Nog niet geregistreerd?
Door gratis een Catawiki-account aan te maken, kun je bieden op onze 75.000 bijzondere objecten die iedere week geveild worden.
ofInloggen

Nr. 27900563

Verkocht
Gerard van den Berg - LABEL - Lounge Chair - Bobo
Eindbod
€ 265
240 weken geleden

Gerard van den Berg - LABEL - Lounge Chair - Bobo

Prachtige 'Bobo' fauteuil van Gerard van den Berg voor het Nederlandse merk LABEL. Heerlijk zittende en prachtig vormgegeven fauteuil. Door de flexibele armleuningen is deze fauteuil eigenlijk altijd comfortabel! Uitgevoerd in een gemêleerde paarse stof die nog in een zeer goede staat is en geen scheuren, gaten of slijtageplekken heeft. Wel is de stof aan het pillen/ pluizen (zie close-up foto´s). De hoes is gemakkelijk afneembaar waardoor u de hoes eventueel ook kan wassen. Al met al verkeert de fauteuil nog in een zeer goede staat en kan deze nog vele jaren mee. De nieuwprijs van deze fauteuil lag rond de 2200,- euro. Maar u kunt er nu op bieden vanaf 1,- euro! Deze prachtige fauteuil is een echte eyecatcher voor in uw huis of op kantoor! De afmetingen zijn: 80 cm diep, 75 cm hoog, zithoogte is 45 cm en de breedte is 88 tot 108 cm breed, afhankelijk van hoe de armleuningen staan. Transport is altijd mogelijk. Dit gebeurt in goed overleg met u en wordt uitgevoerd door professionele koeriers. Zelf ophalen mag natuurlijk ook.

Nr. 27900563

Verkocht
Gerard van den Berg - LABEL - Lounge Chair - Bobo

Gerard van den Berg - LABEL - Lounge Chair - Bobo

Prachtige 'Bobo' fauteuil van Gerard van den Berg voor het Nederlandse merk LABEL.

Heerlijk zittende en prachtig vormgegeven fauteuil. Door de flexibele armleuningen is deze fauteuil eigenlijk altijd comfortabel!

Uitgevoerd in een gemêleerde paarse stof die nog in een zeer goede staat is en geen scheuren, gaten of slijtageplekken heeft. Wel is de stof aan het pillen/ pluizen (zie close-up foto´s). De hoes is gemakkelijk afneembaar waardoor u de hoes eventueel ook kan wassen. Al met al verkeert de fauteuil nog in een zeer goede staat en kan deze nog vele jaren mee.

De nieuwprijs van deze fauteuil lag rond de 2200,- euro. Maar u kunt er nu op bieden vanaf 1,- euro!

Deze prachtige fauteuil is een echte eyecatcher voor in uw huis of op kantoor!

De afmetingen zijn: 80 cm diep, 75 cm hoog, zithoogte is 45 cm en de breedte is 88 tot 108 cm breed, afhankelijk van hoe de armleuningen staan.

Transport is altijd mogelijk. Dit gebeurt in goed overleg met u en wordt uitgevoerd door professionele koeriers. Zelf ophalen mag natuurlijk ook.

Stel een zoekopdracht in
Stel een zoekopdracht in om een melding te ontvangen wanneer er nieuwe resultaten zijn.

Dit object was te vinden in

                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    

Zo koop je op Catawiki

Meer informatie over onze Kopersbescherming

      1. Ontdek iets bijzonders

      Verken duizenden bijzondere objecten die door experts zijn geselecteerd. Bekijk de foto's, de details en de geschatte waarde van elk bijzonder object. 

      2. Plaats het hoogste bod

      Vind iets waar je van houdt en plaats het hoogste bod. Je kunt de veiling volgen tot het einde of je kunt ons systeem voor je laten bieden. Het enige dat je hoeft te doen, is het maximale bedrag instellen dat je wilt betalen. 

      3. Veilig betalen

      Betaal voor je bijzondere object en we houden de betaling veilig totdat je nieuwe aanwinst veilig is bezorgd. We gebruiken een vertrouwd betalingssysteem om alle transacties af te handelen. 

Wil je iets vergelijkbaars verkopen?

Of je nu nieuw bent met online veilingen of professioneel verkoopt, wij kunnen je helpen meer te verdienen met je bijzondere objecten.

Verkoop je object