Nr. 25977221

Verkocht
Chevrolet - Corvette C1  - 1961
Eindbod
€ 86,000
259 weken geleden

Chevrolet - Corvette C1 - 1961

Laat deze kans niet liggen en wordt de nieuwe eigenaar van deze zeer unieke en tijdloze klassieke Corvette cabriolet! Het betreft hier een NO RESERVE VEILING. In 1961 kreeg de Corvette (C1) carrosserie een serieuze facelift. Een nieuwe eenvoudige grille en een totaal andere achterpartij die al een aardige indicatie gaf van de dingen die komen gingen. Het eerste jaar met vier ronde achterlichten wat een Corvette traditie zou worden. De uitlaten kwamen voor het eerst uit onder de carrosserie in plaats van uit de carrosserie door de achterpanelen. Het laatste jaar dat de Corvette banden kon krijgen met de brede witte vlakken (wide whitewall tires). Ook het laatste jaar dat men de carrosserie met contrasterende zijvlakken kon krijgen. Slechts 10.939 stuks werden er geproduceerd. De Corvette C1 is steeds minder vaak te zien en begint een zeldzaamheid te worden in het straatbeeld, zeker de gewilde triple black uitvoering (zwarte lak, interieur en tapijt). Het betreft hier een auto die gelijk start, netjes stationair loopt, krachtig accelereert en soepel door alle versnellingen schakelt. De Corvette motor met Edelbrock upgrades zorgt voor genoeg power! De motor is door de verleden eigenaar 5 jaar geleden gereviseerd. Het originele interieur ziet er nog erg fris uit. Daarnaast staat de Corvette nog goed in zijn diepzwarte lak en is recentelijk nog voorzien van een nieuwe softtop. Wacht dan ook niet en grijp uw kans die nieuwe trotse eigenaar te worden van dit prachtige stuk Amerikaanse geschiedenis! Technische informatie: Chevrolet Corvette C1 283CI V8 Convertible - 1961 merk: Chevrolet type: Corvette C1 283CI V8 Convertible bouwjaar: 1961 kleur: Two tone motor en vermogen: 283CI V8 met Edelbrock carburateur brandstof: benzine transmissie: handgeschakeld afgelezen stand: 48255 aantal sleutels: 4 marge: Ja (Reeds in Nederland geïmporteerd, BTW en invoerrechten zijn volledig voldaan) papieren / kenteken: USA title VIN: 108675103533 OPTIES: - 4 barrel Edelbrock carburateur - dual exhausts - lederen interieur - neerklapbare hardtop - sportuitlaat - verchroomde bumpers - verchroomde spiegel - verchroomde wieldoppen - volledig reservewiel - white wall banden - originele radio EXTRA INFORMATIE: - Motor 5 jaar geleden gereviseerd door verleden eigenaar (geen bonnen aanwezig) De auto kan bekeken en afgehaald worden in Schiedam, Nederland.

Nr. 25977221

Verkocht
Chevrolet - Corvette C1  - 1961

Chevrolet - Corvette C1 - 1961

Laat deze kans niet liggen en wordt de nieuwe eigenaar van deze zeer unieke en tijdloze klassieke Corvette cabriolet! Het betreft hier een NO RESERVE VEILING.

In 1961 kreeg de Corvette (C1) carrosserie een serieuze facelift. Een nieuwe eenvoudige grille en een totaal andere achterpartij die al een aardige indicatie gaf van de dingen die komen gingen. Het eerste jaar met vier ronde achterlichten wat een Corvette traditie zou worden. De uitlaten kwamen voor het eerst uit onder de carrosserie in plaats van uit de carrosserie door de achterpanelen. Het laatste jaar dat de Corvette banden kon krijgen met de brede witte vlakken (wide whitewall tires). Ook het laatste jaar dat men de carrosserie met contrasterende zijvlakken kon krijgen. Slechts 10.939 stuks werden er geproduceerd.

De Corvette C1 is steeds minder vaak te zien en begint een zeldzaamheid te worden in het straatbeeld, zeker de gewilde triple black uitvoering (zwarte lak, interieur en tapijt).

Het betreft hier een auto die gelijk start, netjes stationair loopt, krachtig accelereert en soepel door alle versnellingen schakelt. De Corvette motor met Edelbrock upgrades zorgt voor genoeg power! De motor is door de verleden eigenaar 5 jaar geleden gereviseerd. Het originele interieur ziet er nog erg fris uit. Daarnaast staat de Corvette nog goed in zijn diepzwarte lak en is recentelijk nog voorzien van een nieuwe softtop.

Wacht dan ook niet en grijp uw kans die nieuwe trotse eigenaar te worden van dit prachtige stuk Amerikaanse geschiedenis!

Technische informatie:

Chevrolet Corvette C1 283CI V8 Convertible - 1961

merk: Chevrolet
type: Corvette C1 283CI V8 Convertible
bouwjaar: 1961
kleur: Two tone
motor en vermogen: 283CI V8 met Edelbrock carburateur
brandstof: benzine
transmissie: handgeschakeld
afgelezen stand: 48255
aantal sleutels: 4
marge: Ja (Reeds in Nederland geïmporteerd, BTW en invoerrechten zijn volledig voldaan)
papieren / kenteken: USA title
VIN: 108675103533

OPTIES:
- 4 barrel Edelbrock carburateur
- dual exhausts
- lederen interieur
- neerklapbare hardtop
- sportuitlaat
- verchroomde bumpers
- verchroomde spiegel
- verchroomde wieldoppen
- volledig reservewiel
- white wall banden
- originele radio

EXTRA INFORMATIE:
- Motor 5 jaar geleden gereviseerd door verleden eigenaar (geen bonnen aanwezig)

De auto kan bekeken en afgehaald worden in Schiedam, Nederland.

Stel een zoekopdracht in
Stel een zoekopdracht in om een melding te ontvangen wanneer er nieuwe resultaten zijn.

Dit object was te vinden in

                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    

Zo koop je op Catawiki

Meer informatie over onze Kopersbescherming

      1. Ontdek iets bijzonders

      Verken duizenden bijzondere objecten die door experts zijn geselecteerd. Bekijk de foto's, de details en de geschatte waarde van elk bijzonder object. 

      2. Plaats het hoogste bod

      Vind iets waar je van houdt en plaats het hoogste bod. Je kunt de veiling volgen tot het einde of je kunt ons systeem voor je laten bieden. Het enige dat je hoeft te doen, is het maximale bedrag instellen dat je wilt betalen. 

      3. Veilig betalen

      Betaal voor je bijzondere object en we houden de betaling veilig totdat je nieuwe aanwinst veilig is bezorgd. We gebruiken een vertrouwd betalingssysteem om alle transacties af te handelen. 

Wil je iets vergelijkbaars verkopen?

Of je nu nieuw bent met online veilingen of professioneel verkoopt, wij kunnen je helpen meer te verdienen met je bijzondere objecten.

Verkoop je object