Nr. 23584815

Verkocht
Alfa Romeo - GTV 916 Spider 2000 - 1996
Eindbod
€ 6,500
273 weken geleden

Alfa Romeo - GTV 916 Spider 2000 - 1996

BESCHRIJVING Alfa Romeo - Spider 2000 cc uit 1996, de laatste echte Alfa Romeo Spider gebouwd in de beroemde fabriek in ARESE. Auto in zeer goede algehele staat, altijd gestald in een garage, eigendom geweest van een oude advocaat die leefde in een klein plaatsje in de provincie Fermo, alleen gebruikt tijdens de weekenden, altijd voorzichtig gestald in een verwarmde garage (binnen), interieur in zeer goede staat inclusief airconditioning en airbag. Gezonde auto, geen ongelukken, in zeer goede staat. Vele werkzaamheden uitgevoerd alsmede een complete onderhoudsbeurt bij 100.000 km. Inspectie recentelijk verricht en geldig tot 2021, geen ongelukken en geen schade of defecten. Soft-top intact en gezond, als nieuw. Transport kan geregeld worden via een bedrijf dat gespecialiseerd is in nationaal en internationaal transport, deze kosten zullen na de verkoop en na akkoord door beide partijen ten laste komen van de koper. Let op: wij zijn niet verantwoordelijk voor het transport. Indien het voertuig niet in Italië wordt verkocht duurt het enkele dagen voor de organisatie van het transport en de voltooiing van de administratieve procedures voor export in overeenstemming met de geldende wetten. Het voertuig wordt beschouwd als "opgehaald" zodra het is overgenomen door het transportbedrijf. De kosten voor de exportdocumenten en het vervoer komen ten laste van de koper. De kosten hiervan zullen na de verkoop worden medegedeeld, afhankelijk van het land van bestemming. We willen benadrukken dat het organiseren van vervoer een service is en dus geen verplichting. De verantwoordelijkheid van eventuele vertragingen, problemen met de levering en/of schade ligt bij het transportbedrijf. Dit voertuig kan worden bekeken en opgehaald in Frascati, Italië.

Nr. 23584815

Verkocht
Alfa Romeo - GTV 916 Spider 2000 - 1996

Alfa Romeo - GTV 916 Spider 2000 - 1996

BESCHRIJVING
Alfa Romeo - Spider 2000 cc uit 1996, de laatste echte Alfa Romeo Spider gebouwd in de beroemde fabriek in ARESE.
Auto in zeer goede algehele staat, altijd gestald in een garage, eigendom geweest van een oude advocaat die leefde in een klein plaatsje in de provincie Fermo, alleen gebruikt tijdens de weekenden, altijd voorzichtig gestald in een verwarmde garage (binnen), interieur in zeer goede staat inclusief airconditioning en airbag.
Gezonde auto, geen ongelukken, in zeer goede staat. Vele werkzaamheden uitgevoerd alsmede een complete onderhoudsbeurt bij 100.000 km.
Inspectie recentelijk verricht en geldig tot 2021, geen ongelukken en geen schade of defecten. Soft-top intact en gezond, als nieuw.

Transport kan geregeld worden via een bedrijf dat gespecialiseerd is in nationaal en internationaal transport, deze kosten zullen na de verkoop en na akkoord door beide partijen ten laste komen van de koper. Let op: wij zijn niet verantwoordelijk voor het transport. Indien het voertuig niet in Italië wordt verkocht duurt het enkele dagen voor de organisatie van het transport en de voltooiing van de administratieve procedures voor export in overeenstemming met de geldende wetten. Het voertuig wordt beschouwd als "opgehaald" zodra het is overgenomen door het transportbedrijf. De kosten voor de exportdocumenten en het vervoer komen ten laste van de koper. De kosten hiervan zullen na de verkoop worden medegedeeld, afhankelijk van het land van bestemming.
We willen benadrukken dat het organiseren van vervoer een service is en dus geen verplichting. De verantwoordelijkheid van eventuele vertragingen, problemen met de levering en/of schade ligt bij het transportbedrijf.


Dit voertuig kan worden bekeken en opgehaald in Frascati, Italië.

Stel een zoekopdracht in
Stel een zoekopdracht in om een melding te ontvangen wanneer er nieuwe resultaten zijn.

Dit object was te vinden in

                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    

Zo koop je op Catawiki

Meer informatie over onze Kopersbescherming

      1. Ontdek iets bijzonders

      Verken duizenden bijzondere objecten die door experts zijn geselecteerd. Bekijk de foto's, de details en de geschatte waarde van elk bijzonder object. 

      2. Plaats het hoogste bod

      Vind iets waar je van houdt en plaats het hoogste bod. Je kunt de veiling volgen tot het einde of je kunt ons systeem voor je laten bieden. Het enige dat je hoeft te doen, is het maximale bedrag instellen dat je wilt betalen. 

      3. Veilig betalen

      Betaal voor je bijzondere object en we houden de betaling veilig totdat je nieuwe aanwinst veilig is bezorgd. We gebruiken een vertrouwd betalingssysteem om alle transacties af te handelen. 

Wil je iets vergelijkbaars verkopen?

Of je nu nieuw bent met online veilingen of professioneel verkoopt, wij kunnen je helpen meer te verdienen met je bijzondere objecten.

Verkoop je object