Nog niet geregistreerd?
Door gratis een Catawiki-account aan te maken, kun je bieden op onze 75.000 bijzondere objecten die iedere week geveild worden.
ofInloggen

Nr. 27838057

Niet meer beschikbaar
BMW - M5 (E34) - 1990
Bieden gesloten
245 weken geleden

BMW - M5 (E34) - 1990

Deze auto bevindt zich in een intacte en verbluffende algehele staat gezien zijn leeftijd en heeft een werkelijk lage stand op de teller van 77 duizend mijl! Hij is afgewerkt in prachtig rood en schijnt van boven tot beneden, een mooie uitstraling met zijn diepe glans! Deze auto is ongevalsvrij en wordt geleverd met uitgebreide documentatie aangaande onderhoudsgeschiedenis. Deze auto heeft in de laatste 9 jaar dezelfde eigenaar gehad. De wagen werd altijd droog gestald en heeft niet veel mijlen afgelegd in die periode! De auto werd in opslag gezet van 1999 tot 2007 en werd toen weer in gebruik genomen bij 55400 mijl. Gedurende zijn leven heeft de auto in totaal 5 eigenaren gehad voordat de huidige eigenaar hem kocht in 2010. Sindsdien heeft hij slechts 2000 mijl afgelegd in de laatste 7 jaar, en in die periode werd hij voorzien van vele nieuwe onderdelen (zie facturen voor onderdelen). De motor is zeer sterk en pittig, de versnellingsbak is een genot en alle ophangingsonderdelen zijn perfect in harmonie. Het is een waar genoegen om zo‘n auto in deze staat te zien! Het interieur is in uitstekende algehele staat met prachtige patina! Het exterieur is haast onberispelijk en spreekt de leeftijd en tellerstand van de auto tegen, want na 28 jaar ziet het er uitstekend uit over het geheel gezien. De carrosserie maakt van deze auto echt een opvallende verschijning. De motor en aandrijflijn werken zeer soepel, met genoeg vermogen! Met een tellerstand van iets meer dan 77 duizend is deze geweldige 3.6 BMW 6-cilinder lijnmotor nog maar nauwelijks ingereden, zeker gezien het onderhoud en de zorg van de vorigen eigenaren! Hij rijdt uitstekend! Zeer soepele ophanging en de motor is een waar genot! Dit is echt een zeldzame wagen in deze staat, een prachtig exemplaar. Hij is gebruiksklaar en er kan van genoten worden zonder dat er nog werk aan gedaan moet worden. De auto kan worden bezichtigd en opgehaald in het Verenigd Koninkrijk, Norwich, Norfolk, NR147JN.

Nr. 27838057

Niet meer beschikbaar
BMW - M5 (E34) - 1990

BMW - M5 (E34) - 1990

Deze auto bevindt zich in een intacte en verbluffende algehele staat gezien zijn leeftijd en heeft een werkelijk lage stand op de teller van 77 duizend mijl! Hij is afgewerkt in prachtig rood en schijnt van boven tot beneden, een mooie uitstraling met zijn diepe glans! Deze auto is ongevalsvrij en wordt geleverd met uitgebreide documentatie aangaande onderhoudsgeschiedenis.

Deze auto heeft in de laatste 9 jaar dezelfde eigenaar gehad. De wagen werd altijd droog gestald en heeft niet veel mijlen afgelegd in die periode! De auto werd in opslag gezet van 1999 tot 2007 en werd toen weer in gebruik genomen bij 55400 mijl. Gedurende zijn leven heeft de auto in totaal 5 eigenaren gehad voordat de huidige eigenaar hem kocht in 2010. Sindsdien heeft hij slechts 2000 mijl afgelegd in de laatste 7 jaar, en in die periode werd hij voorzien van vele nieuwe onderdelen (zie facturen voor onderdelen). De motor is zeer sterk en pittig, de versnellingsbak is een genot en alle ophangingsonderdelen zijn perfect in harmonie. Het is een waar genoegen om zo‘n auto in deze staat te zien!

Het interieur is in uitstekende algehele staat met prachtige patina! Het exterieur is haast onberispelijk en spreekt de leeftijd en tellerstand van de auto tegen, want na 28 jaar ziet het er uitstekend uit over het geheel gezien. De carrosserie maakt van deze auto echt een opvallende verschijning.

De motor en aandrijflijn werken zeer soepel, met genoeg vermogen! Met een tellerstand van iets meer dan 77 duizend is deze geweldige 3.6 BMW 6-cilinder lijnmotor nog maar nauwelijks ingereden, zeker gezien het onderhoud en de zorg van de vorigen eigenaren! Hij rijdt uitstekend! Zeer soepele ophanging en de motor is een waar genot!

Dit is echt een zeldzame wagen in deze staat, een prachtig exemplaar. Hij is gebruiksklaar en er kan van genoten worden zonder dat er nog werk aan gedaan moet worden.

De auto kan worden bezichtigd en opgehaald in het Verenigd Koninkrijk, Norwich, Norfolk, NR147JN.

Stel een zoekopdracht in
Stel een zoekopdracht in om een melding te ontvangen wanneer er nieuwe resultaten zijn.

Dit object was te vinden in

                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    

Zo koop je op Catawiki

Meer informatie over onze Kopersbescherming

      1. Ontdek iets bijzonders

      Verken duizenden bijzondere objecten die door experts zijn geselecteerd. Bekijk de foto's, de details en de geschatte waarde van elk bijzonder object. 

      2. Plaats het hoogste bod

      Vind iets waar je van houdt en plaats het hoogste bod. Je kunt de veiling volgen tot het einde of je kunt ons systeem voor je laten bieden. Het enige dat je hoeft te doen, is het maximale bedrag instellen dat je wilt betalen. 

      3. Veilig betalen

      Betaal voor je bijzondere object en we houden de betaling veilig totdat je nieuwe aanwinst veilig is bezorgd. We gebruiken een vertrouwd betalingssysteem om alle transacties af te handelen. 

Wil je iets vergelijkbaars verkopen?

Of je nu nieuw bent met online veilingen of professioneel verkoopt, wij kunnen je helpen meer te verdienen met je bijzondere objecten.

Verkoop je object