Nr. 26389747

Verkocht
J.P. Kayser & Son - Hoge vaas met roodkoperen bladeren, hazelnoten en katjes
Eindbod
€ 150
257 weken geleden

J.P. Kayser & Son - Hoge vaas met roodkoperen bladeren, hazelnoten en katjes

Een zeer unieke zwaar uitgevoerde hoge Art Nouveau geel / rood koperen decoratieve vaas met hazelnoten en katjes rondom, periode begin 1900, van de Duitse fabrikant J.P. Kayser & Son in Krefeld-Bochum. Aan de onderkant van deze vaas staat het logo (een adelaar) van Kayser & Son. Afmetingen: Hoogte 48 cm x Diameter 23,5 cm (van oor tot oor) x Midden diameter 20 cm. Achtergrondinformatie: J.P. Kayser & Son is opgericht rond 1885. Oorspronkelijk produceerden ze tin en ontwikkelden ze een loodvrij tin onder de handelsnaam Kayserzinn. De hoofdontwerper van de firma was Hugo Leven, er zijn ook ontwerpen bekend van Olbrich. De firma maakte naast tinnen voorwerpen ook gebruiksgoed in koper en messing. De artistieke betekenis van de producten ging verloren met de dood van Engelbert Kayser in 1911. Hij leidde de ontwerpstudio in Keulen. Conditie in overeenstemming met de leeftijd en gebruik. De gebruikelijke gebruikssporen zoals krasjes, vlekjes, deukjes en patina vorming vooral op het roodkoperen decoratie welke helemaal donker is geworden maar een klein stukje gepoetst te hebben komt het roodkoper naar boven. Aan de onderzijde iets ingedeukt op de rand. Zie goed alle foto's om een goede indruk te krijgen van deze kavel. Wordt goed verpakt en per aangetekend verstuurd via PostNL Pakketservice, binnen en buiten Nederland. Bezoek ook onze Catawiki pagina catawiki.grooveydesign.nl met andere vintage kavels.

Nr. 26389747

Verkocht
J.P. Kayser & Son - Hoge vaas met roodkoperen bladeren, hazelnoten en katjes

J.P. Kayser & Son - Hoge vaas met roodkoperen bladeren, hazelnoten en katjes

Een zeer unieke zwaar uitgevoerde hoge Art Nouveau geel / rood koperen decoratieve vaas met hazelnoten en katjes rondom, periode begin 1900, van de Duitse fabrikant J.P. Kayser & Son in Krefeld-Bochum. Aan de onderkant van deze vaas staat het logo (een adelaar) van Kayser & Son.

Afmetingen: Hoogte 48 cm x Diameter 23,5 cm (van oor tot oor) x Midden diameter 20 cm.

Achtergrondinformatie:
J.P. Kayser & Son is opgericht rond 1885. Oorspronkelijk produceerden ze tin en ontwikkelden ze een loodvrij tin onder de handelsnaam Kayserzinn.

De hoofdontwerper van de firma was Hugo Leven, er zijn ook ontwerpen bekend van Olbrich. De firma maakte naast tinnen voorwerpen ook gebruiksgoed in koper en messing. De artistieke betekenis van de producten ging verloren met de dood van Engelbert Kayser in 1911. Hij leidde de ontwerpstudio in Keulen.

Conditie in overeenstemming met de leeftijd en gebruik. De gebruikelijke gebruikssporen zoals krasjes, vlekjes, deukjes en patina vorming vooral op het roodkoperen decoratie welke helemaal donker is geworden maar een klein stukje gepoetst te hebben komt het roodkoper naar boven. Aan de onderzijde iets ingedeukt op de rand. Zie goed alle foto's om een goede indruk te krijgen van deze kavel.


Wordt goed verpakt en per aangetekend verstuurd via PostNL Pakketservice, binnen en buiten Nederland. Bezoek ook onze Catawiki pagina catawiki.grooveydesign.nl met andere vintage kavels.

Stel een zoekopdracht in
Stel een zoekopdracht in om een melding te ontvangen wanneer er nieuwe resultaten zijn.

Dit object was te vinden in

                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    

Zo koop je op Catawiki

Meer informatie over onze Kopersbescherming

      1. Ontdek iets bijzonders

      Verken duizenden bijzondere objecten die door experts zijn geselecteerd. Bekijk de foto's, de details en de geschatte waarde van elk bijzonder object. 

      2. Plaats het hoogste bod

      Vind iets waar je van houdt en plaats het hoogste bod. Je kunt de veiling volgen tot het einde of je kunt ons systeem voor je laten bieden. Het enige dat je hoeft te doen, is het maximale bedrag instellen dat je wilt betalen. 

      3. Veilig betalen

      Betaal voor je bijzondere object en we houden de betaling veilig totdat je nieuwe aanwinst veilig is bezorgd. We gebruiken een vertrouwd betalingssysteem om alle transacties af te handelen. 

Wil je iets vergelijkbaars verkopen?

Of je nu nieuw bent met online veilingen of professioneel verkoopt, wij kunnen je helpen meer te verdienen met je bijzondere objecten.

Verkoop je object