Nog niet geregistreerd?
Door gratis een Catawiki-account aan te maken, kun je bieden op onze 75.000 bijzondere objecten die iedere week geveild worden.
ofInloggen

Nr. 26792843

Verkocht
Buren - Intra-Matic Micro-Rotor Automatic  - Ref. 931802 - Heren - 1960-1969
Eindbod
€ 140
251 weken geleden

Buren - Intra-Matic Micro-Rotor Automatic - Ref. 931802 - Heren - 1960-1969

Grote Buren Intra-Matic uit de Sixties met automatisch Micro-Rotor uurwerk. Door de platte en relatief grote kast, relatief grote kast en strakke wijzerplaat draagt het horloge groot. De Edelstalen kast meet 35mm exclusief kroon bij 39.5mm Lug-tot-Lug en is ongepolijst. Hierdoor zijn de originele facetranden erg scherp. Ook is de kroon origineel en gesigneerd met het Buren logo. De wijzerplaat is een echte blikvanger vol schitterende details. - Verticaal geborstelde structuur - Lange, opgelegde uurindexen met zwarte details - Opgelegd Buren logo - Facetgeslepen wijzers met mooi verkleurd Tritium Achter het geschroefde achterdeksel zit het automatische 329 uurwerk welke uitgerust is met een zeer kleine rotor, ook wel Micro Rotor genoemd. Door deze techniek konden automatische horloges destijds een stuk platter worden. Het uurwerk loopt goed en windt soepel op. Ook werkt de tijdsverstelling goed en verspringt de datum soepel om 12uur. De servicehistorie is echter onbekend! Een prachtig uurwerk met speciale techniek. Aan het horloge zit een universele, vintage stalen band geschikt tot 19cm. De band past prachtig bij het horloge. Buren is een Zwitsers topmerk vergelijkbaar met merken als Omega, Universal Genève en Longines. Wordt verzekerd verzonden.

Nr. 26792843

Verkocht
Buren - Intra-Matic Micro-Rotor Automatic  - Ref. 931802 - Heren - 1960-1969

Buren - Intra-Matic Micro-Rotor Automatic - Ref. 931802 - Heren - 1960-1969


Grote Buren Intra-Matic uit de Sixties met automatisch Micro-Rotor uurwerk. Door de platte en relatief grote kast, relatief grote kast en strakke wijzerplaat draagt het horloge groot.

De Edelstalen kast meet 35mm exclusief kroon bij 39.5mm Lug-tot-Lug en is ongepolijst. Hierdoor zijn de originele facetranden erg scherp. Ook is de kroon origineel en gesigneerd met het Buren logo.

De wijzerplaat is een echte blikvanger vol schitterende details.

- Verticaal geborstelde structuur
- Lange, opgelegde uurindexen met zwarte details
- Opgelegd Buren logo
- Facetgeslepen wijzers met mooi verkleurd Tritium

Achter het geschroefde achterdeksel zit het automatische 329 uurwerk welke uitgerust is met een zeer kleine rotor, ook wel Micro Rotor genoemd.
Door deze techniek konden automatische horloges destijds een stuk platter worden.

Het uurwerk loopt goed en windt soepel op. Ook werkt de tijdsverstelling goed en verspringt de datum soepel om 12uur. De servicehistorie is echter onbekend! Een prachtig uurwerk met speciale techniek.

Aan het horloge zit een universele, vintage stalen band geschikt tot 19cm. De band past prachtig bij het horloge.

Buren is een Zwitsers topmerk vergelijkbaar met merken als Omega, Universal Genève en Longines. Wordt verzekerd verzonden.

Stel een zoekopdracht in
Stel een zoekopdracht in om een melding te ontvangen wanneer er nieuwe resultaten zijn.

Dit object was te vinden in

                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    

Zo koop je op Catawiki

Meer informatie over onze Kopersbescherming

      1. Ontdek iets bijzonders

      Verken duizenden bijzondere objecten die door experts zijn geselecteerd. Bekijk de foto's, de details en de geschatte waarde van elk bijzonder object. 

      2. Plaats het hoogste bod

      Vind iets waar je van houdt en plaats het hoogste bod. Je kunt de veiling volgen tot het einde of je kunt ons systeem voor je laten bieden. Het enige dat je hoeft te doen, is het maximale bedrag instellen dat je wilt betalen. 

      3. Veilig betalen

      Betaal voor je bijzondere object en we houden de betaling veilig totdat je nieuwe aanwinst veilig is bezorgd. We gebruiken een vertrouwd betalingssysteem om alle transacties af te handelen. 

Wil je iets vergelijkbaars verkopen?

Of je nu nieuw bent met online veilingen of professioneel verkoopt, wij kunnen je helpen meer te verdienen met je bijzondere objecten.

Verkoop je object