Nr. 26150813

Verkocht
Seiko - Automatic Day-Date Hi-Beat  - ref. 2906-3040 - Dames - 1980-1989
Eindbod
€ 9
259 weken geleden

Seiko - Automatic Day-Date Hi-Beat - ref. 2906-3040 - Dames - 1980-1989

Mooie vintage Seiko uit Oktober 1985 met automatisch Hi-Beat uurwerk. Dit is de rechthoekige uitvoering met donkerblauw matte wijzerplaat en Day-Date aanduiding. De kleur blauw veranderd door de lichtinval op een schitterende manier. Het Seiko logo en de uurindexen zijn opgelegd en het Tritium is door de jaren heen mooi verkleurd. De roestvrij stalen kast meet 19x33mm waardoor hij relatief groot draagt door dit type horloge. De originele stalen band met Z525 endlinks heeft weinig rek en is geschikt voor polsen tot 17.5cm. Het automatische 2906 uurwerk loopt prima en windt zowel goed op via de kroon als middels polsbeweging. Ook werkt de tijdsverstelling en Quickset datumfunctie goed en verspringt de datum keurig op 12 uur. De dagaanduiding is in het Engels en Duits. De onderhoudshistorie is echter onbekend dus een servicebeurt wordt aanbevolen. Deze Hi-Beat Seiko's zijn zeer verzamelwaardig en zullen enkel nog in waarde stijgen. Zie ook de ronde variant in deze Seiko veiling. Wordt zorgvuldig verpakt en verzekerd verzonden.

Nr. 26150813

Verkocht
Seiko - Automatic Day-Date Hi-Beat  - ref. 2906-3040 - Dames - 1980-1989

Seiko - Automatic Day-Date Hi-Beat - ref. 2906-3040 - Dames - 1980-1989

Mooie vintage Seiko uit Oktober 1985 met automatisch Hi-Beat uurwerk.

Dit is de rechthoekige uitvoering met donkerblauw matte wijzerplaat en Day-Date aanduiding. De kleur blauw veranderd door de lichtinval op een schitterende manier. Het Seiko logo en de uurindexen zijn opgelegd en het Tritium is door de jaren heen mooi verkleurd. De roestvrij stalen kast meet 19x33mm waardoor hij relatief groot draagt door dit type horloge.

De originele stalen band met Z525 endlinks heeft weinig rek en is geschikt voor polsen tot 17.5cm.

Het automatische 2906 uurwerk loopt prima en windt zowel goed op via de kroon als middels polsbeweging. Ook werkt de tijdsverstelling en Quickset datumfunctie goed en verspringt de datum keurig op 12 uur. De dagaanduiding is in het Engels en Duits. De onderhoudshistorie is echter onbekend dus een servicebeurt wordt aanbevolen.

Deze Hi-Beat Seiko's zijn zeer verzamelwaardig en zullen enkel nog in waarde stijgen. Zie ook de ronde variant in deze Seiko veiling. Wordt zorgvuldig verpakt en verzekerd verzonden.

Stel een zoekopdracht in
Stel een zoekopdracht in om een melding te ontvangen wanneer er nieuwe resultaten zijn.

Dit object was te vinden in

                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    

Zo koop je op Catawiki

Meer informatie over onze Kopersbescherming

      1. Ontdek iets bijzonders

      Verken duizenden bijzondere objecten die door experts zijn geselecteerd. Bekijk de foto's, de details en de geschatte waarde van elk bijzonder object. 

      2. Plaats het hoogste bod

      Vind iets waar je van houdt en plaats het hoogste bod. Je kunt de veiling volgen tot het einde of je kunt ons systeem voor je laten bieden. Het enige dat je hoeft te doen, is het maximale bedrag instellen dat je wilt betalen. 

      3. Veilig betalen

      Betaal voor je bijzondere object en we houden de betaling veilig totdat je nieuwe aanwinst veilig is bezorgd. We gebruiken een vertrouwd betalingssysteem om alle transacties af te handelen. 

Wil je iets vergelijkbaars verkopen?

Of je nu nieuw bent met online veilingen of professioneel verkoopt, wij kunnen je helpen meer te verdienen met je bijzondere objecten.

Verkoop je object