Nr. 21037543

Verkocht
Technics SL 1810  topklasse direct drive draaitafel
Eindbod
€ 300
290 weken geleden

Technics SL 1810 topklasse direct drive draaitafel

Een zeer solide gebouwde draaitafel in prachtige conditie waar je nog jaren onbezorgd plezier van kan hebben. Zoals te zien op de foto’s is deze SL 1810 in mooie staat en volledig origineel. Er zijn zeer lichte sporen van gebruik en dat is zeer bijzonder voor een platenspeler van 40 jaar oud. De stofkap is keurig met lichte hairlines. Deze is niet opnieuw gepolijst, maar echt in originele staat. Dit is een "no nonsense" draaitafel voor de echte vinyl liefhebber. De arm wordt handmatig op de plaat gebracht en aan het eind van de lp wordt de arm ook weer handmatig terug gebracht. Platen draaien op de manier zoals het bedoeld is. De SL 1810 direct drive handmatige draaitafel kwam op de markt in 1977. In die tijd waren dit al zeer gewilde platenspelers, net als de SL 1600 (automatisch) en de SL 1700 (semi-automatisch) Vandaag de dag is dit een zeer gewilde speler onder meer vanwege zijn eenvoud en zijn erg mooie en overzichtelijke ontwerp. De SL 1810 is vergelijkbaar met de SL-1200 MK1 met elektronische snelheidsregeling en dezelfde sterke snel startende direct drive motor en zware metalen basis. Het stalen subchassis is opgehangen aan de behuizing van de gegoten legering met behulp van verstelbare veren en rubber. Hierdoor is de SL 1810 erg weinig gevoelig voor trilling van buitenaf. De speler komt met het originele Technics 270 C element (cardridge) met nieuwe naald. Dit is een zeer betrouwbare draaitafel waar je nog jaren onbezorgd plezier van kan hebben. Uit de specificaties blijkt dat dit een zeer hoogwaardige speler is voor de echte muziekliefhebber. Specifications Type: manual turntable Drive method: direct drive Control method: servo control Motor: DC motor Platter: 330mm aluminium alloy die-cast Speeds: 33 and 45rpm Pitch control: 10% Wow and flutter: 0.025% WRMS Rumble: -73dB Tonearm: universal static balance type Effective length: 230mm Overhang: 15mm Dimensions: 125 x 453 x 369mm Weight: 8.5kg

Nr. 21037543

Verkocht
Technics SL 1810  topklasse direct drive draaitafel

Technics SL 1810 topklasse direct drive draaitafel

Een zeer solide gebouwde draaitafel in prachtige conditie waar je nog jaren onbezorgd plezier van kan hebben.

Zoals te zien op de foto’s is deze SL 1810 in mooie staat en volledig origineel. Er zijn zeer lichte sporen van gebruik en dat is zeer bijzonder voor een platenspeler van 40 jaar oud.
De stofkap is keurig met lichte hairlines. Deze is niet opnieuw gepolijst, maar echt in originele staat.

Dit is een "no nonsense" draaitafel voor de echte vinyl liefhebber. De arm wordt handmatig op de plaat gebracht en aan het eind van de lp wordt de arm ook weer handmatig terug gebracht.
Platen draaien op de manier zoals het bedoeld is.

De SL 1810 direct drive handmatige draaitafel kwam op de markt in 1977. In die tijd waren dit al zeer gewilde platenspelers, net als de SL 1600 (automatisch) en de SL 1700 (semi-automatisch) Vandaag de dag is dit een zeer gewilde speler onder meer vanwege zijn eenvoud en zijn erg mooie en overzichtelijke ontwerp.

De SL 1810 is vergelijkbaar met de SL-1200 MK1 met elektronische snelheidsregeling en dezelfde sterke snel startende direct drive motor en zware metalen basis. Het stalen subchassis is opgehangen aan de behuizing van de gegoten legering met behulp van verstelbare veren en rubber. Hierdoor is de SL 1810 erg weinig gevoelig voor trilling van buitenaf.

De speler komt met het originele Technics 270 C element (cardridge) met nieuwe naald.


Dit is een zeer betrouwbare draaitafel waar je nog jaren onbezorgd plezier van kan hebben.

Uit de specificaties blijkt dat dit een zeer hoogwaardige speler is voor de echte muziekliefhebber.

Specifications
Type: manual turntable
Drive method: direct drive
Control method: servo control
Motor: DC motor
Platter: 330mm aluminium alloy die-cast
Speeds: 33 and 45rpm
Pitch control: 10%
Wow and flutter: 0.025% WRMS
Rumble: -73dB
Tonearm: universal static balance type
Effective length: 230mm
Overhang: 15mm
Dimensions: 125 x 453 x 369mm
Weight: 8.5kg

Stel een zoekopdracht in
Stel een zoekopdracht in om een melding te ontvangen wanneer er nieuwe resultaten zijn.

Dit object was te vinden in

                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    

Zo koop je op Catawiki

Meer informatie over onze Kopersbescherming

      1. Ontdek iets bijzonders

      Verken duizenden bijzondere objecten die door experts zijn geselecteerd. Bekijk de foto's, de details en de geschatte waarde van elk bijzonder object. 

      2. Plaats het hoogste bod

      Vind iets waar je van houdt en plaats het hoogste bod. Je kunt de veiling volgen tot het einde of je kunt ons systeem voor je laten bieden. Het enige dat je hoeft te doen, is het maximale bedrag instellen dat je wilt betalen. 

      3. Veilig betalen

      Betaal voor je bijzondere object en we houden de betaling veilig totdat je nieuwe aanwinst veilig is bezorgd. We gebruiken een vertrouwd betalingssysteem om alle transacties af te handelen. 

Wil je iets vergelijkbaars verkopen?

Of je nu nieuw bent met online veilingen of professioneel verkoopt, wij kunnen je helpen meer te verdienen met je bijzondere objecten.

Verkoop je object