Nr. 25372087

Verkocht
Volkswagen - Scirocco GT2 - 1991
Eindbod
€ 1,800
263 weken geleden

Volkswagen - Scirocco GT2 - 1991

Te koop aangeboden is een oorspronkelijke, ongewijzigde en ongelaste VW Scirocco GT 2 in een zilvergrijs metallic, kleurcode LD7V, motorcode JH, 1.8 liter benzinemotor met een kilometerstand van 212.000 km, voor het eerst geregistreerd in januari 1991. Gemoderniseerd met een D3-uitlaatgas- reinigingssysteem, vandaar een lagere belasting. TÜV en uitstoot test geldig tot 11/2020, direct rijklaar. Technisch gesproken, absoluut prachtig, gewoon bijna €3.500 in onderhoud en zijn keuring geïnvesteerd. De distributieriem is vervangen, hij heeft een volledige beurt gehad, de remmen zijn nieuw, hij heeft nieuwe all-weather banden op 15 inch BBS velgen (met ABE). De waterpomp is nieuw, olie en filters zijn nieuw, de handrem kabels en wielremcilinders zijn nieuw, nieuwe accu, nieuwe veren; Ik voorzie u graag van een kopie van de factuur. De auto heeft geen roest, maar er zijn enkele kleine visuele gebreken en ook een paar kleine krassen. Uiterlijke staat: zeer goed. Ook opgenomen in de veiling is een grote partij onderdelen die ik verwijderd heb uit een qua constructie identieke auto, en vervolgens opgeslagen, omdat het steeds moeilijker wordt om onderdelen te krijgen, en nu kunt u alleen veel onderdelen krijgen via VW Classic. Ik heb de onderdelen gefotografeerd; Er zijn 7 dozen met kleine onderdelen, 2 sets originele banden / velgen (14 inch), sluitringen, en onderdelen voor het interieur en carrosserie. De auto is opgeslagen in een droge plaats en vrij van elke invloed van het weer in een ondergrondse garage. Deze kavel kan worden bekeken en opgehaald in 40229 Bacharach, Duitsland. Düsseldorf is niet ver van de Nederlandse en Belgische grens. De Scirocco kan geleverd worden tegen brandstofkosten.

Nr. 25372087

Verkocht
Volkswagen - Scirocco GT2 - 1991

Volkswagen - Scirocco GT2 - 1991

Te koop aangeboden is een oorspronkelijke, ongewijzigde en ongelaste VW Scirocco GT 2 in een zilvergrijs metallic, kleurcode LD7V, motorcode JH, 1.8 liter benzinemotor met een kilometerstand van 212.000 km, voor het eerst geregistreerd in januari 1991. Gemoderniseerd met een D3-uitlaatgas- reinigingssysteem, vandaar een lagere belasting. TÜV en uitstoot test geldig tot 11/2020, direct rijklaar. Technisch gesproken, absoluut prachtig, gewoon bijna €3.500 in onderhoud en zijn keuring geïnvesteerd. De distributieriem is vervangen, hij heeft een volledige beurt gehad, de remmen zijn nieuw, hij heeft nieuwe all-weather banden op 15 inch BBS velgen (met ABE). De waterpomp is nieuw, olie en filters zijn nieuw, de handrem kabels en wielremcilinders zijn nieuw, nieuwe accu, nieuwe veren; Ik voorzie u graag van een kopie van de factuur.

De auto heeft geen roest, maar er zijn enkele kleine visuele gebreken en ook een paar kleine krassen. Uiterlijke staat: zeer goed.

Ook opgenomen in de veiling is een grote partij onderdelen die ik verwijderd heb uit een qua constructie identieke auto, en vervolgens opgeslagen, omdat het steeds moeilijker wordt om onderdelen te krijgen, en nu kunt u alleen veel onderdelen krijgen via VW Classic. Ik heb de onderdelen gefotografeerd; Er zijn 7 dozen met kleine onderdelen, 2 sets originele banden / velgen (14 inch), sluitringen, en onderdelen voor het interieur en carrosserie.

De auto is opgeslagen in een droge plaats en vrij van elke invloed van het weer in een ondergrondse garage. Deze kavel kan worden bekeken en opgehaald in 40229 Bacharach, Duitsland. Düsseldorf is niet ver van de Nederlandse en Belgische grens. De Scirocco kan geleverd worden tegen brandstofkosten.

Stel een zoekopdracht in
Stel een zoekopdracht in om een melding te ontvangen wanneer er nieuwe resultaten zijn.

Dit object was te vinden in

                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    

Zo koop je op Catawiki

Meer informatie over onze Kopersbescherming

      1. Ontdek iets bijzonders

      Verken duizenden bijzondere objecten die door experts zijn geselecteerd. Bekijk de foto's, de details en de geschatte waarde van elk bijzonder object. 

      2. Plaats het hoogste bod

      Vind iets waar je van houdt en plaats het hoogste bod. Je kunt de veiling volgen tot het einde of je kunt ons systeem voor je laten bieden. Het enige dat je hoeft te doen, is het maximale bedrag instellen dat je wilt betalen. 

      3. Veilig betalen

      Betaal voor je bijzondere object en we houden de betaling veilig totdat je nieuwe aanwinst veilig is bezorgd. We gebruiken een vertrouwd betalingssysteem om alle transacties af te handelen. 

Wil je iets vergelijkbaars verkopen?

Of je nu nieuw bent met online veilingen of professioneel verkoopt, wij kunnen je helpen meer te verdienen met je bijzondere objecten.

Verkoop je object