Nr. 25427075

Verkocht
Schaub Lorenz - Goldsuper W42 type 3079 - Buizenradio
Eindbod
€ 200
263 weken geleden

Schaub Lorenz - Goldsuper W42 type 3079 - Buizenradio

De radio is gereviseerd en in fraaie staat met weinig gebruikssporen. Buizenbezetting ECC85, ECH81, EF93, EABC80, EM85, 2x ECL82, EZ80. De superontvanger heeft KG, MG en LG bereik en FM met gescheiden afsteminrichting. Effectieve FM-binnenantenne. Draaibare ferrietantenne voor MG-ontvangst. Versterker met balanseindtrap (bijzonder!). Twee grote speakers in het front en electrostatische hogetonen weergevers in de zijkanten. Na de uitgevoerde revisie bruikbaar op een netspanning van 220-240 Volt. Afmetingen 640 x 400 x 270 mm. Gewicht 13 kg. De aanschafsprijs in 1956 was 399.00 DM. Al in de 50-er jaren is de FM-tuner vervangen. Later is ook de voedingstransformator vervangen en het voedingscircuit gewijzigd. Hierdoor is het toestel nu bruikbaar op een netspanning van 220V tot maximaal 240V. Dit maakt de buizenradio ook bruikbaar in een omgeving met veel zonnepanelen waardoor de netspanning wat hoger kan liggen dan normaal. De meeste oude buizenradio’s zijn daar niet blij mee, maar deze Goldsuper heeft er geen probleem mee. Bij de revisie zijn de meeste condensatoren, een weerstand en een buis vervangen. De aan/uit-schakelaar is nu een microswitch. Het nieuwe aansluitsnoer is dubbel geïsoleerd en heeft een Eurostekker. Binnen een straal van 100 km van Enschede wordt de radio bij de koper afgeleverd.

Nr. 25427075

Verkocht
Schaub Lorenz - Goldsuper W42 type 3079 - Buizenradio

Schaub Lorenz - Goldsuper W42 type 3079 - Buizenradio

De radio is gereviseerd en in fraaie staat met weinig gebruikssporen. Buizenbezetting ECC85, ECH81, EF93, EABC80, EM85, 2x ECL82, EZ80. De superontvanger heeft KG, MG en LG bereik en FM met gescheiden afsteminrichting. Effectieve FM-binnenantenne. Draaibare ferrietantenne voor MG-ontvangst. Versterker met balanseindtrap (bijzonder!). Twee grote speakers in het front en electrostatische hogetonen weergevers in de zijkanten. Na de uitgevoerde revisie bruikbaar op een netspanning van 220-240 Volt. Afmetingen 640 x 400 x 270 mm. Gewicht 13 kg. De aanschafsprijs in 1956 was 399.00 DM.
Al in de 50-er jaren is de FM-tuner vervangen. Later is ook de voedingstransformator vervangen en het voedingscircuit gewijzigd. Hierdoor is het toestel nu bruikbaar op een netspanning van 220V tot maximaal 240V. Dit maakt de buizenradio ook bruikbaar in een omgeving met veel zonnepanelen waardoor de netspanning wat hoger kan liggen dan normaal. De meeste oude buizenradio’s zijn daar niet blij mee, maar deze Goldsuper heeft er geen probleem mee. Bij de revisie zijn de meeste condensatoren, een weerstand en een buis vervangen. De aan/uit-schakelaar is nu een microswitch. Het nieuwe aansluitsnoer is dubbel geïsoleerd en heeft een Eurostekker.
Binnen een straal van 100 km van Enschede wordt de radio bij de koper afgeleverd.

Stel een zoekopdracht in
Stel een zoekopdracht in om een melding te ontvangen wanneer er nieuwe resultaten zijn.

Dit object was te vinden in

                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    

Zo koop je op Catawiki

Meer informatie over onze Kopersbescherming

      1. Ontdek iets bijzonders

      Verken duizenden bijzondere objecten die door experts zijn geselecteerd. Bekijk de foto's, de details en de geschatte waarde van elk bijzonder object. 

      2. Plaats het hoogste bod

      Vind iets waar je van houdt en plaats het hoogste bod. Je kunt de veiling volgen tot het einde of je kunt ons systeem voor je laten bieden. Het enige dat je hoeft te doen, is het maximale bedrag instellen dat je wilt betalen. 

      3. Veilig betalen

      Betaal voor je bijzondere object en we houden de betaling veilig totdat je nieuwe aanwinst veilig is bezorgd. We gebruiken een vertrouwd betalingssysteem om alle transacties af te handelen. 

Wil je iets vergelijkbaars verkopen?

Of je nu nieuw bent met online veilingen of professioneel verkoopt, wij kunnen je helpen meer te verdienen met je bijzondere objecten.

Verkoop je object