Nr. 26036637

Verkocht
Peill & Putzler - Lamp - Model Kibo  - Bauhaus
Eindbod
€ 220
259 weken geleden

Peill & Putzler - Lamp - Model Kibo - Bauhaus

De rechte lijnen en geometrie van de Bauhaus stijl zijn duidelijk te zien in het hier aangeboden model Kibo van Peill + Putzler. Peill + Putzler produceerde decennia lang design lichtobjecten in samenwerking met toonaangevende ontwerpers zoals Wilhelm Wagenfeld een van de meest invloedrijke ontwerpers tijdens de Bauhaus periode. Deze lamp is met hand geblazen en uitgevoerd in zwaar dubbel gelaagd opaal glas. De binnenkant is wit, de buitenkant helder uitlopend in een transparante kristallen punt. De voet is uitgevoerd in nikkel. Het model Kibo is in drie verschillende afmetingen geproduceerd. Het hier aangeboden model is de grootste versie in zijn serie en is dubbel gemerkt. Veel van de iconische werken van Peill + Putzler zijn tegenwoordig opgenomen in de collectie van vooraanstaande musea zoals het Museum of Modern Art in New York. Dit tijdloze ontwerp van het model Kibo past in elk eigentijds interieur. Afmetingen: H 32 cm Ø 25 cm

Nr. 26036637

Verkocht
Peill & Putzler - Lamp - Model Kibo  - Bauhaus

Peill & Putzler - Lamp - Model Kibo - Bauhaus

De rechte lijnen en geometrie van de Bauhaus stijl zijn duidelijk te zien in het hier aangeboden model Kibo van Peill + Putzler. Peill + Putzler produceerde decennia lang design lichtobjecten in samenwerking met toonaangevende ontwerpers zoals Wilhelm Wagenfeld een van de meest invloedrijke ontwerpers tijdens de Bauhaus periode. Deze lamp is met hand geblazen en uitgevoerd in zwaar dubbel gelaagd opaal glas. De binnenkant is wit, de buitenkant helder uitlopend in een transparante kristallen punt. De voet is uitgevoerd in nikkel. Het model Kibo is in drie verschillende afmetingen geproduceerd. Het hier aangeboden model is de grootste versie in zijn serie en is dubbel gemerkt.

Veel van de iconische werken van Peill + Putzler zijn tegenwoordig opgenomen in de collectie van
vooraanstaande musea zoals het Museum of Modern Art in New York. Dit tijdloze ontwerp van het model Kibo past in elk eigentijds interieur.

Afmetingen: H 32 cm Ø 25 cm

Stel een zoekopdracht in
Stel een zoekopdracht in om een melding te ontvangen wanneer er nieuwe resultaten zijn.

Dit object was te vinden in

                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    

Zo koop je op Catawiki

Meer informatie over onze Kopersbescherming

      1. Ontdek iets bijzonders

      Verken duizenden bijzondere objecten die door experts zijn geselecteerd. Bekijk de foto's, de details en de geschatte waarde van elk bijzonder object. 

      2. Plaats het hoogste bod

      Vind iets waar je van houdt en plaats het hoogste bod. Je kunt de veiling volgen tot het einde of je kunt ons systeem voor je laten bieden. Het enige dat je hoeft te doen, is het maximale bedrag instellen dat je wilt betalen. 

      3. Veilig betalen

      Betaal voor je bijzondere object en we houden de betaling veilig totdat je nieuwe aanwinst veilig is bezorgd. We gebruiken een vertrouwd betalingssysteem om alle transacties af te handelen. 

Wil je iets vergelijkbaars verkopen?

Of je nu nieuw bent met online veilingen of professioneel verkoopt, wij kunnen je helpen meer te verdienen met je bijzondere objecten.

Verkoop je object