Nr. 27527863

Verkocht
Volkswagen - Kever 1303 S Big Bug * Super Beetle * | NO RESERVE - 1974
Eindbod
€ 5,050
250 weken geleden

Volkswagen - Kever 1303 S Big Bug * Super Beetle * | NO RESERVE - 1974

Een bijzondere Volkswagen Kever 1303S Big Bug uit 1974! Dit betreft een echte Big Bug waarvan er maar een klein aantal is gebouwd, te herkennen aan de kleur met zwarte striping op de zijkant, Hout inleg in het dashboard, Vinyl bekleding, Bekleed stuurwiel, houten versnellingspook knop, Gepolijste steenslag schermen op de achterspatborden, Big wielen etc.. Bouwjaar: 1974. Keuring of apk : Geen geldige APK keuring. Papieren: Zweeds kenteken Transmissie: Handgeschakeld. Motor: 1.6 liter 4-cilinder, 60 pk. Brandstof: Benzine. Kleur: Ontario Blau metallic. Kilometerstand: 18.199 Km! Staat van onderhoud: De motor loopt goed en de versnellingsbak schakelt naar behoren. Ook remt de auto goed en rijdt deze goed. Alle naafdopjes zijn aanwezig!! Staat van lakwerk : Lakwerk is in keurige conditie, is een oudere lakwerk maar voor zijn leeftijd netjes. Auto verkeert in een nette staat, is gespoten in zijn originele kleur Ontario Blau metallic. Staat van interieur: Het interieur is in uitstekende conditie, uitgevoerd in het blauw vinyl met blauw stof. Dit verkeert in goede conditie. Opties: Een originele Big Bug, Houten afwerkingen in het interieur, Originele Big velgen, Originele kleurencombinatie, Auto heeft de laatste 22 jaar verwarmd binnen in een museum gestaan, is dit jaar weer compleet rijdend gemaakt. Punt van aandacht: De auto heeft wat laswerk. De auto kan bekeken en afgehaald worden in Musselkanaal, Nederland. Bezichtiging is mogelijk van maandag tot zaterdag van 8.30 uur - 17.00 uur! Het word aangeraden de auto te bekijken alvorens u gaat bieden op het voertuig. Het voertuig dient binnen 4 weken te worden afgehaald na sluiting datum van de veiling daarna worden stallingskosten in rekening gebracht.

Nr. 27527863

Verkocht
Volkswagen - Kever 1303 S Big Bug * Super Beetle * | NO RESERVE - 1974

Volkswagen - Kever 1303 S Big Bug * Super Beetle * | NO RESERVE - 1974

Een bijzondere Volkswagen Kever 1303S Big Bug uit 1974! Dit betreft een echte Big Bug waarvan er maar een klein aantal is gebouwd, te herkennen aan de kleur met zwarte striping op de zijkant, Hout inleg in het dashboard, Vinyl bekleding, Bekleed stuurwiel, houten versnellingspook knop, Gepolijste steenslag schermen op de achterspatborden, Big wielen etc..

Bouwjaar: 1974.

Keuring of apk : Geen geldige APK keuring.

Papieren: Zweeds kenteken

Transmissie: Handgeschakeld.

Motor: 1.6 liter 4-cilinder, 60 pk.

Brandstof: Benzine.

Kleur: Ontario Blau metallic.

Kilometerstand: 18.199 Km!

Staat van onderhoud: De motor loopt goed en de versnellingsbak schakelt naar behoren. Ook remt de auto goed en rijdt deze goed. Alle naafdopjes zijn aanwezig!!

Staat van lakwerk : Lakwerk is in keurige conditie, is een oudere lakwerk maar voor zijn leeftijd netjes. Auto verkeert in een nette staat, is gespoten in zijn originele kleur Ontario Blau metallic.

Staat van interieur: Het interieur is in uitstekende conditie, uitgevoerd in het blauw vinyl met blauw stof. Dit verkeert in goede conditie.

Opties: Een originele Big Bug, Houten afwerkingen in het interieur, Originele Big velgen, Originele kleurencombinatie, Auto heeft de laatste 22 jaar verwarmd binnen in een museum gestaan, is dit jaar weer compleet rijdend gemaakt.

Punt van aandacht: De auto heeft wat laswerk.

De auto kan bekeken en afgehaald worden in Musselkanaal, Nederland. Bezichtiging is mogelijk van maandag tot zaterdag van 8.30 uur - 17.00 uur! Het word aangeraden de auto te bekijken alvorens u gaat bieden op het voertuig. Het voertuig dient binnen 4 weken te worden afgehaald na sluiting datum van de veiling daarna worden stallingskosten in rekening gebracht.

Stel een zoekopdracht in
Stel een zoekopdracht in om een melding te ontvangen wanneer er nieuwe resultaten zijn.

Dit object was te vinden in

                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    

Zo koop je op Catawiki

Meer informatie over onze Kopersbescherming

      1. Ontdek iets bijzonders

      Verken duizenden bijzondere objecten die door experts zijn geselecteerd. Bekijk de foto's, de details en de geschatte waarde van elk bijzonder object. 

      2. Plaats het hoogste bod

      Vind iets waar je van houdt en plaats het hoogste bod. Je kunt de veiling volgen tot het einde of je kunt ons systeem voor je laten bieden. Het enige dat je hoeft te doen, is het maximale bedrag instellen dat je wilt betalen. 

      3. Veilig betalen

      Betaal voor je bijzondere object en we houden de betaling veilig totdat je nieuwe aanwinst veilig is bezorgd. We gebruiken een vertrouwd betalingssysteem om alle transacties af te handelen. 

Wil je iets vergelijkbaars verkopen?

Of je nu nieuw bent met online veilingen of professioneel verkoopt, wij kunnen je helpen meer te verdienen met je bijzondere objecten.

Verkoop je object