Nog niet geregistreerd?
Door gratis een Catawiki-account aan te maken, kun je bieden op onze 75.000 bijzondere objecten die iedere week geveild worden.
ofInloggen

Nr. 25675919

Niet meer beschikbaar
Fiat - Siata Spring  - 1968
Bieden gesloten
257 weken geleden

Fiat - Siata Spring - 1968

BESCHRIJVING Fiat Siata 850 Spring met Siata (Turijn) carrosserie uit 1968, slechts 3.000 exemplaren gebaseerd op de Fiat 850 Sport, slechts 300 exemplaren nog in circulatie. Auto met alle originele accessoires, originele kap en spaakwielen beschikbaar. Uitstekende mechanica, geheel onderhouden en in werkende staat. Sporadisch gebruikt in de prachtige kustplaats Gallipoli in Salento, Apulië, alleen in de zomer, ver van kou, ijs en sneeuw. Geen ongevallen, gezond en in geweldige staat. Nieuwe banden en getest met originele kentekenplaten. Auto met een geldige keuring. Transport kan geregeld worden via een bedrijf dat gespecialiseerd is in nationaal en internationaal transport, deze kosten zullen na de verkoop en na akkoord door beide partijen ten laste komen van de koper. Let op: wij zijn niet verantwoordelijk voor het transport. Als het voertuig niet in Italië wordt verkocht, duurt het enkele dagen voor de organisatie van het transport en de voltooiing van de administratieve procedures voor de export in overeenstemming met de geldende wetgeving. De kosten voor exportdocumenten en transport komen ten laste van de koper. De kosten hiervan zullen na de verkoop worden medegedeeld en zijn afhankelijk van het land van bestemming. Wij willen benadrukken dat het organiseren van het vervoer een optionele service is en dus geen verplichting. De verantwoordelijkheid voor eventuele vertragingen, problemen met de levering en/of schade ligt bij het transportbedrijf. Deze auto kan worden bezichtigd en opgehaald in Galatone (Lecce), Italië.

Nr. 25675919

Niet meer beschikbaar
Fiat - Siata Spring  - 1968

Fiat - Siata Spring - 1968

BESCHRIJVING
Fiat Siata 850 Spring met Siata (Turijn) carrosserie uit 1968, slechts 3.000 exemplaren gebaseerd op de Fiat 850 Sport, slechts 300 exemplaren nog in circulatie.
Auto met alle originele accessoires, originele kap en spaakwielen beschikbaar.
Uitstekende mechanica, geheel onderhouden en in werkende staat. Sporadisch gebruikt in de prachtige kustplaats Gallipoli in Salento, Apulië, alleen in de zomer, ver van kou, ijs en sneeuw.
Geen ongevallen, gezond en in geweldige staat.
Nieuwe banden en getest met originele kentekenplaten. Auto met een geldige keuring.

Transport kan geregeld worden via een bedrijf dat gespecialiseerd is in nationaal en internationaal transport, deze kosten zullen na de verkoop en na akkoord door beide partijen ten laste komen van de koper. Let op: wij zijn niet verantwoordelijk voor het transport. Als het voertuig niet in Italië wordt verkocht, duurt het enkele dagen voor de organisatie van het transport en de voltooiing van de administratieve procedures voor de export in overeenstemming met de geldende wetgeving. De kosten voor exportdocumenten en transport komen ten laste van de koper. De kosten hiervan zullen na de verkoop worden medegedeeld en zijn afhankelijk van het land van bestemming.
Wij willen benadrukken dat het organiseren van het vervoer een optionele service is en dus geen verplichting. De verantwoordelijkheid voor eventuele vertragingen, problemen met de levering en/of schade ligt bij het transportbedrijf.


Deze auto kan worden bezichtigd en opgehaald in Galatone (Lecce), Italië.

Stel een zoekopdracht in
Stel een zoekopdracht in om een melding te ontvangen wanneer er nieuwe resultaten zijn.

Dit object was te vinden in

                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    

Zo koop je op Catawiki

Meer informatie over onze Kopersbescherming

      1. Ontdek iets bijzonders

      Verken duizenden bijzondere objecten die door experts zijn geselecteerd. Bekijk de foto's, de details en de geschatte waarde van elk bijzonder object. 

      2. Plaats het hoogste bod

      Vind iets waar je van houdt en plaats het hoogste bod. Je kunt de veiling volgen tot het einde of je kunt ons systeem voor je laten bieden. Het enige dat je hoeft te doen, is het maximale bedrag instellen dat je wilt betalen. 

      3. Veilig betalen

      Betaal voor je bijzondere object en we houden de betaling veilig totdat je nieuwe aanwinst veilig is bezorgd. We gebruiken een vertrouwd betalingssysteem om alle transacties af te handelen. 

Wil je iets vergelijkbaars verkopen?

Of je nu nieuw bent met online veilingen of professioneel verkoopt, wij kunnen je helpen meer te verdienen met je bijzondere objecten.

Verkoop je object