Nr. 26165973

Verkocht
Citroën - 2CV 6 Transat - 1983
Eindbod
€ 8,500
253 weken geleden

Citroën - 2CV 6 Transat - 1983

Ik bied een 2CV Transat aan die in het voorjaar van 1983 aan Spanje werd geleverd. Deze originele Transat (genaamd Beach Comber in Engeland en France 3 in Frankrijk) is een Limited Edition. In de jaren 1983 en 1984 was hij beperkt tot 2000 stuks per jaar. In 1983 sponsorde Citroën het France 3 zeiljacht in de Americas Cup, waarna deze Limited Edition verscheen. Dit was zo succesvol dat Citroën in 1984 een verdere editie van 2000 modellen lanceerde. Ik kocht deze droomauto van een oudere dame. De auto is regelmatig onderhouden en stond altijd in de garage wanneer hij niet in gebruik was. Na de aankoop in december 2018 zijn alle oliën, filters en de accu vervangen door een garage die de auto volledig gecontroleerd heeft op mijn verzoek. De garage was positief onder de indruk van de echt zeer goede algemene staat. De kap werd ook vernieuwd met OEM-kwaliteitsonderdelen (het origineel was gebleekt en zal worden opgenomen in deze kavel). De koplampen en alle verwarmings- en ventilatieslangen werden ook vernieuwd, evenals de bodemplaatbescherming. Lelijke verfgebreken werden gerepareerd door een gespecialiseerde verfwinkel. De grill is niet meer origineel voor het model, maar de winterbescherming is inbegrepen. De auto doorstond de Spaanse MOT zonder enige opmerkingen. Het interieur is in zeer goede staat zonder tekenen van slijtage. De stof boven de zijramen is niet mooi meer, maar een nieuwe vervangingsset is ook inbegrepen. Een mooi voertuig waar alles perfect werkt. De motor en de transmissie zijn krachtig en maken geen lawaai. De auto is krachtig, betrouwbaar en start onmiddellijk/op de foto's ontbreekt nog een bumper rubber, die natuurlijk is vervangen. Het voertuig is in zijn oorspronkelijke staat, behalve voor de reparaties, heeft geen roestpenetratie, is niet gelast en heeft zeer weinig tekenen van vliegroest. Originele handleidingen, tweede sleutelset compleet. Een zeldzaamheid met gegarandeerde toegevoegde waarde! De foto's zijn genomen in de middag- en avondzon! Ophalen heeft de voorkeur. Het transport kan ook door mij georganiseerd worden, bijvoorbeeld naar Duitsland €750. Andere landen op aanvraag.

Nr. 26165973

Verkocht
Citroën - 2CV 6 Transat - 1983

Citroën - 2CV 6 Transat - 1983

Ik bied een 2CV Transat aan die in het voorjaar van 1983 aan Spanje werd geleverd. Deze originele Transat (genaamd Beach Comber in Engeland en France 3 in Frankrijk) is een Limited Edition. In de jaren 1983 en 1984 was hij beperkt tot 2000 stuks per jaar. In 1983 sponsorde Citroën het France 3 zeiljacht in de Americas Cup, waarna deze Limited Edition verscheen. Dit was zo succesvol dat Citroën in 1984 een verdere editie van 2000 modellen lanceerde.
Ik kocht deze droomauto van een oudere dame. De auto is regelmatig onderhouden en stond altijd in de garage wanneer hij niet in gebruik was. Na de aankoop in december 2018 zijn alle oliën, filters en de accu vervangen door een garage die de auto volledig gecontroleerd heeft op mijn verzoek. De garage was positief onder de indruk van de echt zeer goede algemene staat.
De kap werd ook vernieuwd met OEM-kwaliteitsonderdelen (het origineel was gebleekt en zal worden opgenomen in deze kavel). De koplampen en alle verwarmings- en ventilatieslangen werden ook vernieuwd, evenals de bodemplaatbescherming. Lelijke verfgebreken werden gerepareerd door een gespecialiseerde verfwinkel.
De grill is niet meer origineel voor het model, maar de winterbescherming is inbegrepen. De auto doorstond de Spaanse MOT zonder enige opmerkingen. Het interieur is in zeer goede staat zonder tekenen van slijtage. De stof boven de zijramen is niet mooi meer, maar een nieuwe vervangingsset is ook inbegrepen.
Een mooi voertuig waar alles perfect werkt. De motor en de transmissie zijn krachtig en maken geen lawaai. De auto is krachtig, betrouwbaar en start onmiddellijk/op de foto's ontbreekt nog een bumper rubber, die natuurlijk is vervangen.
Het voertuig is in zijn oorspronkelijke staat, behalve voor de reparaties, heeft geen roestpenetratie, is niet gelast en heeft zeer weinig tekenen van vliegroest. Originele handleidingen, tweede sleutelset compleet.
Een zeldzaamheid met gegarandeerde toegevoegde waarde!
De foto's zijn genomen in de middag- en avondzon!
Ophalen heeft de voorkeur. Het transport kan ook door mij georganiseerd worden, bijvoorbeeld naar Duitsland €750.
Andere landen op aanvraag.

Stel een zoekopdracht in
Stel een zoekopdracht in om een melding te ontvangen wanneer er nieuwe resultaten zijn.

Dit object was te vinden in

                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    

Zo koop je op Catawiki

Meer informatie over onze Kopersbescherming

      1. Ontdek iets bijzonders

      Verken duizenden bijzondere objecten die door experts zijn geselecteerd. Bekijk de foto's, de details en de geschatte waarde van elk bijzonder object. 

      2. Plaats het hoogste bod

      Vind iets waar je van houdt en plaats het hoogste bod. Je kunt de veiling volgen tot het einde of je kunt ons systeem voor je laten bieden. Het enige dat je hoeft te doen, is het maximale bedrag instellen dat je wilt betalen. 

      3. Veilig betalen

      Betaal voor je bijzondere object en we houden de betaling veilig totdat je nieuwe aanwinst veilig is bezorgd. We gebruiken een vertrouwd betalingssysteem om alle transacties af te handelen. 

Wil je iets vergelijkbaars verkopen?

Of je nu nieuw bent met online veilingen of professioneel verkoopt, wij kunnen je helpen meer te verdienen met je bijzondere objecten.

Verkoop je object