste bod. Je kunt de veiling volgen tot het einde of je kunt ons systeem voor je laten bieden. Het enige dat je hoeft te doen, is het maximale bedrag instellen dat je wilt betalen. 

      3. Veilig betalen

      Betaal voor je bijzondere object en we houden de betaling veilig totdat je nieuwe aanwinst veilig is bezorgd. We gebruiken een vertrouwd betalingssysteem om alle transacties af te handelen. 

Wil je iets vergelijkbaars verkopen?

Of je nu nieuw bent met online veilingen of professioneel verkoopt, wij kunnen je helpen meer te verdienen met je bijzondere objecten.

Verkoop je object