Nog niet geregistreerd?
Door gratis een Catawiki-account aan te maken, kun je bieden op onze 75.000 bijzondere objecten die iedere week geveild worden.
ofInloggen

Nr. 25019727

Verkocht
Fiat - 124 Berlina - 1972
Eindbod
€ 2.600
259 weken geleden

Fiat - 124 Berlina - 1972

- Eigenaren: 1 - Motor 1200 cc - Zitplaatsen 5 - Banden: goed BESCHRIJVING Fiat - 124 Berllina 1972, 1200 cc, één eigenaar, altijd angstvallig bewaard in garage, gezond en intact zonder roest of ongevallen. Origineel interieur in billijke staat, mechanica met slechts 56317 originele km, bedrijfsklaar en regelmatig onderhoud altijd gedaan. Auto zonder inspectie (gedaan op verzoek eventueel vóór de levering). Indien verkocht, administratieve kosten voor de afgifte van het registratiedocument-duplicaat voor rekening van de koper, anders zal de auto worden verkocht alleen met de documentatie die is opgenomen in het kavel (aangifte van verlies en PRA registratie verslag). Alvorens bieden, gelieve de voertuigregistratieregels in uw land te controleren. Gelieve onmiddellijk contact met ons op te nemen na de verkoop. Wij bieden u de beste all-inclusive verzendkosten! Het vervoer kan geregeld worden via een bedrijf gespecialiseerd in nationale en internationale transporten, deze kosten zullen na de verkoop en na akkoord van beide partijen ten laste komen van de koper. Indien het voertuig niet wordt verkocht in Italië zal het een paar dagen duren om het transport te organiseren en om de administratieve procedures m.b.t. de export te voltooien in overeenstemming met de geldende wetten. Kosten voor exportdocumenten en vervoer komen ten laste van de koper. Alle kosten worden meegedeeld na de verkoop, afhankelijk van het land van bestemming. Wij willen benadrukken dat de organisatie van het vervoer een hoffelijkheid is die we kopers aanbieden. Het transportbedrijf zal verantwoordelijk gehouden worden voor eventuele vertragingen, levering problemen en/of schadevergoeding. Let op: Aarzel niet om bij enige twijfel contact met ons op te nemen, wij staan volledig tot uw beschikking. De auto kan worden bezichtigd en opgehaald in Frascati (Rome), Italië.

Nr. 25019727

Verkocht
Fiat - 124 Berlina - 1972

Fiat - 124 Berlina - 1972

- Eigenaren: 1
- Motor 1200 cc
- Zitplaatsen 5
- Banden: goed

BESCHRIJVING
Fiat - 124 Berllina 1972, 1200 cc, één eigenaar, altijd angstvallig bewaard in garage, gezond en intact zonder roest of ongevallen. Origineel interieur in billijke staat, mechanica met slechts 56317 originele km, bedrijfsklaar en regelmatig onderhoud altijd gedaan. Auto zonder inspectie (gedaan op verzoek eventueel vóór de levering). Indien verkocht, administratieve kosten voor de afgifte van het registratiedocument-duplicaat voor rekening van de koper, anders zal de auto worden verkocht alleen met de documentatie die is opgenomen in het kavel (aangifte van verlies en PRA registratie verslag). Alvorens bieden, gelieve de voertuigregistratieregels in uw land te controleren.

Gelieve onmiddellijk contact met ons op te nemen na de verkoop. Wij bieden u de beste all-inclusive verzendkosten! Het vervoer kan geregeld worden via een bedrijf gespecialiseerd in nationale en internationale transporten, deze kosten zullen na de verkoop en na akkoord van beide partijen ten laste komen van de koper.
Indien het voertuig niet wordt verkocht in Italië zal het een paar dagen duren om het transport te organiseren en om de administratieve procedures m.b.t. de export te voltooien in overeenstemming met de geldende wetten. Kosten voor exportdocumenten en vervoer komen ten laste van de koper. Alle kosten worden meegedeeld na de verkoop, afhankelijk van het land van bestemming. Wij willen benadrukken dat de organisatie van het vervoer een hoffelijkheid is die we kopers aanbieden. Het transportbedrijf zal verantwoordelijk gehouden worden voor eventuele vertragingen, levering problemen en/of schadevergoeding.

Let op: Aarzel niet om bij enige twijfel contact met ons op te nemen, wij staan volledig tot uw beschikking.


De auto kan worden bezichtigd en opgehaald in Frascati (Rome), Italië.

Stel een zoekopdracht in
Stel een zoekopdracht in om een melding te ontvangen wanneer er nieuwe resultaten zijn.

Dit object was te vinden in

                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    

Zo koop je op Catawiki

Meer informatie over onze Kopersbescherming

      1. Ontdek iets bijzonders

      Verken duizenden bijzondere objecten die door experts zijn geselecteerd. Bekijk de foto's, de details en de geschatte waarde van elk bijzonder object. 

      2. Plaats het hoogste bod

      Vind iets waar je van houdt en plaats het hoogste bod. Je kunt de veiling volgen tot het einde of je kunt ons systeem voor je laten bieden. Het enige dat je hoeft te doen, is het maximale bedrag instellen dat je wilt betalen. 

      3. Veilig betalen

      Betaal voor je bijzondere object en we houden de betaling veilig totdat je nieuwe aanwinst veilig is bezorgd. We gebruiken een vertrouwd betalingssysteem om alle transacties af te handelen. 

Wil je iets vergelijkbaars verkopen?

Of je nu nieuw bent met online veilingen of professioneel verkoopt, wij kunnen je helpen meer te verdienen met je bijzondere objecten.

Verkoop je object