Nr. 22281385

Niet meer beschikbaar
BMW - 3.0 SI (E3) - 1972
Bieden gesloten
280 weken geleden

BMW - 3.0 SI (E3) - 1972

BESCHRIJVING: De BMW E3, ontworpen door Giovanni Michelotti en geproduceerd sinds 1968, is zonder twijfel het model waarmee het Beierse bedrijf de richtlijnen had opgesteld die vanaf dat moment haar auto‘s zou onderscheiden: technologische innovatie en sportiviteit in het belang van de bestuurder. Dit alles met speciale aandacht voor comfort en betrouwbaarheid. De 3.0 SI versie, aangedreven door de 6-cilinder Bosch D-jetronic elektronische injectie met 200 pk, is zeker een voorbeeld van de hiervoor genoemde filosofie. De motor is levendig en flexibel en is in staat om de prestaties van een ware sportwagen te leveren, zonder af te doen aan de degelijkheid en comfort. Het model dat wij hier aanbieden wordt zeker gekenmerkt door zijn uitstekende staat van behoud. Nooit gerestaureerd, een auto met een zeer solide carrosserie, gezonde bodem, prachtig lakwerk (in de klassieke zilveren kleur), glinsterend chroom en geen tekenen van corrosie. Het interieur is minstens zo mooi: de combinatie van de kleur van het exterieur met de prachtige blauwe fluwelen bekleding is goed doordacht, de houten en plastic panelen zijn ook zeer mooi. Mechanica in zeer goed werkende staat, is grondig gecontroleerd in onze werkplaats en het voertuig wordt geleverd in rijklare staat, onderhouden en met een geldige keuring. BMW lichtmetalen velgen met een sportief design (met nieuwe banden) sieren de wagen en maken hem nog sportiever. De originele velgen kunnen op verzoek ook worden meegeleverd, deze zijn ook in zeer goede staat. Deze auto kan worden bekeken en opgehaald in Magione (PG), Italië.

Nr. 22281385

Niet meer beschikbaar
BMW - 3.0 SI (E3) - 1972

BMW - 3.0 SI (E3) - 1972

BESCHRIJVING:
De BMW E3, ontworpen door Giovanni Michelotti en geproduceerd sinds 1968, is zonder twijfel het model waarmee het Beierse bedrijf de richtlijnen had opgesteld die vanaf dat moment haar auto‘s zou onderscheiden: technologische innovatie en sportiviteit in het belang van de bestuurder. Dit alles met speciale aandacht voor comfort en betrouwbaarheid. De 3.0 SI versie, aangedreven door de 6-cilinder Bosch D-jetronic elektronische injectie met 200 pk, is zeker een voorbeeld van de hiervoor genoemde filosofie. De motor is levendig en flexibel en is in staat om de prestaties van een ware sportwagen te leveren, zonder af te doen aan de degelijkheid en comfort.

Het model dat wij hier aanbieden wordt zeker gekenmerkt door zijn uitstekende staat van behoud. Nooit gerestaureerd, een auto met een zeer solide carrosserie, gezonde bodem, prachtig lakwerk (in de klassieke zilveren kleur), glinsterend chroom en geen tekenen van corrosie. Het interieur is minstens zo mooi: de combinatie van de kleur van het exterieur met de prachtige blauwe fluwelen bekleding is goed doordacht, de houten en plastic panelen zijn ook zeer mooi. Mechanica in zeer goed werkende staat, is grondig gecontroleerd in onze werkplaats en het voertuig wordt geleverd in rijklare staat, onderhouden en met een geldige keuring. BMW lichtmetalen velgen met een sportief design (met nieuwe banden) sieren de wagen en maken hem nog sportiever. De originele velgen kunnen op verzoek ook worden meegeleverd, deze zijn ook in zeer goede staat.


Deze auto kan worden bekeken en opgehaald in Magione (PG), Italië.

Stel een zoekopdracht in
Stel een zoekopdracht in om een melding te ontvangen wanneer er nieuwe resultaten zijn.

Dit object was te vinden in

                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    

Zo koop je op Catawiki

Meer informatie over onze Kopersbescherming

      1. Ontdek iets bijzonders

      Verken duizenden bijzondere objecten die door experts zijn geselecteerd. Bekijk de foto's, de details en de geschatte waarde van elk bijzonder object. 

      2. Plaats het hoogste bod

      Vind iets waar je van houdt en plaats het hoogste bod. Je kunt de veiling volgen tot het einde of je kunt ons systeem voor je laten bieden. Het enige dat je hoeft te doen, is het maximale bedrag instellen dat je wilt betalen. 

      3. Veilig betalen

      Betaal voor je bijzondere object en we houden de betaling veilig totdat je nieuwe aanwinst veilig is bezorgd. We gebruiken een vertrouwd betalingssysteem om alle transacties af te handelen. 

Wil je iets vergelijkbaars verkopen?

Of je nu nieuw bent met online veilingen of professioneel verkoopt, wij kunnen je helpen meer te verdienen met je bijzondere objecten.

Verkoop je object