Nr. 28040241

Niet meer beschikbaar
Renault - Juvaquatre - 1939
Bieden gesloten
247 weken geleden

Renault - Juvaquatre - 1939

Leuk en bijzonder, deze mooie Renault Juvaquatre uit 1939 in goed rijdende conditie ! Een heerlijke auto, goed onderhouden en met talloze reserveonderdelen, zowel gebruikt als nieuw, verzorgd door een oudere heer die vanwege zijn leeftijd de auto nog amper gebruikte, ook de reden van de verkoop. Een auto die bol staat van traditie, eigenzinnige prachtige details en leuke uitstraling. Deze Renault is voorzien van de 1003 cc en 27 pk leverende motor, gekoppeld aan een drieversnellingsbak, en hij rijdt prima. Wat moet er nog wel gebeuren? De auto is voor ongeveer 20 jaar geleden gerestaureerd, en de lak is grotendeels zelf aangebracht, niet te zien op de fotos, en in het echt valt het amper op, vandaar deze opmerking. Het interieur is prachtig! Werkelijk schitterend gerestaureerd. Een nieuwe accu is inmiddels gemonteerd (op de foto´s nog niet), en de auto kan (zoals iedere gebruikte auto) een onderhoudsbeurtje gebruiken. Verder is de auto voorzien van goede banden. Er zijn officiële Zweedse Export documenten bij de auto, zodat de nieuwe eigenaar de auto gemakkelijk in zijn/haar land kan registreren. De verkoper heeft hier veel ervaring in, en kan u van allerlei informatie voorzien. De auto verkeert in zeer goede staat, start, rijdt, schakelt en remt goed Samengevat : een heerlijke klassieker die alleen maar in waarde stijgt. Verkoper kan de auto relatief goedkoop in de hele EU laten brengen. Auto staat in Hengevelde, Nederland.

Nr. 28040241

Niet meer beschikbaar
Renault - Juvaquatre - 1939

Renault - Juvaquatre - 1939

Leuk en bijzonder, deze mooie Renault Juvaquatre uit 1939 in goed rijdende conditie !
Een heerlijke auto, goed onderhouden en met talloze reserveonderdelen, zowel gebruikt als nieuw, verzorgd door een oudere heer die vanwege zijn leeftijd de auto nog amper gebruikte, ook de reden van de verkoop. Een auto die bol staat van traditie, eigenzinnige prachtige details en leuke uitstraling.
Deze Renault is voorzien van de 1003 cc en 27 pk leverende motor, gekoppeld aan een drieversnellingsbak, en hij rijdt prima.

Wat moet er nog wel gebeuren? De auto is voor ongeveer 20 jaar geleden gerestaureerd, en de lak is grotendeels zelf aangebracht, niet te zien op de fotos, en in het echt valt het amper op, vandaar deze opmerking. Het interieur is prachtig! Werkelijk schitterend gerestaureerd.
Een nieuwe accu is inmiddels gemonteerd (op de foto´s nog niet), en de auto kan (zoals iedere gebruikte auto) een onderhoudsbeurtje gebruiken.
Verder is de auto voorzien van goede banden.

Er zijn officiële Zweedse Export documenten bij de auto, zodat de nieuwe eigenaar de auto gemakkelijk in zijn/haar land kan registreren. De verkoper heeft hier veel ervaring in, en kan u van allerlei informatie voorzien.
De auto verkeert in zeer goede staat, start, rijdt, schakelt en remt goed
Samengevat : een heerlijke klassieker die alleen maar in waarde stijgt.

Verkoper kan de auto relatief goedkoop in de hele EU laten brengen.
Auto staat in Hengevelde, Nederland.

Stel een zoekopdracht in
Stel een zoekopdracht in om een melding te ontvangen wanneer er nieuwe resultaten zijn.

Dit object was te vinden in

                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    

Zo koop je op Catawiki

Meer informatie over onze Kopersbescherming

      1. Ontdek iets bijzonders

      Verken duizenden bijzondere objecten die door experts zijn geselecteerd. Bekijk de foto's, de details en de geschatte waarde van elk bijzonder object. 

      2. Plaats het hoogste bod

      Vind iets waar je van houdt en plaats het hoogste bod. Je kunt de veiling volgen tot het einde of je kunt ons systeem voor je laten bieden. Het enige dat je hoeft te doen, is het maximale bedrag instellen dat je wilt betalen. 

      3. Veilig betalen

      Betaal voor je bijzondere object en we houden de betaling veilig totdat je nieuwe aanwinst veilig is bezorgd. We gebruiken een vertrouwd betalingssysteem om alle transacties af te handelen. 

Wil je iets vergelijkbaars verkopen?

Of je nu nieuw bent met online veilingen of professioneel verkoopt, wij kunnen je helpen meer te verdienen met je bijzondere objecten.

Verkoop je object