Nr. 25258459

Verkocht
Fiat - Uno Turbo i.e. MK1  - 1986
Eindbod
€ 10,000
263 weken geleden

Fiat - Uno Turbo i.e. MK1 - 1986

Fiat Uno Turbo i.e., het kleine iconische juweeltje uit de jaren 80: een 4-cilinder ‘milletre‘ turbomotor 105 pk. Iconisch voertuig, in staat om op adembenemende wijze te accelereren ook al is zijn vermogen begrensd, weegt slechts 845 kg en heeft daarom genoeg aan 9 hele seconden om van 0 naar 100 te gaan met een werkelijke topsnelheid van 200 km/u. Dit zijn echt geweldige cijfers, waarmee de Uno Turbo i.e. onder andere de best presterende auto in zijn categorie werd destijds. Deze zeldzame eerste serie uit 1986 ziet er zeer goed uit met inachtneming van zijn originaliteit. Carrosserie zonder roest en originele stoffen interieur met rood tapijt. De krachtige motor is nooit opgevoerd en kan nog steeds sterke emoties losmaken. Youngtimer met zekere herwaardering en originele handleidingen. Italiaanse documenten gereed voor export. Hij werd jaren geleden geëxporteerd maar heeft zijn originele documenten behouden. Daarom, in het geval van verkoop in Italië, is een nieuwe registratie benodigd. De auto kan worden bezichtigd/getest en opgehaald in Controguerra (TE), Italië.   Wij zullen de administratieve procedures en documenten verzorgen, ook voor de export, en wij kunnen ook het transport regelen. 

Nr. 25258459

Verkocht
Fiat - Uno Turbo i.e. MK1  - 1986

Fiat - Uno Turbo i.e. MK1 - 1986

Fiat Uno Turbo i.e., het kleine iconische juweeltje uit de jaren 80: een 4-cilinder ‘milletre‘ turbomotor 105 pk.
Iconisch voertuig, in staat om op adembenemende wijze te accelereren ook al is zijn vermogen begrensd, weegt slechts 845 kg en heeft daarom genoeg aan 9 hele seconden om van 0 naar 100 te gaan met een werkelijke topsnelheid van 200 km/u.
Dit zijn echt geweldige cijfers, waarmee de Uno Turbo i.e. onder andere de best presterende auto in zijn categorie werd destijds.

Deze zeldzame eerste serie uit 1986 ziet er zeer goed uit met inachtneming van zijn originaliteit.
Carrosserie zonder roest en originele stoffen interieur met rood tapijt.
De krachtige motor is nooit opgevoerd en kan nog steeds sterke emoties losmaken.

Youngtimer met zekere herwaardering en originele handleidingen.

Italiaanse documenten gereed voor export.
Hij werd jaren geleden geëxporteerd maar heeft zijn originele documenten behouden. Daarom, in het geval van verkoop in Italië, is een nieuwe registratie benodigd.

De auto kan worden bezichtigd/getest en opgehaald in Controguerra (TE), Italië.  
Wij zullen de administratieve procedures en documenten verzorgen, ook voor de export, en wij kunnen ook het transport regelen. 

Stel een zoekopdracht in
Stel een zoekopdracht in om een melding te ontvangen wanneer er nieuwe resultaten zijn.

Dit object was te vinden in

                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    

Zo koop je op Catawiki

Meer informatie over onze Kopersbescherming

      1. Ontdek iets bijzonders

      Verken duizenden bijzondere objecten die door experts zijn geselecteerd. Bekijk de foto's, de details en de geschatte waarde van elk bijzonder object. 

      2. Plaats het hoogste bod

      Vind iets waar je van houdt en plaats het hoogste bod. Je kunt de veiling volgen tot het einde of je kunt ons systeem voor je laten bieden. Het enige dat je hoeft te doen, is het maximale bedrag instellen dat je wilt betalen. 

      3. Veilig betalen

      Betaal voor je bijzondere object en we houden de betaling veilig totdat je nieuwe aanwinst veilig is bezorgd. We gebruiken een vertrouwd betalingssysteem om alle transacties af te handelen. 

Wil je iets vergelijkbaars verkopen?

Of je nu nieuw bent met online veilingen of professioneel verkoopt, wij kunnen je helpen meer te verdienen met je bijzondere objecten.

Verkoop je object