Nr. 25834969

Verkocht
Edox - Delfin Super Waterproof  - Ref. 421 2303 4 - Heren - 1960-1969
Eindbod
€ 85
261 weken geleden

Edox - Delfin Super Waterproof - Ref. 421 2303 4 - Heren - 1960-1969

Schitterende en grote vintage Edox Delfin Super Waterproof uit de jaren 70. De 'Delfin Super Waterproof' was een extra waterdicht horloge door dubbele pakkingen, een dik glas en een extra bescherming achter het achterdeksel. Deze vintage Edox heeft een edelstalen kast van 36mm en draagt mooi groot door de dikte van 12.5mm en 41mm Lug tot Lug maat. Het horloge heeft een unieke uitstraling door zijn bruine wijzerplaat met verticaal geborstelde structuur. Deze wijzerplaat is licht in het midden en wordt donkerder naar de buitenkant. Ook veranderd de kleur mee met de lichtinval. Deze bruinkleurige wijzerplaat geven het horloge een unieke en prachtige uitstraling! Achter het geschroefde achterdeksel tikt het mooie AS ST 1950/51 uurwerk. Het uurwerk loopt uitstekend en windt soepel op. Ook werkt tijdsverstelling uitstekend en verspringt de datum keurig op 12 uur. Technisch dus weer klaar voor jaren draagplezier! Aan het horloge zit een universele stalen band welke geschikt is voor polsen tot 21cm. De stijl van de band past prachtig bij de vintage Edox. Edox was in de Seventies een luxe Zwitsers horlogemerk vergelijkbaar met merken als Longines, Tissot, Omega en Certina.

Nr. 25834969

Verkocht
Edox - Delfin Super Waterproof  - Ref. 421 2303 4 - Heren - 1960-1969

Edox - Delfin Super Waterproof - Ref. 421 2303 4 - Heren - 1960-1969


Schitterende en grote vintage Edox Delfin Super Waterproof uit de jaren 70.

De 'Delfin Super Waterproof' was een extra waterdicht horloge door dubbele pakkingen, een dik glas en een extra bescherming achter het achterdeksel.

Deze vintage Edox heeft een edelstalen kast van 36mm en draagt mooi groot door de dikte van 12.5mm en 41mm Lug tot Lug maat.

Het horloge heeft een unieke uitstraling door zijn bruine wijzerplaat met verticaal geborstelde structuur. Deze wijzerplaat is licht in het midden en wordt donkerder naar de buitenkant. Ook veranderd de kleur mee met de lichtinval. Deze bruinkleurige wijzerplaat geven het horloge een unieke en prachtige uitstraling!

Achter het geschroefde achterdeksel tikt het mooie AS ST 1950/51 uurwerk.
Het uurwerk loopt uitstekend en windt soepel op. Ook werkt tijdsverstelling uitstekend en verspringt de datum keurig op 12 uur. Technisch dus weer klaar voor jaren draagplezier!

Aan het horloge zit een universele stalen band welke geschikt is voor polsen tot 21cm. De stijl van de band past prachtig bij de vintage Edox.

Edox was in de Seventies een luxe Zwitsers horlogemerk vergelijkbaar met merken als Longines, Tissot, Omega en Certina.




Stel een zoekopdracht in
Stel een zoekopdracht in om een melding te ontvangen wanneer er nieuwe resultaten zijn.

Dit object was te vinden in

                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    

Zo koop je op Catawiki

Meer informatie over onze Kopersbescherming

      1. Ontdek iets bijzonders

      Verken duizenden bijzondere objecten die door experts zijn geselecteerd. Bekijk de foto's, de details en de geschatte waarde van elk bijzonder object. 

      2. Plaats het hoogste bod

      Vind iets waar je van houdt en plaats het hoogste bod. Je kunt de veiling volgen tot het einde of je kunt ons systeem voor je laten bieden. Het enige dat je hoeft te doen, is het maximale bedrag instellen dat je wilt betalen. 

      3. Veilig betalen

      Betaal voor je bijzondere object en we houden de betaling veilig totdat je nieuwe aanwinst veilig is bezorgd. We gebruiken een vertrouwd betalingssysteem om alle transacties af te handelen. 

Wil je iets vergelijkbaars verkopen?

Of je nu nieuw bent met online veilingen of professioneel verkoopt, wij kunnen je helpen meer te verdienen met je bijzondere objecten.

Verkoop je object