Nr. 24465469

Niet meer beschikbaar
Suzuki - GSX-R - 750 cc - 1992
Bieden gesloten
268 weken geleden

Suzuki - GSX-R - 750 cc - 1992

1992 Suzuki GSX-R 750 W 11684 km op de teller. VIN nummer: GR7BA101018 Motortype en serienummer: R720-101105 749cc, 126.5 HP @ 12500 rpm, 4-cilinder, 4-takt, vloeistofgekoeld, DOHC Één eigenaar. Vanaf de invoering ervan in 1985 werd de GSX-R 750 geklasseerd als de kandidaat van de eerste betaalbare moderne race-replica geschikt voor gebruik op de weg . Het model van 1992 heeft een enorme doorbraak gemaakt in de hele productie, wordt de allereerste watergekoelde motor op een Suzuki race-replica-motorfiets in tegenstelling tot zijn voorgangers die lucht-/ olie gekoeld waren. Bekend als GSX-R 750 W (waarbij W staat voor water) liet deze prachtige motorfiets onmiddellijk haar macht en uitstekende behandeling zien aan alle de rivalen. Veel lichter en behendig dan haar grote zus GSX-R 1100, met maar een paar PK minder, maar ook veel minder gewicht. In dit voorbeeld is een van de zeldzame oorspronkelijke vanaf fabriek volle kracht 126.5 HP versies, in Europa voornamelijk verkocht als een beperkte 100 of 108 pk variant, terwijl in de Verenigde Staten de dezelfde motorfiets de oude lucht-/ olie gekoelde motor met nog minder pk behield. Heeft onlangs een grote beurt ondergaan na een lange periode van inactiviteit, alles met echte Suzuki reserveonderdelen, met inbegrip van: -alle vloeistoffen -alle filters -bougies -Voor- en achterremmen, -Voor- en achterbanden -herbouwde en gebalanceerde carburateurs Dit is een zeldzame kans om een iconische superbike in verzamelstaat te verkrijgen, aangezien vele van deze motorfietsen zijn gemolesteerd, mishandeld, verwaarloosd en geconverteerd naar racemotoren. Echt en authentiek tot op het bot. Nooit gemolesteerd, nooit bijgewerkt. 100% eerste lak Alle stroomlijnkappen en stickers zijn origineel en echt. Alles is echt en authentiek. Enkele sporen van leeftijd en gebruik, toont aan dat het gebruikt werd en goed onderhouden was en verzorgd en niet bewaard in een glazen beker. Motorfiets is klaar om overal naar toe gaan. Wordt geleverd met twee sleutels, gereedschapsset, handleiding. Geldige Italiaanse registratie, uitschrijving voor export op kosten van de koper. Deze motor kan worden bezichtigd en opgehaald in Modena, Italië. Foto‘s zijn onderdeel van de beschrijving.

Nr. 24465469

Niet meer beschikbaar
Suzuki - GSX-R - 750 cc - 1992

Suzuki - GSX-R - 750 cc - 1992

1992 Suzuki GSX-R 750 W
11684 km op de teller.
VIN nummer: GR7BA101018
Motortype en serienummer: R720-101105
749cc, 126.5 HP @ 12500 rpm, 4-cilinder, 4-takt, vloeistofgekoeld, DOHC
Één eigenaar.

Vanaf de invoering ervan in 1985 werd de GSX-R 750 geklasseerd als de kandidaat van de eerste betaalbare moderne race-replica geschikt voor gebruik op de weg .
Het model van 1992 heeft een enorme doorbraak gemaakt in de hele productie, wordt de allereerste watergekoelde motor op een Suzuki race-replica-motorfiets in tegenstelling tot zijn voorgangers die lucht-/ olie gekoeld waren.
Bekend als GSX-R 750 W (waarbij W staat voor water) liet deze prachtige motorfiets onmiddellijk haar macht en uitstekende behandeling zien aan alle de rivalen.
Veel lichter en behendig dan haar grote zus GSX-R 1100, met maar een paar PK minder, maar ook veel minder gewicht.
In dit voorbeeld is een van de zeldzame oorspronkelijke vanaf fabriek volle kracht 126.5 HP versies, in Europa voornamelijk verkocht als een beperkte 100 of 108 pk variant, terwijl in de Verenigde Staten de dezelfde motorfiets de oude lucht-/ olie gekoelde motor met nog minder pk behield.

Heeft onlangs een grote beurt ondergaan na een lange periode van inactiviteit, alles met echte Suzuki reserveonderdelen, met inbegrip van:
-alle vloeistoffen
-alle filters
-bougies
-Voor- en achterremmen,
-Voor- en achterbanden
-herbouwde en gebalanceerde carburateurs

Dit is een zeldzame kans om een iconische superbike in verzamelstaat te verkrijgen, aangezien vele van deze motorfietsen zijn gemolesteerd, mishandeld, verwaarloosd en geconverteerd naar racemotoren.

Echt en authentiek tot op het bot.
Nooit gemolesteerd, nooit bijgewerkt.
100% eerste lak
Alle stroomlijnkappen en stickers zijn origineel en echt.
Alles is echt en authentiek.
Enkele sporen van leeftijd en gebruik, toont aan dat het gebruikt werd en goed onderhouden was en verzorgd en niet bewaard in een glazen beker.
Motorfiets is klaar om overal naar toe gaan.
Wordt geleverd met twee sleutels, gereedschapsset, handleiding.

Geldige Italiaanse registratie, uitschrijving voor export op kosten van de koper.
Deze motor kan worden bezichtigd en opgehaald in Modena, Italië.
Foto‘s zijn onderdeel van de beschrijving.

Stel een zoekopdracht in
Stel een zoekopdracht in om een melding te ontvangen wanneer er nieuwe resultaten zijn.

Dit object was te vinden in

                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    

Zo koop je op Catawiki

Meer informatie over onze Kopersbescherming

      1. Ontdek iets bijzonders

      Verken duizenden bijzondere objecten die door experts zijn geselecteerd. Bekijk de foto's, de details en de geschatte waarde van elk bijzonder object. 

      2. Plaats het hoogste bod

      Vind iets waar je van houdt en plaats het hoogste bod. Je kunt de veiling volgen tot het einde of je kunt ons systeem voor je laten bieden. Het enige dat je hoeft te doen, is het maximale bedrag instellen dat je wilt betalen. 

      3. Veilig betalen

      Betaal voor je bijzondere object en we houden de betaling veilig totdat je nieuwe aanwinst veilig is bezorgd. We gebruiken een vertrouwd betalingssysteem om alle transacties af te handelen. 

Wil je iets vergelijkbaars verkopen?

Of je nu nieuw bent met online veilingen of professioneel verkoopt, wij kunnen je helpen meer te verdienen met je bijzondere objecten.

Verkoop je object