Nr. 24942703

Niet meer beschikbaar
Lamborghini - 3352R Tractor - 1961
Bieden gesloten
265 weken geleden

Lamborghini - 3352R Tractor - 1961

Lieve Lamborghini trekker-liefhebbers, Wij bieden aan deze Lamborghini trekker 3352R. Mechanisch in uitstekende staat (stuur, transmissie, koppeling) Alleen het zadel is niet origineel. De rest zijn allemaal originele onderdelen. De voorbanden zijn nieuw. De achterbanden zijn goed bewaard gebleven, maar niet nieuw. De elektronica zijn in een goede staat. De trekker werd enkele jaren geleden gerestaureerd door de vorige eigenaar. De kap is zeer goed gelakt. De rest van de carrosserie is in goede tot nette staat. De kleur verschilt enigszins van de originele RAL 2007 / RAL 5008. Hij is vooralsnog in goede staat. We mogen niet vergeten dat het hier om een trekker gaat! Dit zeldzame model werd geproduceerd van 1959 tot 1962. Er werden slechts 779 exemplaren van de 3352R gebouwd! De originele Italiaanse documenten zijn inbegrepen. De 3352R wordt aangedreven door een 3-cilinder dieselmotor met 35 pk. Het door ons aangeboden model werd gebouwd in 1961. Dit model het perfecte voertuig voor iedere verzamelaar, liefhebber of eigenaar van een Lamborghini sportwagen en is een uitstekend voorbeeld van hoe alles destijds begon voor het merk Lamborghini! De aangeboden Lamborghini Trattori komt uit een Lamborghini-verzameling uit het land van zijn oorsprong, dus uit Italië. Op dit moment is de Lamborghini in de buurt van Venetië in Italië. Indien er voldoende serieus geïnteresseerde partijen zijn dan zullen we de Lamborghini Trattori 2R naar Duitsland vervoeren. Wij voorzien u van alle informatie en foto's. Daarbij kunt u gedigitaliseerde informatie krijgen via Skype of video‘s. Op verzoek is het mogelijk om het voertuig in Italië ter plekke te bezichtigen. Echter, dit zal waarschijnlijk niet nodig zijn want de Lamborghini Trattori zal zeker worden overgebracht naar Duitsland als een voldoende aantal potentiële kopers is bereikt. Zeldzame Lamborghini-tractoren worden verhandeld tegen zeer hoge prijzen. Graag alleen serieus geïnteresseerde partijen, wij kijken uit naar uw bericht.

Nr. 24942703

Niet meer beschikbaar
Lamborghini - 3352R Tractor - 1961

Lamborghini - 3352R Tractor - 1961

Lieve Lamborghini trekker-liefhebbers,
Wij bieden aan deze Lamborghini trekker 3352R.
Mechanisch in uitstekende staat (stuur, transmissie, koppeling)

Alleen het zadel is niet origineel. De rest zijn allemaal originele onderdelen.

De voorbanden zijn nieuw. De achterbanden zijn goed bewaard gebleven, maar niet nieuw.
De elektronica zijn in een goede staat. De trekker werd enkele jaren geleden gerestaureerd door de vorige eigenaar.

De kap is zeer goed gelakt. De rest van de carrosserie is in goede tot nette staat. De kleur verschilt enigszins van de originele RAL 2007 / RAL 5008. Hij is vooralsnog in goede staat.

We mogen niet vergeten dat het hier om een trekker gaat!

Dit zeldzame model werd geproduceerd van 1959 tot 1962. Er werden slechts 779 exemplaren van de 3352R gebouwd!
De originele Italiaanse documenten zijn inbegrepen.

De 3352R wordt aangedreven door een 3-cilinder dieselmotor met 35 pk. Het door ons aangeboden model werd gebouwd in 1961.

Dit model het perfecte voertuig voor iedere verzamelaar, liefhebber of eigenaar van een Lamborghini sportwagen en is een uitstekend voorbeeld van hoe alles destijds begon voor het merk Lamborghini!

De aangeboden Lamborghini Trattori komt uit een Lamborghini-verzameling uit het land van zijn oorsprong, dus uit Italië.

Op dit moment is de Lamborghini in de buurt van Venetië in Italië.
Indien er voldoende serieus geïnteresseerde partijen zijn dan zullen we de Lamborghini Trattori 2R naar Duitsland vervoeren.

Wij voorzien u van alle informatie en foto's. Daarbij kunt u gedigitaliseerde informatie krijgen via Skype of video‘s.

Op verzoek is het mogelijk om het voertuig in Italië ter plekke te bezichtigen. Echter, dit zal waarschijnlijk niet nodig zijn want de Lamborghini Trattori zal zeker worden overgebracht naar Duitsland als een voldoende aantal potentiële kopers is bereikt.

Zeldzame Lamborghini-tractoren worden verhandeld tegen zeer hoge prijzen.

Graag alleen serieus geïnteresseerde partijen, wij kijken uit naar uw bericht.

Stel een zoekopdracht in
Stel een zoekopdracht in om een melding te ontvangen wanneer er nieuwe resultaten zijn.

Dit object was te vinden in

                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    

Zo koop je op Catawiki

Meer informatie over onze Kopersbescherming

      1. Ontdek iets bijzonders

      Verken duizenden bijzondere objecten die door experts zijn geselecteerd. Bekijk de foto's, de details en de geschatte waarde van elk bijzonder object. 

      2. Plaats het hoogste bod

      Vind iets waar je van houdt en plaats het hoogste bod. Je kunt de veiling volgen tot het einde of je kunt ons systeem voor je laten bieden. Het enige dat je hoeft te doen, is het maximale bedrag instellen dat je wilt betalen. 

      3. Veilig betalen

      Betaal voor je bijzondere object en we houden de betaling veilig totdat je nieuwe aanwinst veilig is bezorgd. We gebruiken een vertrouwd betalingssysteem om alle transacties af te handelen. 

Wil je iets vergelijkbaars verkopen?

Of je nu nieuw bent met online veilingen of professioneel verkoopt, wij kunnen je helpen meer te verdienen met je bijzondere objecten.

Verkoop je object