Nr. 27647357

Verkocht
Eterna-Matic - 1000 - "NO RESERVE PRICE" - Ref. 138T - Heren - 1960-1969
Eindbod
€ 261
250 weken geleden

Eterna-Matic - 1000 - "NO RESERVE PRICE" - Ref. 138T - Heren - 1960-1969

Schitterende vintage Eterna-Matic 1000 Automatic uit de Sixties in de Full-Size heren uitvoering. De wijzerplaat is prachtig en heeft een schitterende Sunburst structuur. De plaat is bolvormig en voorzien van een opgelegd Eterna-Matic logo. Ook zijn de uurmarkers opgelegd en erg gedetailleerd afgewerkt. Zo hebben deze zwarte details, wat weer terugkomt in de wijzers. Deze zwarte kleur steekt prachtig af tegen de zilvergrijze wijzerplaat en het originele Tritium is door de jaren heen erg mooi verkleurd. Deze vintage Eterna-Matic 1000 is de Full-Size herenuitvoering en heeft een Edelstalen kast van 39mm Lug-to-Lug en 34mm exclusief kroon. Door deze maten, de strakke wijzerplaat en dikte van 11mm is het een mooi groot dragend horloge. De kroon is origineel en gesigneerd en het achterdeksel is een geschroefd exemplaar. Aan het horloge zit een vintage zwart bandje welke perfect bij het horloge past en geschikt is tot 18.5cm. Binnenin tikt het door Eterna zelf ontwikkelde 1488K automatische uurwerk. Deze loopt uitstekend en windt goed op. Technisch weer klaar voor tijden draagplezier! Eterna is een Zwitsers topmerk vergelijkbaar met merken als Omega, Rolex, Longines en Universal Genève. Wordt verzekerd verzonden.

Nr. 27647357

Verkocht
Eterna-Matic - 1000 - "NO RESERVE PRICE" - Ref. 138T - Heren - 1960-1969

Eterna-Matic - 1000 - "NO RESERVE PRICE" - Ref. 138T - Heren - 1960-1969


Schitterende vintage Eterna-Matic 1000 Automatic uit de Sixties in de Full-Size heren uitvoering.

De wijzerplaat is prachtig en heeft een schitterende Sunburst structuur.
De plaat is bolvormig en voorzien van een opgelegd Eterna-Matic logo.
Ook zijn de uurmarkers opgelegd en erg gedetailleerd afgewerkt.

Zo hebben deze zwarte details, wat weer terugkomt in de wijzers.
Deze zwarte kleur steekt prachtig af tegen de zilvergrijze wijzerplaat en het originele Tritium is door de jaren heen erg mooi verkleurd.

Deze vintage Eterna-Matic 1000 is de Full-Size herenuitvoering en heeft een Edelstalen kast van 39mm Lug-to-Lug en 34mm exclusief kroon. Door deze maten, de strakke wijzerplaat en dikte van 11mm is het een mooi groot dragend horloge.

De kroon is origineel en gesigneerd en het achterdeksel is een geschroefd exemplaar. Aan het horloge zit een vintage zwart bandje welke perfect bij het horloge past en geschikt is tot 18.5cm.

Binnenin tikt het door Eterna zelf ontwikkelde 1488K automatische uurwerk. Deze loopt uitstekend en windt goed op. Technisch weer klaar voor tijden draagplezier!

Eterna is een Zwitsers topmerk vergelijkbaar met merken als Omega, Rolex, Longines en Universal Genève. Wordt verzekerd verzonden.


Stel een zoekopdracht in
Stel een zoekopdracht in om een melding te ontvangen wanneer er nieuwe resultaten zijn.

Dit object was te vinden in

                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    

Zo koop je op Catawiki

Meer informatie over onze Kopersbescherming

      1. Ontdek iets bijzonders

      Verken duizenden bijzondere objecten die door experts zijn geselecteerd. Bekijk de foto's, de details en de geschatte waarde van elk bijzonder object. 

      2. Plaats het hoogste bod

      Vind iets waar je van houdt en plaats het hoogste bod. Je kunt de veiling volgen tot het einde of je kunt ons systeem voor je laten bieden. Het enige dat je hoeft te doen, is het maximale bedrag instellen dat je wilt betalen. 

      3. Veilig betalen

      Betaal voor je bijzondere object en we houden de betaling veilig totdat je nieuwe aanwinst veilig is bezorgd. We gebruiken een vertrouwd betalingssysteem om alle transacties af te handelen. 

Wil je iets vergelijkbaars verkopen?

Of je nu nieuw bent met online veilingen of professioneel verkoopt, wij kunnen je helpen meer te verdienen met je bijzondere objecten.

Verkoop je object