Nog niet geregistreerd?
Door gratis een Catawiki-account aan te maken, kun je bieden op onze 75.000 bijzondere objecten die iedere week geveild worden.
ofInloggen

Nr. 25011803

Niet meer beschikbaar
Alfa Romeo - 1300 GT Junior - 1971
Bieden gesloten
260 weken geleden

Alfa Romeo - 1300 GT Junior - 1971

Unieke en zeer goed bewaard gebleven Alfa Romeo GT 1300 Junior. Hij is uitgevoerd in de welbekende en door liefhebbers geprezen kleur Alfa Rosso. De waanzinnige carrosserie welke nog hard is, de kleur, de conditie van het zwarte interieur en het onovertroffen Italiaanse design komen bij dit prachtexemplaar op unieke wijze samen. Zelden kwamen we een klassieker tegen met zóveel karakter en uitstraling. Deze bella coupé is een unieke kans om te bezitten en mee te kunnen rijden. Historie: Misschien heeft het hoge begerenswaardige gehalte te maken met het feit dat werkelijk alles aan deze Alfa Italiaans is. Het merk, het ontwerp én de historie. Inderdaad, deze wonderschone bolide is destijds rechtstreeks uit haar geboorteland Italië opgehaald, waar auto 21 jaar in opslag heeft gestaan bij een Alfa Romeo liefhebber Staat: De Alfa is voorzien van nieuwe remmen en koppeling en rijdt, remt en schakelt goed. Verkeert nog in harde, doch goede staat. In het verleden zijn enkele laswerkzaamheden verricht, onder andere aan de voorplaat onder de voorbumper en de beide bodemplaten.. Een GT in pure vorm van staat, zoals wij het graag zien. Het lakwerk heeft diverse gebruiker sporen, wat krasjes, lichte beschadigingen kleurverschil op de deuren en hier en daar wat doffe vlekken (zie foto's) Wij zien het liever zo dan een auto die volledig is overgespoten, nu kun je pas goed zien hoe echt en origineel de auto is! De originele rubberen matten bij bestuurder en passegier zijn deels kapot, maar geven wel aan hoe origineel de auto is.. Op de kofferdeksel staat het 1750 embleem, het gaat hier echt om een 1300 GT en dus geen 1750! U bent van harte welkom om deze auto in onze showroom te komen bezichtigen en eventueel een proefrit te maken voor dat u biedt. Dit voertuig kan bekeken en afgehaald worden in Oldemarkt, Nederland.

Nr. 25011803

Niet meer beschikbaar
Alfa Romeo - 1300 GT Junior - 1971

Alfa Romeo - 1300 GT Junior - 1971

Unieke en zeer goed bewaard gebleven Alfa Romeo GT 1300 Junior.

Hij is uitgevoerd in de welbekende en door liefhebbers geprezen kleur Alfa Rosso.
De waanzinnige carrosserie welke nog hard is, de kleur, de conditie van het zwarte interieur en het onovertroffen Italiaanse design komen bij dit prachtexemplaar op unieke wijze samen.

Zelden kwamen we een klassieker tegen met zóveel karakter en uitstraling. Deze bella coupé is een unieke kans om te bezitten en mee te kunnen rijden.

Historie:

Misschien heeft het hoge begerenswaardige gehalte te maken met het feit dat werkelijk alles aan deze Alfa Italiaans is. Het merk, het ontwerp én de historie. Inderdaad, deze wonderschone bolide is destijds rechtstreeks uit haar geboorteland Italië opgehaald, waar auto 21 jaar in opslag heeft gestaan bij een Alfa Romeo liefhebber

Staat:

De Alfa is voorzien van nieuwe remmen en koppeling en rijdt, remt en schakelt goed.
Verkeert nog in harde, doch goede staat. In het verleden zijn enkele laswerkzaamheden verricht, onder andere aan de voorplaat onder de voorbumper en de beide bodemplaten..
Een GT in pure vorm van staat, zoals wij het graag zien.
Het lakwerk heeft diverse gebruiker sporen, wat krasjes, lichte beschadigingen kleurverschil op de deuren en hier en daar wat doffe vlekken (zie foto's)
Wij zien het liever zo dan een auto die volledig is overgespoten, nu kun je pas goed zien hoe echt en origineel de auto is!
De originele rubberen matten bij bestuurder en passegier zijn deels kapot, maar geven wel aan hoe origineel de auto is..
Op de kofferdeksel staat het 1750 embleem, het gaat hier echt om een 1300 GT en dus geen 1750!

U bent van harte welkom om deze auto in onze showroom te komen bezichtigen en eventueel een proefrit te maken voor dat u biedt.

Dit voertuig kan bekeken en afgehaald worden in Oldemarkt, Nederland.

Stel een zoekopdracht in
Stel een zoekopdracht in om een melding te ontvangen wanneer er nieuwe resultaten zijn.

Dit object was te vinden in

                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    

Zo koop je op Catawiki

Meer informatie over onze Kopersbescherming

      1. Ontdek iets bijzonders

      Verken duizenden bijzondere objecten die door experts zijn geselecteerd. Bekijk de foto's, de details en de geschatte waarde van elk bijzonder object. 

      2. Plaats het hoogste bod

      Vind iets waar je van houdt en plaats het hoogste bod. Je kunt de veiling volgen tot het einde of je kunt ons systeem voor je laten bieden. Het enige dat je hoeft te doen, is het maximale bedrag instellen dat je wilt betalen. 

      3. Veilig betalen

      Betaal voor je bijzondere object en we houden de betaling veilig totdat je nieuwe aanwinst veilig is bezorgd. We gebruiken een vertrouwd betalingssysteem om alle transacties af te handelen. 

Wil je iets vergelijkbaars verkopen?

Of je nu nieuw bent met online veilingen of professioneel verkoopt, wij kunnen je helpen meer te verdienen met je bijzondere objecten.

Verkoop je object