Nog niet geregistreerd?
Door gratis een Catawiki-account aan te maken, kun je bieden op onze 75.000 bijzondere objecten die iedere week geveild worden.
ofInloggen

Nr. 27100365

Verkocht
Fiat - Campagnola AR76 4x4 - 1986
Eindbod
€ 5.600
250 weken geleden

Fiat - Campagnola AR76 4x4 - 1986

· Geldige keuring: ja · Eerste eigenaar: Italiaans leger en 2 burgers Beschrijving: Fiat - Campagnola AR76 4x4 jeep, voormalig legervoertuig, in goede algehele staat. 2 jaar geleden gespoten, toont tekenen van veroudering, heeft nooit ongevallen gehad. Bedieningselementen, motor en mechanische onderdelen in uitstekende staat. Nieuwe stoelbekleding, nieuwe dakbekleding. Vereist geen structurele of mechanische werkzaamheden. Aangezien het een vintage voertuig is betaal ik €200 euro per jaar voor de verzekering (in Italië). Opmerkingen: kleine deuk (zichtbaar op de foto‘s), aan de achterkant op middelhoogte. Motor: De benzinemotor is een 2.0 liter twee-assige motor met een maximaal vermogen van 80 pk bij 4500 tpm en een maximale koppel van 150,92 (15.4 kg-m) bij 2800 tpm, de gebruikelijke distributieriem werd vervangen voor een meer betrouwbare ketting. Hoe hij werkt: Een 4x4 offroad voertuig ontworpen om de meest onwaarschijnlijke plekken te bereiken. Betrouwbaar en sterk. De ruimtelijke versnellingsbak zorgt voor een levendige motor, zelfs bij een laag aantal pk‘s, dankzij zijn torsiestang-trim, daarnaast kan hij offroad optimaal presteren. Met lage versnellingsratio, hij kan iedere hobbel of helling overbruggen. Aangezien hij geen bruggen heeft, in tegenstelling tot jeeps in het algemeen, heeft hij uitstekende bodemvrijheid en kan hij gemakkelijk door modderige kanalen rijden, zelfs bij meer dan 50 cm diep, zonder vast te komen zitten in de modder. Dit kan al snel gebeuren met een 4x4 die wel over bruggen beschikt en daardoor een lagere bodemvrijheid heeft. Een legendarische jeep met meer dan 40 jaar geschiedenis! Een geweldig en prachtig Italiaans militair project, om te zien maar vooral om in te rijden. Deze auto kan worden bezichtigd in Baronissi (SA), Italië. Levering en eigendomsoverdracht te betalen door de koper.

Nr. 27100365

Verkocht
Fiat - Campagnola AR76 4x4 - 1986

Fiat - Campagnola AR76 4x4 - 1986

· Geldige keuring: ja
· Eerste eigenaar: Italiaans leger en 2 burgers

Beschrijving:
Fiat - Campagnola AR76 4x4 jeep, voormalig legervoertuig, in goede algehele staat. 2 jaar geleden gespoten, toont tekenen van veroudering, heeft nooit ongevallen gehad.

Bedieningselementen, motor en mechanische onderdelen in uitstekende staat.
Nieuwe stoelbekleding, nieuwe dakbekleding.
Vereist geen structurele of mechanische werkzaamheden.
Aangezien het een vintage voertuig is betaal ik €200 euro per jaar voor de verzekering (in Italië).

Opmerkingen: kleine deuk (zichtbaar op de foto‘s), aan de achterkant op middelhoogte.

Motor:
De benzinemotor is een 2.0 liter twee-assige motor met een maximaal vermogen van 80 pk bij 4500 tpm en een maximale koppel van 150,92 (15.4 kg-m) bij 2800 tpm, de gebruikelijke distributieriem werd vervangen voor een meer betrouwbare ketting.

Hoe hij werkt:
Een 4x4 offroad voertuig ontworpen om de meest onwaarschijnlijke plekken te bereiken. Betrouwbaar en sterk.
De ruimtelijke versnellingsbak zorgt voor een levendige motor, zelfs bij een laag aantal pk‘s, dankzij zijn torsiestang-trim, daarnaast kan hij offroad optimaal presteren.
Met lage versnellingsratio, hij kan iedere hobbel of helling overbruggen. Aangezien hij geen bruggen heeft, in tegenstelling tot jeeps in het algemeen, heeft hij uitstekende bodemvrijheid en kan hij gemakkelijk door modderige kanalen rijden, zelfs bij meer dan 50 cm diep, zonder vast te komen zitten in de modder. Dit kan al snel gebeuren met een 4x4 die wel over bruggen beschikt en daardoor een lagere bodemvrijheid heeft.
Een legendarische jeep met meer dan 40 jaar geschiedenis!
Een geweldig en prachtig Italiaans militair project, om te zien maar vooral om in te rijden.


Deze auto kan worden bezichtigd in Baronissi (SA), Italië.
Levering en eigendomsoverdracht te betalen door de koper.

Stel een zoekopdracht in
Stel een zoekopdracht in om een melding te ontvangen wanneer er nieuwe resultaten zijn.

Dit object was te vinden in

                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    

Zo koop je op Catawiki

Meer informatie over onze Kopersbescherming

      1. Ontdek iets bijzonders

      Verken duizenden bijzondere objecten die door experts zijn geselecteerd. Bekijk de foto's, de details en de geschatte waarde van elk bijzonder object. 

      2. Plaats het hoogste bod

      Vind iets waar je van houdt en plaats het hoogste bod. Je kunt de veiling volgen tot het einde of je kunt ons systeem voor je laten bieden. Het enige dat je hoeft te doen, is het maximale bedrag instellen dat je wilt betalen. 

      3. Veilig betalen

      Betaal voor je bijzondere object en we houden de betaling veilig totdat je nieuwe aanwinst veilig is bezorgd. We gebruiken een vertrouwd betalingssysteem om alle transacties af te handelen. 

Wil je iets vergelijkbaars verkopen?

Of je nu nieuw bent met online veilingen of professioneel verkoopt, wij kunnen je helpen meer te verdienen met je bijzondere objecten.

Verkoop je object