Nog niet geregistreerd?
Door gratis een Catawiki-account aan te maken, kun je bieden op onze 75.000 bijzondere objecten die iedere week geveild worden.
ofInloggen

Nr. 21985007

Verkocht
Mini - Cooper S - Blue Star - 1996
Eindbod
€ 17.000
280 weken geleden

Mini - Cooper S - Blue Star - 1996

Unieke geheel originele Mini Cooper S BlueStar uit 1996 aangeboden. Deze prachtige Mini is standaard voorzien van heel veel leuke opties! Zo heeft hij Sportspack verbreders, 13” Ultralight velgen en een prachtig donkerblauw leder interieur met een notenhouten dashboard deurafwerking en stuur. De Mini Bluestar is in 1996 gebouwd in gelimiteerde oplage van 500 stuks voor de Duitse markt, ook bekend zijn de Silverbullet (een zilveren variant) en de Silverstone (Zwart) de Bluestar zie je zelden en is zeer gewild. Exterieur: De kleur van deze Mini Cooper is Tahiti Blue metallic met een Old English White dak, de carrosserie en bodem verkeren in een nette en solide staat, het chroomwerk zoals bumpers, grill en Hella verstralers zijn in 2018 vervangen, tevens is de BlueStar voorzien van nieuwe deur en raamrubbers. De deuren, motorkap en achterklep sluiten netjes. De 13 Sportspack velgen zijn in nette staat en voorzien van Falken banden met zeer goed profiel. In 2018 is ook een RVS uitlaat systeem van Fletcher gemonteerd, dit systeem is van roestvrijstaal en heeft dubbele pijpen welke de Mini een diep geluid geven. Interieur: Donkerblauw lederen voorstoelen, achterbank en deurkaarten, op de bodem ligt een zwart tapijt set welke als nieuw is! Ook hebben wij de Mini voorzien van een nieuw mattenset en is het dashboard voorzien van Notenhout evenals de deurpanelen, pookknop en het originele Bluestar Stuur. De Mini heeft alarm en startonderbreker! Er is een JVC audio systeem met twee goede speakers. De Cooper is rookvrij en in nieuwstaat onderhouden! Techniek: Zeer goed onderhouden 1275cc Cooper S motor met ruim 65PK, deze functioneert perfect en heeft zeer veel power! De versnellingsbak is in zeer goede staat en schakelt soepel tussen de versnellingen. De bedrading, en verlichting zijn in zeer goede staat, de koplampen zijn vervangen en voorzien van nieuwe chromen ringen. De verstralers zijn nieuw en van Hella, deze geven zeer veel licht. Deze Mini is voor de echte liefhebber een zeer uniek exemplaar, altijd zeer goed onderhouden en al ruim 15 jaar bij haar laatste eigenaar. Dit is een unieke Mini, in absolute topstaat, de kleurencombinatie is precies zoals een Engelse classic Mini uitgevoerd hoort te zijn, Tahiti blue, Old English White en een volledig blauw leder interieur maken van deze Mini een echte eye-catcher. Van binnen en van buiten in uitmuntende conditie! Inclusief: Nieuwe APK (MOT) Afleverbeurt Export documenten (indien nodig) Volle tank benzine Grote aflever-check. Deze Mini staat in Rogat Nederland, u bent van harte welkom deze Mini te bekijken en een uitgebreide proefrit te maken alvorens te bieden! neemt u hiervoor contact op met Catawiki.

Nr. 21985007

Verkocht
Mini - Cooper S - Blue Star - 1996

Mini - Cooper S - Blue Star - 1996

Unieke geheel originele Mini Cooper S BlueStar uit 1996 aangeboden.
Deze prachtige Mini is standaard voorzien van heel veel leuke opties! Zo heeft hij Sportspack verbreders, 13” Ultralight velgen en een prachtig donkerblauw leder interieur met een notenhouten dashboard deurafwerking en stuur.

De Mini Bluestar is in 1996 gebouwd in gelimiteerde oplage van 500 stuks voor de Duitse markt, ook bekend zijn de Silverbullet (een zilveren variant) en de Silverstone (Zwart) de Bluestar zie je zelden en is zeer gewild.

Exterieur:
De kleur van deze Mini Cooper is Tahiti Blue metallic met een Old English White dak, de carrosserie en bodem verkeren in een nette en solide staat, het chroomwerk zoals bumpers, grill en Hella verstralers zijn in 2018 vervangen, tevens is de BlueStar voorzien van nieuwe deur en raamrubbers. De deuren, motorkap en achterklep sluiten netjes.
De 13 Sportspack velgen zijn in nette staat en voorzien van Falken banden met zeer goed profiel.

In 2018 is ook een RVS uitlaat systeem van Fletcher gemonteerd, dit systeem is van roestvrijstaal en heeft dubbele pijpen welke de Mini een diep geluid geven.

Interieur:
Donkerblauw lederen voorstoelen, achterbank en deurkaarten, op de bodem ligt een zwart tapijt set welke als nieuw is! Ook hebben wij de Mini voorzien van een nieuw mattenset en is het dashboard voorzien van Notenhout evenals de deurpanelen, pookknop en het originele Bluestar Stuur.
De Mini heeft alarm en startonderbreker! Er is een JVC audio systeem met twee goede speakers.
De Cooper is rookvrij en in nieuwstaat onderhouden!

Techniek:
Zeer goed onderhouden 1275cc Cooper S motor met ruim 65PK, deze functioneert perfect en heeft zeer veel power! De versnellingsbak is in zeer goede staat en schakelt soepel tussen de versnellingen.
De bedrading, en verlichting zijn in zeer goede staat, de koplampen zijn vervangen en voorzien van nieuwe chromen ringen.

De verstralers zijn nieuw en van Hella, deze geven zeer veel licht.
Deze Mini is voor de echte liefhebber een zeer uniek exemplaar, altijd zeer goed onderhouden en al ruim 15 jaar bij haar laatste eigenaar.

Dit is een unieke Mini, in absolute topstaat, de kleurencombinatie is precies zoals een Engelse classic Mini uitgevoerd hoort te zijn, Tahiti blue, Old English White en een volledig blauw leder interieur maken van deze Mini een echte eye-catcher.

Van binnen en van buiten in uitmuntende conditie!

Inclusief:
Nieuwe APK (MOT)
Afleverbeurt
Export documenten (indien nodig)
Volle tank benzine
Grote aflever-check.

Deze Mini staat in Rogat Nederland, u bent van harte welkom deze Mini te bekijken en een uitgebreide proefrit te maken alvorens te bieden! neemt u hiervoor contact op met Catawiki.

Stel een zoekopdracht in
Stel een zoekopdracht in om een melding te ontvangen wanneer er nieuwe resultaten zijn.

Dit object was te vinden in

                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    

Zo koop je op Catawiki

Meer informatie over onze Kopersbescherming

      1. Ontdek iets bijzonders

      Verken duizenden bijzondere objecten die door experts zijn geselecteerd. Bekijk de foto's, de details en de geschatte waarde van elk bijzonder object. 

      2. Plaats het hoogste bod

      Vind iets waar je van houdt en plaats het hoogste bod. Je kunt de veiling volgen tot het einde of je kunt ons systeem voor je laten bieden. Het enige dat je hoeft te doen, is het maximale bedrag instellen dat je wilt betalen. 

      3. Veilig betalen

      Betaal voor je bijzondere object en we houden de betaling veilig totdat je nieuwe aanwinst veilig is bezorgd. We gebruiken een vertrouwd betalingssysteem om alle transacties af te handelen. 

Wil je iets vergelijkbaars verkopen?

Of je nu nieuw bent met online veilingen of professioneel verkoopt, wij kunnen je helpen meer te verdienen met je bijzondere objecten.

Verkoop je object