Nr. 20614355

Verkocht
BMW - model E21 323i Automatik mit Klima  - 1982
Eindbod
€ 9,001
282 weken geleden

BMW - model E21 323i Automatik mit Klima - 1982

Mooie, goed onderhouden BMW 323i, automaat, met airconditioning. GEEN ROEST, NOOIT AAN GELAST! Te koop aangeboden: deze goed onderhouden BMW 323i E21, 06/1982, in lapis blauw, uit mijn privécollectie. De kilometerstand kan afwijken gezien de auto nog gebruikt wordt. Er is nooit aan deze BMW E21 gelast, hij heeft geen roest (zeldzaam). Na zijn terugkeer uit Spanje (vandaar geen roest), kreeg hij een grote beurt met nieuwe banden en een nieuwe accu. De carrosserie is behandeld met wax ter bescherming tegen roest (zie foto‘s van de kofferbak). Hij is in het verleden opnieuw gelakt wegens kleine krasjes en schade van de zon. De Duitse apk-keuring (TÜV) is geldig tot mei 2020. Hij heeft nu ook een Duitse klassieke H-plaat. Nog iets dat hem zeer uniek maakt is dat het dashboard geen barsten heeft, dit is vaak het geval bij andere. De motor loopt goed met goede compressie, het schakelen van de automaat gaat goed. Er komt geen rook uit de motor of tijdens het schakelen. Deze 323i heeft ook stuurbekrachtiging, ongewoon voor die periode. Hij rijdt fantastisch op de snelweg, de zes-cilinder motor heeft kracht als het nodig is. Deze auto heeft voor vele jaren rijplezier gezorgd, hij krijgt altijd veel bekijks. Volledig origineel en nooit tuning-updates gehad, nooit aan zijn uiterlijk gezeten door jongere liefhebbers. Gezien de staat van het voertuig, denk ik dat de afgelezen kilometerstand klopt. Geleverd met onderhoudsboek en andere boekjes (in het Spaans), maar deze zijn niet volledig. Let op: Een auto van 36 jaar heeft altijd wel wat gebreken. Kleine krasjes op het chroom, de bumpers en de lak kunnen niet worden uitgesloten. Ik zeg het alleen maar, voor het geval ik kleine krasjes over het hoofd heb gezien. Naast het gebruikelijke onderhoud, verwacht ik geen verdere problemen. Deze auto kan nog vele jaren dagelijks worden gebruikt, of hij kan worden opgeslagen als een investering. De auto kan worden bezichtigd en opgehaald in Hannover, Duitsland. Je kunt er mee wegrijden of hem laten ophalen. Vervoer kan ook worden geregeld tegen extra kosten.

Nr. 20614355

Verkocht
BMW - model E21 323i Automatik mit Klima  - 1982

BMW - model E21 323i Automatik mit Klima - 1982

Mooie, goed onderhouden BMW 323i, automaat, met airconditioning. GEEN ROEST, NOOIT AAN GELAST!

Te koop aangeboden: deze goed onderhouden BMW 323i E21, 06/1982, in lapis blauw, uit mijn privécollectie. De kilometerstand kan afwijken gezien de auto nog gebruikt wordt.

Er is nooit aan deze BMW E21 gelast, hij heeft geen roest (zeldzaam). Na zijn terugkeer uit Spanje (vandaar geen roest), kreeg hij een grote beurt met nieuwe banden en een nieuwe accu. De carrosserie is behandeld met wax ter bescherming tegen roest (zie foto‘s van de kofferbak). Hij is in het verleden opnieuw gelakt wegens kleine krasjes en schade van de zon. De Duitse apk-keuring (TÜV) is geldig tot mei 2020. Hij heeft nu ook een Duitse klassieke H-plaat. Nog iets dat hem zeer uniek maakt is dat het dashboard geen barsten heeft, dit is vaak het geval bij andere.

De motor loopt goed met goede compressie, het schakelen van de automaat gaat goed. Er komt geen rook uit de motor of tijdens het schakelen. Deze 323i heeft ook stuurbekrachtiging, ongewoon voor die periode. Hij rijdt fantastisch op de snelweg, de zes-cilinder motor heeft kracht als het nodig is. Deze auto heeft voor vele jaren rijplezier gezorgd, hij krijgt altijd veel bekijks.

Volledig origineel en nooit tuning-updates gehad, nooit aan zijn uiterlijk gezeten door jongere liefhebbers.

Gezien de staat van het voertuig, denk ik dat de afgelezen kilometerstand klopt. Geleverd met onderhoudsboek en andere boekjes (in het Spaans), maar deze zijn niet volledig.

Let op: Een auto van 36 jaar heeft altijd wel wat gebreken. Kleine krasjes op het chroom, de bumpers en de lak kunnen niet worden uitgesloten. Ik zeg het alleen maar, voor het geval ik kleine krasjes over het hoofd heb gezien.

Naast het gebruikelijke onderhoud, verwacht ik geen verdere problemen. Deze auto kan nog vele jaren dagelijks worden gebruikt, of hij kan worden opgeslagen als een investering.

De auto kan worden bezichtigd en opgehaald in Hannover, Duitsland. Je kunt er mee wegrijden of hem laten ophalen. Vervoer kan ook worden geregeld tegen extra kosten.

Stel een zoekopdracht in
Stel een zoekopdracht in om een melding te ontvangen wanneer er nieuwe resultaten zijn.

Dit object was te vinden in

                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    

Zo koop je op Catawiki

Meer informatie over onze Kopersbescherming

      1. Ontdek iets bijzonders

      Verken duizenden bijzondere objecten die door experts zijn geselecteerd. Bekijk de foto's, de details en de geschatte waarde van elk bijzonder object. 

      2. Plaats het hoogste bod

      Vind iets waar je van houdt en plaats het hoogste bod. Je kunt de veiling volgen tot het einde of je kunt ons systeem voor je laten bieden. Het enige dat je hoeft te doen, is het maximale bedrag instellen dat je wilt betalen. 

      3. Veilig betalen

      Betaal voor je bijzondere object en we houden de betaling veilig totdat je nieuwe aanwinst veilig is bezorgd. We gebruiken een vertrouwd betalingssysteem om alle transacties af te handelen. 

Wil je iets vergelijkbaars verkopen?

Of je nu nieuw bent met online veilingen of professioneel verkoopt, wij kunnen je helpen meer te verdienen met je bijzondere objecten.

Verkoop je object