Nr. 28167763

Verkocht
Le Corbusier - Lounge stoel (1) - LC4
Eindbod
€ 2,000
246 weken geleden

Le Corbusier - Lounge stoel (1) - LC4

1 Chaise Longue van Cassina type LC 4 Zwart lederen dek (duurste leer) Leer groep Y Deze stoel verkeerd in showroom conditie Een parel in ieder interieur De Cassina LC4, ook wel bekend als de ‘’Chaise Longue à réglage continu’’ van de designers Le Corbusier in samenwerking met Pierre Jeanneret en Charlotte Perriand uit het jaar 1928 is ook doorgegroeid tot een van de bekendste design meubels ter wereld. Het meubel is in 1965 samen met de overige meubels uit de Le Corbusier collectie opgenomen in de collectie van het merk Cassina, waardoor het extra bekendheid verkreeg. De Cassina LC4 is hét voorbeeld van een chaise longue; het design van het drietal ontwerpers is volledig ingesteld op ultiem relaxen. Het frame van de fauteuil ligt stabiel op het onderstel door de rubberen afwerking op het frame. De Corbusier LC4 is 163cm lang, 56cm breed en het hoogste punt is 69cm hoog. Bezorgen is tegen meerprijs bespreekbaar

Nr. 28167763

Verkocht
Le Corbusier - Lounge stoel (1) - LC4

Le Corbusier - Lounge stoel (1) - LC4

1 Chaise Longue van Cassina type LC 4

Zwart lederen dek (duurste leer) Leer groep Y

Deze stoel verkeerd in showroom conditie

Een parel in ieder interieur

De Cassina LC4, ook wel bekend als de ‘’Chaise Longue à réglage continu’’ van de designers Le Corbusier in samenwerking met Pierre Jeanneret en Charlotte Perriand uit het jaar 1928 is ook doorgegroeid tot een van de bekendste design meubels ter wereld. Het meubel is in 1965 samen met de overige meubels uit de Le Corbusier collectie opgenomen in de collectie van het merk Cassina, waardoor het extra bekendheid verkreeg. De Cassina LC4 is hét voorbeeld van een chaise longue; het design van het drietal ontwerpers is volledig ingesteld op ultiem relaxen. Het frame van de fauteuil ligt stabiel op het onderstel door de rubberen afwerking op het frame. De Corbusier LC4 is 163cm lang, 56cm breed en het hoogste punt is 69cm hoog.

Bezorgen is tegen meerprijs bespreekbaar

Stel een zoekopdracht in
Stel een zoekopdracht in om een melding te ontvangen wanneer er nieuwe resultaten zijn.

Dit object was te vinden in

                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    

Zo koop je op Catawiki

Meer informatie over onze Kopersbescherming

      1. Ontdek iets bijzonders

      Verken duizenden bijzondere objecten die door experts zijn geselecteerd. Bekijk de foto's, de details en de geschatte waarde van elk bijzonder object. 

      2. Plaats het hoogste bod

      Vind iets waar je van houdt en plaats het hoogste bod. Je kunt de veiling volgen tot het einde of je kunt ons systeem voor je laten bieden. Het enige dat je hoeft te doen, is het maximale bedrag instellen dat je wilt betalen. 

      3. Veilig betalen

      Betaal voor je bijzondere object en we houden de betaling veilig totdat je nieuwe aanwinst veilig is bezorgd. We gebruiken een vertrouwd betalingssysteem om alle transacties af te handelen. 

Wil je iets vergelijkbaars verkopen?

Of je nu nieuw bent met online veilingen of professioneel verkoopt, wij kunnen je helpen meer te verdienen met je bijzondere objecten.

Verkoop je object